Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
καλο ξημερωμα σε ολους,τα λεμε παλι αυριο :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251

αντε να βγαινουν τα παλτα κ οι μποτες απ τη ναφθαλινη

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
καλημέρα, η Ακαδημίας ?

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
γεια σου λεβεντια
εχω ετοιμαστει,που λες,εχω συγκεντρωσει τους φακελους για να τελειωσω κατι γραφειοκρατικα,εχω ντυθει κ μπαινω για δυο λεπτα στο νετ για τα μαιλ κ να πω μια καλημερα εδω...ειμαι πλατη στη μπαλκονοπορτα,εχει συννεφια αλλα κ φως...ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι εχει σκοτεινιασει το δωματιο κ γυριζω κ βλεπω πανω απ τον Υμηττο ενα μπουρινι να ρχεται κατα πανω μας...κι εκατσα στ αυγα μου...ευτυχως,ουτε με ομπρελα σωζεσαι σ αυτες τις περιπτωσεις...να φωναξω,λες την πυροσβεστικη να με πεταξει μεχρι το κεντρο;τοσες εξυπηρετησεις τους εχω κανει.... ;)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
και η Σόλωνος με την Μαυρομιχάλη ακόμα πιό πάνω  ;)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
γεια σου λεβεντια
εχω ετοιμαστει,που λες,εχω συγκεντρωσει τους φακελους για να τελειωσω κατι γραφειοκρατικα,εχω ντυθει κ μπαινω για δυο λεπτα στο νετ για τα μαιλ κ να πω μια καλημερα εδω...ειμαι πλατη στη μπαλκονοπορτα,εχει συννεφια αλλα κ φως...ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι εχει σκοτεινιασει το δωματιο κ γυριζω κ βλεπω πανω απ τον Υμηττο ενα μπουρινι να ρχεται κατα πανω μας...κι εκατσα στ αυγα μου...ευτυχως,ουτε με ομπρελα σωζεσαι σ αυτες τις περιπτωσεις...να φωναξω,λες την πυροσβεστικη να με πεταξει μεχρι το κεντρο;τοσες εξυπηρετησεις τους εχω κανει.... ;)
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ (ΧΕΧΕΧΕ) ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΕΧΕΧΕ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΚΟΛΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom