Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirkavlos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
517
Πόντοι
301
Το πιο δυνατό καυλι που έχω γευτεί!!!!!
Ψάχνω καυλιαρικα αγοράκια να γουστάρουν παρτουζιτσα με ένα θεϊκό μωρό όπως η Τζούλι μας.....

pirkavlos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
517
Πόντοι
301
Tzouli trelanemas me kamia foto....Exi pari fotia to kavli mou. . . .  :erection:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
                           Ενα χαμογελο ειναι αρκετο για να σπασει ο παγος της πρωτης φορας! 

Καλο βραδυ
                                                             :-* :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Το πιο δυνατό καυλι που έχω γευτεί!!!!!
Ψάχνω καυλιαρικα αγοράκια να γουστάρουν παρτουζιτσα με ένα θεϊκό μωρό όπως η Τζούλι μας.....
.......

.......... Μία ερώτηση φίλτατε πύρκαυλε.......

Έτυχες Θηλομάλαξης!!! Ωτολειχίας!!! Πεομάλαξης!!! Στερνολειχίας!!!
Ηρωική μάχη έκ τού συστάδην,σώμα με σώμα!!!

Τό θεϊκό μωράκι τόν πρωκτό στόν έπιασε???

pirkavlos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
517
Πόντοι
301
.......

.......... Μία ερώτηση φίλτατε πύρκαυλε.......

Έτυχες Θηλομάλαξης!!! Ωτολειχίας!!! Πεομάλαξης!!! Στερνολειχίας!!!
Ηρωική μάχη έκ τού συστάδην,σώμα με σώμα!!!

Τό θεϊκό μωράκι τόν πρωκτό στόν έπιασε???
τα πάντα όλα αγαπητέ μου.....
ένα έχω να πω ότι είναι και το πρώτο καυλι!!!!
Αν θες πάμε παρέα να περάσουμε super :wanker: :pipa3:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
τα πάντα όλα αγαπητέ μου.....
ένα έχω να πω ότι είναι και το πρώτο καυλι!!!!
Αν θες πάμε παρέα να περάσουμε super :wanker: :pipa3:
.........

...........  :new_shocked:  Αύτό δέν συνάδει μέ τάς έλάχιστας έναπομείναντες ήθικάς άξίας μας νά συνουσιαστούμε πρώτιστα ..........
..........  :think: άλλά & αύτό τό τόσο θαυμαστό & προσδοκούμενο άν συμβεί σέ ένα άόρατο & βαθύ μέλλον & πάλι θά ύφίστανται άπλώς μέ αλλαγή & άρνηση πρός τήν καθεστηκυία τάξη & πάντα σύμφωνα μέ τό μορφωτικό έπίπεδο τών συναλλασσομένων μερών........

Ποτέ ένα πέος δέν μέ έκόρεσεν έρωτικά !!  :hi:

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86
.........

...........  :new_shocked:  Αύτό δέν συνάδει μέ τάς έλάχιστας έναπομείναντες ήθικάς άξίας μας νά συνουσιαστούμε πρώτιστα ..........
..........  :think: άλλά & αύτό τό τόσο θαυμαστό & προσδοκούμενο άν συμβεί σέ ένα άόρατο & βαθύ μέλλον & πάλι θά ύφίστανται άπλώς μέ αλλαγή & άρνηση πρός τήν καθεστηκυία τάξη & πάντα σύμφωνα μέ τό μορφωτικό έπίπεδο τών συναλλασσομένων μερών........

Ποτέ ένα πέος δέν μέ έκόρεσεν έρωτικά !!  :hi:
στα πλαισια της αρχαιοτατης παρ'ημιν πραγματειας περι πανηδονισμου,το τσαλαβουτημα στις λασπες της ακολασιας,δυναται πολλακις να αναχθει σε σφαιρες ανειπωτης λαγνειας και ...παπαριας!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
στα πλαισια της αρχαιοτατης παρ'ημιν πραγματειας περι πανηδονισμου,το τσαλαβουτημα στις λασπες της ακολασιας,δυναται πολλακις να αναχθει σε σφαιρες ανειπωτης λαγνειας και ...παπαριας!!!!
...........

....... άν όντως συμβαίνη τοιούτον νά συμπάσχομεν τά μείζονα ...... έπιδείξτε περίσσευμα ψυχής άγαπητέ !!

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86
...........

....... άν όντως συμβαίνη τοιούτον νά συμπάσχομεν τά μείζονα ...... έπιδείξτε περίσσευμα ψυχής άγαπητέ !!
και να μη παραβλεψωμεν την προσκληση-προκληση του αγαπητου ημιν και φιλτατου pirkavlos περι συνομοσπονδιας εις τας περι ερωτος μαχας!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
και να μη παραβλεψωμεν την προσκληση-προκληση του αγαπητου ημιν και φιλτατου pirkavlos περι συνομοσπονδιας εις τας περι ερωτος μαχας!
...........

....... Να είδοποιηθούν έπειγόντως οί έκθέται περιφαλλίδων & περικαβλίδων νά τόν άποτρέψουν, άκόμη & δια της βίας, άπό τάς δοκιμάς διότι θά ξεχειλώσουν & αύται μέ τόν φαλλλλλλόν του.........  :rockon: :rockon: :rockon:  :bounce-glasses:

Όμως έμείς θά συμπάσχομεν τά μείζονα μαζί του καταδεικνύοντας έμπράκτως τήν συνουσιαστικήν αλληλεγγύη μας.................... 
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom