Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
να το βάλω στη διατροφή? :tooth:
:)  ....μερααα
images

εσυ για γλυκο μην χασεις  :) θα μπορουσες να το τρως μια δυο φορες την εβδομαδα και για πρωινο αυστηρα και μονο.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
:)  ....μερααα
images

εσυ για γλυκο μην χασεις  :) θα μπορουσες να το τρως μια δυο φορες την εβδομαδα και για πρωινο αυστηρα και μονο.

καλημέρα :grin:

κρίμα >:( τι να κάνω είμαι γλυκατζής :tickedoff:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.906
στη γειτονια μου στο Γκαζι κανει καταπληκτικο ασουρε το street food στην Νεοπτολεμου κι εξαιρετικες λεμονοπιτες κ γενικα πιτες..η πιο καλη με μελιτζανα κ φετα

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
καλημέρα :grin:

κρίμα >:( τι να κάνω είμαι γλυκατζής :tickedoff:
θα σου πω ενα γλυκο που μπορεις να φτιαξεις light.θα στο στειλω με πμ για να μην spamαρουμε και το θρεντ τις τζουλης με ασχετα...

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.906
θα σου πω ενα γλυκο που μπορεις να φτιαξεις light.θα στο στειλω με πμ για να μην spamαρουμε και το θρεντ τις τζουλης με ασχετα...
κ γω θελω να μαθω..τι σημαινει σπαμαρω..δεν ενοχλουμαι..ισα ισα σας νιωθω παρεα μου..βεβαια ο λυκακις ειναι αγενης αλλα τελος παντων

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
κ γω θελω να μαθω..τι σημαινει σπαμαρω..δεν ενοχλουμαι..ισα ισα σας νιωθω παρεα μου..βεβαια ο λυκακις ειναι αγενης αλλα τελος παντων
σπαμαρω σημαινει οτι γραφω ασχετα με τον τιτλο του θεματος... αλλα οκ,αφου εχω το ελευθερο, παιρνω ενα ζελε light που εχει πολυ λιγες θερμιδες(wolfaki ακους?για σενα το γραφω) και οταν το φτιαχνεις στο μεγαλο μπολ με ζεστο νερο,ριχνεις και ενα σκουπ μεσα(παρε γευση ζελε που να ψιλοκολλαει με την γευση της πρωτεινης που εχεις)και μετα φτιχνεις κανονικα το ζελε. πολυ λιγες θερμιδες.πολυ ποσοτητα πρωτεινης  ;) το τρωω πολυ συχνα. καλο παιδι ειναι,μην τον παρεξηγεις  ;)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Καλημερα παιχταραδες μου....ποιος ειναι καλο παιδι;ο λυκακος;ρε την κουφαλα :2funny: :2funny: :2funny:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Καλημερα παιχταραδες μου....ποιος ειναι καλο παιδι;ο λυκακος;ρε την κουφαλα :2funny: :2funny: :2funny:
καλημερα
hopping_bunny.gif
γιατι ρε συ... καλο παιδι ειναι  ;)    λυκε λυκε εισαι εδω? πες και εσυ τιποτα,υποστήριξε την εικονα σου (οχι αυτην
index.php
 [/URL] :cool2:  :))

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ναι  ρε πλακα κανω...τον λεω κουφαλα επειδη τον παω αλλιως θα τον ελεγα κυριο :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι  ρε πλακα κανω...τον λεω κουφαλα επειδη τον παω αλλιως θα τον ελεγα κυριο :2funny: :2funny:

μωρέ αλητάμπουρας του κερατά είναι.. όλο απαιτήσεις.. ποια είναι τουτη ποιά είναι η άλλη και πληροφορία καμμιά.. που θα μου πάει όμως.. θα φάει και πάλι τις φάπες του...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μωρέ αλητάμπουρας του κερατά είναι.. όλο απαιτήσεις.. ποια είναι τουτη ποιά είναι η άλλη και πληροφορία καμμιά.. που θα μου πάει όμως.. θα φάει και πάλι τις φάπες του...
μοναχοφαης...καλα τον λεω μουχριτσα :2funny:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.906
σπαμαρω σημαινει οτι γραφω ασχετα με τον τιτλο του θεματος... αλλα οκ,αφου εχω το ελευθερο, παιρνω ενα ζελε light που εχει πολυ λιγες θερμιδες(wolfaki ακους?για σενα το γραφω) και οταν το φτιαχνεις στο μεγαλο μπολ με ζεστο νερο,ριχνεις και ενα σκουπ μεσα(παρε γευση ζελε που να ψιλοκολλαει με την γευση της πρωτεινης που εχεις)και μετα φτιχνεις κανονικα το ζελε. πολυ λιγες θερμιδες.πολυ ποσοτητα πρωτεινης  ;) το τρωω πολυ συχνα. καλο παιδι ειναι,μην τον παρεξηγεις  ;)
ευχαριστω..δεν εχω συγκεκριμενο θεμα..κουβεντουλα γενικα :)

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.906
επισης τι σημαινει σκουπ;

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
επισης τι σημαινει σκουπ;
το σκουπ ειναι αυτο που εχουν στις καβες για τα φυστικια... η λεγομενη ελληνικα σεσουλα  ;)  αλλα εμεις αλλο εννοουμε με το σκουπ που του ειπα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
καλημερα
hopping_bunny.gif
γιατι ρε συ... καλο παιδι ειναι  ;)     λυκε λυκε εισαι εδω? πες και εσυ τιποτα,υποστήριξε την εικονα σου (οχι αυτην
index.php
 [/URL] :cool2:  :))
μοναχοφαης...καλα τον λεω μουχριτσα :2funny:
Όπως το πάτε θα μετονομαστρεί το παρόν σε...
trans-cd-Lady-lykakos

:2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλησπερουδια.....αντε ρε αληταρα hot ..βρωμοσκυλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom