brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
να το βάλω στη διατροφή?![]()
εσυ για γλυκο μην χασεις
να το βάλω στη διατροφή?![]()
....μερααα
![]()
εσυ για γλυκο μην χασειςθα μπορουσες να το τρως μια δυο φορες την εβδομαδα και για πρωινο αυστηρα και μονο.
θα σου πω ενα γλυκο που μπορεις να φτιαξεις light.θα στο στειλω με πμ για να μην spamαρουμε και το θρεντ τις τζουλης με ασχετα...καλημέρα
κρίμα >τι να κάνω είμαι γλυκατζής
![]()
κ γω θελω να μαθω..τι σημαινει σπαμαρω..δεν ενοχλουμαι..ισα ισα σας νιωθω παρεα μου..βεβαια ο λυκακις ειναι αγενης αλλα τελος παντωνθα σου πω ενα γλυκο που μπορεις να φτιαξεις light.θα στο στειλω με πμ για να μην spamαρουμε και το θρεντ τις τζουλης με ασχετα...
σπαμαρω σημαινει οτι γραφω ασχετα με τον τιτλο του θεματος... αλλα οκ,αφου εχω το ελευθερο, παιρνω ενα ζελε light που εχει πολυ λιγες θερμιδες(wolfaki ακους?για σενα το γραφω) και οταν το φτιαχνεις στο μεγαλο μπολ με ζεστο νερο,ριχνεις και ενα σκουπ μεσα(παρε γευση ζελε που να ψιλοκολλαει με την γευση της πρωτεινης που εχεις)και μετα φτιχνεις κανονικα το ζελε. πολυ λιγες θερμιδες.πολυ ποσοτητα πρωτεινης ;) το τρωω πολυ συχνα. καλο παιδι ειναι,μην τον παρεξηγεις ;)κ γω θελω να μαθω..τι σημαινει σπαμαρω..δεν ενοχλουμαι..ισα ισα σας νιωθω παρεα μου..βεβαια ο λυκακις ειναι αγενης αλλα τελος παντων
καλημεραΚαλημερα παιχταραδες μου....ποιος ειναι καλο παιδι;ο λυκακος;ρε την κουφαλα![]()
![]()
![]()
Ναι ρε πλακα κανω...τον λεω κουφαλα επειδη τον παω αλλιως θα τον ελεγα κυριο![]()
![]()
μοναχοφαης...καλα τον λεω μουχριτσαμωρέ αλητάμπουρας του κερατά είναι.. όλο απαιτήσεις.. ποια είναι τουτη ποιά είναι η άλλη και πληροφορία καμμιά.. που θα μου πάει όμως.. θα φάει και πάλι τις φάπες του...
Ναι ρε πλακα κανω...τον λεω κουφαλα επειδη τον παω αλλιως θα τον ελεγα κυριο![]()
![]()
σ ευχαριστω πολυ..καλησπερα στους κυριουςκ γω θελω να μαθω..τι σημαινει σπαμαρω..δεν ενοχλουμαι..ισα ισα σας νιωθω παρεα μου..βεβαια ο λυκακις ειναι αγενης αλλα τελος παντων
ευχαριστω..δεν εχω συγκεκριμενο θεμα..κουβεντουλα γενικασπαμαρω σημαινει οτι γραφω ασχετα με τον τιτλο του θεματος... αλλα οκ,αφου εχω το ελευθερο, παιρνω ενα ζελε light που εχει πολυ λιγες θερμιδες(wolfaki ακους?για σενα το γραφω) και οταν το φτιαχνεις στο μεγαλο μπολ με ζεστο νερο,ριχνεις και ενα σκουπ μεσα(παρε γευση ζελε που να ψιλοκολλαει με την γευση της πρωτεινης που εχεις)και μετα φτιχνεις κανονικα το ζελε. πολυ λιγες θερμιδες.πολυ ποσοτητα πρωτεινης ;) το τρωω πολυ συχνα. καλο παιδι ειναι,μην τον παρεξηγεις ;)
επισης τι σημαινει σκουπ;σπαμαρω σημαινει οτι γραφω ασχετα με τον τιτλο του θεματος... αλλα οκ,αφου εχω το ελευθερο, παιρνω ενα ζελε light που εχει πολυ λιγες θερμιδες(wolfaki ακους?για σενα το γραφω) και οταν το φτιαχνεις στο μεγαλο μπολ με ζεστο νερο,ριχνεις και ενα σκουπ μεσα(παρε γευση ζελε που να ψιλοκολλαει με την γευση της πρωτεινης που εχεις)και μετα φτιχνεις κανονικα το ζελε. πολυ λιγες θερμιδες.πολυ ποσοτητα πρωτεινης ;) το τρωω πολυ συχνα. καλο παιδι ειναι,μην τον παρεξηγεις ;)
το σκουπ ειναι αυτο που εχουν στις καβες για τα φυστικια... η λεγομενη ελληνικα σεσουλα ;) αλλα εμεις αλλο εννοουμε με το σκουπ που του ειπα.επισης τι σημαινει σκουπ;
το σκουπ ειναι αυτο που εχουν στις καβες για τα φυστικια... η λεγομενη ελληνικα σεσουλα ;) αλλα εμεις το αλλο εννοουμε με το σκουπ που του ειπα.
Καλημερα παιχταραδες μου....ποιος ειναι καλο παιδι;ο λυκακος;ρε την κουφαλα![]()
![]()
![]()
καλημεραγιατι ρε συ... καλο παιδι ειναι ;) λυκε λυκε εισαι εδω? πες και εσυ τιποτα,υποστήριξε την εικονα σου (οχι αυτην
[/URL]![]()
![]()
)
μωρέ αλητάμπουρας του κερατά είναι.. όλο απαιτήσεις.. ποια είναι τουτη ποιά είναι η άλλη και πληροφορία καμμιά.. που θα μου πάει όμως.. θα φάει και πάλι τις φάπες του...
Όπως το πάτε θα μετονομαστρεί το παρόν σε...μοναχοφαης...καλα τον λεω μουχριτσα![]()