TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.700
στην υγεια σου πασα μου,καλο Σαββατοκυριακο :-*εχω πιει κατη ρακες κ αυτοσχεδιαζω
στην υγεια σου πασα μου,καλο Σαββατοκυριακο :-*εχω πιει κατη ρακες κ αυτοσχεδιαζω
τι χειλια ειναι αυτ α μωρο μου!!!!!!
...τι χειλια ειναι αυτ α μωρο μου!!!!!!
Το πρώτο τελείωμα free με υποχρεωτικό 2 γύρο οπου εκεί θα τα δώσεις ολα και θα τον τρελάνεις. Ο καθένας εαν έχει κάποιο πρόβλημα οφείλει να το δηλώσει και οχι να υπάρχουν ερωτήσεις επί ερωτήσεωνΑς υποθεσουμε οτι σημερα καποιος θελει να κανει τραμπαλα.Κλεινει θεση με 50 χαλβαδες για μια ωρα.Απο την καυλα ομως τελειωνει στα τεσσερα λεπτα.Ποσο πιστευετε πως ειναι φρονιμο να πληρωσει; Μ ενδιαφερει ν ακουσω τη γνωμη σας
Το πρώτο τελείωμα free με υποχρεωτικό 2 γύρο οπου εκεί θα τα δώσεις ολα και θα τον τρελάνεις. Ο καθένας εαν έχει κάποιο πρόβλημα οφείλει να το δηλώσει και οχι να υπάρχουν ερωτήσεις επί ερωτήσεων
Γεια χαρα παιδαρεΚαλησπερα καυλαραααα !!!!
μαγικο!!!!!
Ο,τι πρεπει για τα κουλά!!Μου ρθε καποιος πριν λιγο,συγγνωμη μου λεει,ηρθα για αλλη κοπελα...μωρο μου δεν υπαρχει αλλη κοπελα,συγγνωμη μου λεει,στο καλο του ειπα και γω...μαγικο!!!!!
πολλα μολια κ νταμιρια φιλη χαχαχαχαχαχαΟ,τι πρεπει για τα κουλά!!Μου ρθε καποιος πριν λιγο,συγγνωμη μου λεει,ηρθα για αλλη κοπελα...μωρο μου δεν υπαρχει αλλη κοπελα,συγγνωμη μου λεει,στο καλο του ειπα και γω...
Xaxaxaxaxaxaxa....λες; Δεν μου φανηκε..τι να πω; Ανθρωπινα τα λαθη...πολλα μολια κ νταμιρια φιλη χαχαχαχαχαχα
να ρθει σε σενα κ να ψαχνει για αλλη κατι δεν παει καλα κατ εμενα....Xaxaxaxaxaxaxa....λες; Δεν μου φανηκε..τι να πω; Ανθρωπινα τα λαθη...
ας πεσει