Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Ο αξιοτιμος κυριουλης με το διπλο προφιλ που βγαινει αφ υψηλου και γραφει 'σεντονια' επιχειροντας ν απαξιωσει προσωπα και καταστασεις με τροπο εκδικητικο χρησιμοποιοντας ποτε το ενα προφιλ και ποτε το αλλο παρακαλειται θερμα να κουλαρει λιγο γιατι ετσι και ανοιξω το στομα μου θα γελαει ολη η Συγγρου και το Καραμπουρνακι.
Κι αν θελει Βραζιλιανα με 25νταποντο και δεν του φτανουν τα λεφτα να κανουμε εναν ερανο στα κοριτσια της Συγγρου να μαζευτουνε τα λεφτα να παει.Να ηρεμησουμε κι εμεις κι αυτος.
Την ακιδα στο ματι του αλλου τη βλεπουμε.Το δοκαρι που ναι στο δικο μας οχι!

-Ενταξει μπαρμπα;Που μας το παιζεις 'χαρακτηρας';  :hi:

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86
Ο αξιοτιμος κυριουλης με το διπλο προφιλ που βγαινει αφ υψηλου και γραφει 'σεντονια' επιχειροντας ν απαξιωσει προσωπα και καταστασεις με τροπο εκδικητικο χρησιμοποιοντας ποτε το ενα προφιλ και ποτε το αλλο παρακαλειται θερμα να κουλαρει λιγο γιατι ετσι και ανοιξω το στομα μου θα γελαει ολη η Συγγρου και το Καραμπουρνακι.
Κι αν θελει Βραζιλιανα με 25νταποντο και δεν του φτανουν τα λεφτα να κανουμε εναν ερανο στα κοριτσια της Συγγρου να μαζευτουνε τα λεφτα να παει.Να ηρεμησουμε κι εμεις κι αυτος.
Την ακιδα στο ματι του αλλου τη βλεπουμε.Το δοκαρι που ναι στο δικο μας οχι!

-Ενταξει μπαρμπα;Που μας το παιζεις 'χαρακτηρας';  :hi:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:οι μαλακες ειναι σαν τις κατσαριδες!...δεν τελειωνουν ποτε!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Τα χρονια μου πολλα στους Πετρους και στους Παυλαρες που γιορταζουν σημερα :-*

Παρόμοια θέματα

Δ