Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Mωρο μου ευχαριστω,ειμαι αυτο που ειμαι,χθεσινη δεν ειμαι και δεν χρειαζομαι πια επιβεβαιωσεις.Ποτε θα μας ερθεις; :gay:
Η ποιοτητα φαινεται απο τις επιλογες σου, συντομα πιστευω το αργοτερο μεχρι τα μεσα  του επομενου μηνα και μαλλον δεν θα αποφυγω την μετακόμιση μεσα στην ζέστη.

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Η ποιοτητα φαινεται απο τις επιλογες σου, συντομα πιστευω το αργοτερο μεχρι τα μεσα  του επομενου μηνα και μαλλον δεν θα αποφυγω την μετακόμιση μεσα στην ζέστη.
Ωχ...αντε με το καλο..κι εγω θα μετακομισω σε λιγο καιρο.. :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Τι να πούμε τώρα ρε παίχτες.....
Φαίνεται πως από τη στριφογυριστή που μας εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια κάποιοι έχουν ζαλιστεί !!
Έχουμε και λέμε :
Το "κορίτσι"είναι όντως ευγενικό, πρόσχαρο,καθαρό, με καλή διάθεση και υπομονή,
Αλλά μέχρι εκεί, γιατί :
Είναι ένας crosserista δεν τον λες όμορφο, με άθλια περούκα και εξαφανισμένο κώλο.
Ψηλός, αδύνατος με σκληρό εργαλείο, αλλά, δίχως πάθος και καμία διάθεση για παιχνίδια ούτε καν
τύπου επαγγελματικής εξυπηρέτησης !!
Περιμένει να του πεις τι να κάνει - καμία πρωτοβουλία - και στο φινάλε θέλει κι ένα 50ρι.
Φτάνει, λοιπόν, βρε συμπαίχτες, μη το παίρνετε πια στον λαιμό σας το παλουκάρι.....ΦΤΑΝΕΙ !!!  :headbang: :headbang: :headbang:  
Οι συμπαικτες περνανε μια χαρα και συνιστουν SKIP...αυτοι ξερουν.

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Ενα μικρο σχολιο στην χθεσινοβραδυνη ''κριτικη'' για να λυνονται και οι παρεξηγησεις.Αν συμφωνησω με καποιον κατι στο τηλ θα γινει ο κοσμος να χαλασει.Αν για καποιο λογο διαπιστωσω οτι δεν θα μπορεσω ν ανταπεξελθω θα το πω πριν παρω δωρακι.
Δινω ολο τον χρονο σε καποιον να μεινει η να φυγει.Αν καποιος με βλεπει σαν  :vomit: οπως περιγραφηκε κ παρ ολα αυτα μενει το ναυαγιο ειναι μοιραιο.
Υπαρχει συγκρουση προτεραιοτητων. Που θα δηλητηριασει την ατμοσφαιρα. Κοινως,κλαφτα!!!

Καλο απογευμα :orchestra:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Ενα μικρο σχολιο στην χθεσινοβραδυνη ''κριτικη'' για να λυνονται και οι παρεξηγησεις.Αν συμφωνησω με καποιον κατι στο τηλ θα γινει ο κοσμος να χαλασει.Αν για καποιο λογο διαπιστωσω οτι δεν θα μπορεσω ν ανταπεξελθω θα το πω πριν παρω δωρακι.
Δινω ολο τον χρονο σε καποιον να μεινει η να φυγει.Αν καποιος με βλεπει σαν  :vomit: οπως περιγραφηκε κ παρ ολα αυτα μενει το ναυαγιο ειναι μοιραιο.
Υπαρχει συγκρουση προτεραιοτητων. Που θα δηλητηριασει την ατμοσφαιρα. Κοινως,κλαφτα!!!

Καλο απογευμα :orchestra:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα γραφόμενα της Τζούλη.Είναι εκτός από καλό παιδί,πολύ καλή επαγγελματίας (πραγματικά με τη καλή έννοια).Ότι θα σου υποσχεθεί θα το κάνει deliver οπωσδήποτε,καθώς και αν δεν μπορεί για κάποιο λόγο να "ανταπεξέλθει" (όπως αναφέρει) στο ξεκαθαρίζει όμορφα και ωραία.Σε εμένα αρνήθηκε συγκεκριμένες "υπηρεσίες" και μάλιστα με πολύ όμορφο και ξεκάθαρο τρόπο.Και ας γνώριζε ότι θα της κόστιζε οικονομικά αυτή η άρνηση.
Πήγα μία φορά,ΔΕΝ ήταν μούφα σε καμμία περίπτωση (οι φωτό της είναι ακριβέστατες),με πολύ διάθεση και επαγγελματισμό,σε ένα αξιοπρεπή (όχι super douper αλλά αξιοπρεπή) χώρο.
Το ότι ΕΓΩ προσωπικά δεν πέρασα τέλεια (όπως το είχα στο μυαλό μου τέλος πάντων )δεν είχε να κάνει ούτε με τη Τζούλη ούτε με τις παρεχόμενες υπηρεσίες,αλλά με το γεγονός ότι δεν ταιριάξανε τα χνώτα μας.
Από τότε δεν ξαναπήγα αλλά αυτο δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη ούτε για τον επαγγελματισμό της,ούτε για το ότι αυτό που δείχνει αυτό προσφέρει,ούτε επίσης για το ευγενικό του χαρακτήρα της.

Αυτά......

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Τι να πούμε τώρα ρε παίχτες.....
Φαίνεται πως από τη στριφογυριστή που μας εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια κάποιοι έχουν ζαλιστεί !!
Έχουμε και λέμε :
Το "κορίτσι"είναι όντως ευγενικό, πρόσχαρο,καθαρό, με καλή διάθεση και υπομονή,
Αλλά μέχρι εκεί, γιατί :
Είναι ένας crosserista δεν τον λες όμορφο, με άθλια περούκα και εξαφανισμένο κώλο.
Ψηλός, αδύνατος με σκληρό εργαλείο, αλλά, δίχως πάθος και καμία διάθεση για παιχνίδια ούτε καν
τύπου επαγγελματικής εξυπηρέτησης !!
Περιμένει να του πεις τι να κάνει - καμία πρωτοβουλία - και στο φινάλε θέλει κι ένα 50ρι.
Φτάνει, λοιπόν, βρε συμπαίχτες, μη το παίρνετε πια στον λαιμό σας το παλουκάρι.....ΦΤΑΝΕΙ !!!  :headbang: :headbang: :headbang:  

Η ουσια ειναι μια senior bullo
            Oτι οοοοοοοοοοοολλλα τα πουλια του κοσμου  τραγουδουν εδω και χρονια υπερ της tzoulis
            Τυχαιο.... δεν νομιζω!!! :hi:           

ormes35

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Γειά σου ρε Τζούλη καύλα!Είμαι ο Χρήστος που είχα έρθει μια Κυριακή μεσημέρι κ ανάμεσα στο καταπληκτικό γαμήσι μου έλεγες και την ιστορία σου!Είσαι ΘΕΑ ρε μωρό κ ψυχάρα!
Γεια σου Χρησταρα,να σαι καλα,ευχαριστω... :-* :-* :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Γεια σου Χρησταρα,να σαι καλα,ευχαριστω... :-* :-* :-*
......

........ Καλημέρα , στή ζούγκλα τού Βάρναλη, όπου ό ποιητής ώσάν αίλουροειδές ποθεί να χώσει νύχι καί δόντι στό κρουστό σου κωλί τό μαυριδερό  :-* :-* :-* :-*

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom