TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
βαλε καμμια προσφατη φωτογραφια τζουληKαλησπερα,καλο μηνα...στον χωρο μου απο σημερα μεχρι και τις δωδεκα το βραδυ... :-*
Καλησπέρα!!!Kαλησπερα,καλο μηνα...στον χωρο μου απο σημερα μεχρι και τις δωδεκα το βραδυ... :-*
Kαλως ορισες καλε μου....εννοειται!! ;)Καλησπέρα!!!
Τώρα που ήρθα ξανά μόνιμα στην Αθήνα, θα είναι πιο εύκολο να βρεθούμε.....
Ενος χρονου και τεσσαρων μηνων ειναι οι φωτογραφιες γλυκε μου.Ειπαμε να με διαφημιζεις αλλα χωρις να λες ανακριβειες.βαλε καμμια προσφατη φωτογραφια τζουλη
Αυτες που βαζεις ειναι 5 χρονια πισω τουλαχιστον
Ε οχι και 5 ετων!!!βαλε καμμια προσφατη φωτογραφια τζουλη
εγώ μπορεί ν μην την έχω πάρει αλλά από κοντά που την έχω δει είναι τόσο διακριτική που μόνο ένας έμπειρος πεκτης μόνο μπορεί ν την καταλάβει ....περνά ανέπαφα μέσα από χιλιάδες απαρατήρητα ....οπότε !!!!!καλημερεςΕ οχι και 5 ετων!!!
Παντως οι φωτο που εχει ποσταρει κατα καιρους ειναι απο της καλυτερες!!!
καλά τα λες μαν έιναι γύρο στα 50 το μωρο τωρα πάντως κάνει τέλεια πιπαρα..βαλε καμμια προσφατη φωτογραφια τζουλη
AYTH H FOTO EXEI ANARTHTHEI PRIN APO 5 XRONIA
Η σελιδα που εχει δημοσιευτει για πρωτη φορα η φωτο.Πιο πισω δεν υπαρχει αυτη η σειρα φωτογραφιων.Τις ειχα βγαλει παραμονη των capital controls.Eδω αρχισα να τις ανεβαζω λιγες μερες μετα.Εκτος κι αν τις κρατουσα καβατζα πεντε χρονια,απο τοτε που γραφτηκα στο σαιτ δηλαδηAYTH H FOTO EXEI ANARTHTHEI PRIN APO 5 XRONIA
Καλα τα λεει ε;καλά τα λες μαν έιναι γύρο στα 50 το μωρο τωρα πάντως κάνει τέλεια πιπαρα..
Εισαι εσυ..μανουλα στην αποκρυπτογραφησηεγώ μπορεί ν μην την έχω πάρει αλλά από κοντά που την έχω δει είναι τόσο διακριτική που μόνο ένας έμπειρος πεκτης μόνο μπορεί ν την καταλάβει ....περνά ανέπαφα μέσα από χιλιάδες απαρατήρητα ....οπότε !!!!!καλημερες
Εχει λυσσαξει μηνες τωρα!Φιλια ΖιζουΕ οχι και 5 ετων!!!
Παντως οι φωτο που εχει ποσταρει κατα καιρους ειναι απο της καλυτερες!!!
Tzouli πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται ;
Όχι ότι έχει σημασία με την κορμάρα που διαθέτεις και την ψωλαρα που ξεκολιαζει κάτι τυπακια ...
ρε φιλε ελεος δλδΚαλησπερα μηπως ξερουμε κατι γι αυτο το μωρο
Δεν πειραζει..τωρα μαθαινει...καλημερα :-*ρε φιλε ελεος δλδ
στης τζουλης το θρεντ εισαι τι σχεση εχει η αγγελια
εκτος και αν εισαι βαλτος οποτε παω πασο