Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
καλημερα στα ομορφοπαιδα,καλο ΣΒΚΟ,τι κι αν φθινοπωριασε,εμεις θα επιμεινουμε με ανοιξιατικη διαθεση σαν κι αυτη του Βιβαλντι,καλημερα(τυχαια επεσα πανω σ αυτο το βιντεακι,ο Trevor Pinnock ειναι αυθεντια σ αυτην την εποχη,οσον αφορα τη μουσικη,απολαυστε το)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα! Ευχαριστούμε για την ωραία μουσική αφιέρωση!  :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ......

ΕΧΘΕΣ ΦΥΓΑΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ......

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα! Ευχαριστούμε για την ωραία μουσική αφιέρωση!  :)
Γεια σου κ σε σενα
Αλοιμονο,δεν θα μοιραστω κατι ομορφο με τα φιλαρακια μου;Κι επειδη υπαρχει πολυς πλουτος,με δυναμη κ ομορφια,για να ταξιδεψεις,ανεβαζω ν ακουτε στο ταξιδι...γιατι ταξιδευουμε!ειμαστε μονοι...η μουσικη ειναι καναλι για την Πηγη ολων.Ειμαστε μεν μονοι στο ταξιδι αλλα η προελευση κοινη,μονο ο προορισμος αλλαζει...θα μας πει καποιο παιδι τον προορισμο;Που παμε;Ενα αντατζιο τωρα,τρακοσια και βαλε χρονια μετα.Δεν μπορω να σκεφτω καλυτερη αναγνωση απο αυτη του Leonard..δωστε δεκα λεπτα απ τον χρονο σας τωρα η μετα,προκειται για ανεκτιμητο διαμαντι

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ......

ΕΧΘΕΣ ΦΥΓΑΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ......

Καλημερα κ σε σενα καπετανιο
μα ξαφνικα λεω κι εγω τι εγινε,μυιγα τον τσιμπησε; μετα σκεφτηκα,μηπως ειπα τιποτα που δεν επρεπε...τελος παντων,ολα καλα,να εχεις ενα καλο ΣΒΚΟ,τις ευχες μου στα παιδια,λιακαδες :tits:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Καλημερα κ σε σενα καπετανιο
μα ξαφνικα λεω κι εγω τι εγινε,μυιγα τον τσιμπησε; μετα σκεφτηκα,μηπως ειπα τιποτα που δεν επρεπε...τελος παντων,ολα καλα,να εχεις ενα καλο ΣΒΚΟ,τις ευχες μου στα παιδια,λιακαδες :tits:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
κι αυτοι ειναι ωραιοι...συμφωνεις;

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
αγαπαμε τζουλι για ενα κ μοναδικο λογο

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κατά πρώτον, δεν τα βλέπω για G3, κατά δεύτερον έχω αρχίσει και φοβούμαι... :new_shocked:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
καλημερα ολη μερα,το καλοκαιρακι συνεχιζεται,ας απολαυσουμε το πρωινο μας :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
(αφιερωμενο σε ολους και ειδικα σ οσους ετοιμαζονται να παρελασουν,ανυπομονουμε να τους θαυμασουμε)Προκειται για ενα αριστουργημα του Μικη κ ειμαι διπλα χαρουμενη γιατι κι εγω μονο αποσπασματα εβρισκα μεχρι τωρα στη δισκογραφια!!!Δεν ξερω τι λεει απο χορογραφια αλλα σαν μουσικη ειναι αριστουργημα!Ακουστε μονο ενα λεπτακι οσοι δεν εχετε χρονο απο το 36:47,αυτο εψαχνα κ βρηκα ολο το εργο..τελικα γουρλιδικα τα αλεξιπτωτα.... :-*

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
(αφιερωμενο σε ολους και ειδικα σ οσους ετοιμαζονται να παρελασουν,ανυπομονουμε να τους θαυμασουμε)Προκειται για ενα αριστουργημα του Μικη κ ειμαι διπλα χαρουμενη γιατι κι εγω μονο αποσπασματα εβρισκα μεχρι τωρα στη δισκογραφια!!!Δεν ξερω τι λεει απο χορογραφια αλλα σαν μουσικη ειναι αριστουργημα!Ακουστε μονο ενα λεπτακι οσοι δεν εχετε χρονο απο το 36:47,αυτο εψαχνα κ βρηκα ολο το εργο..τελικα γουρλιδικα τα αλεξιπτωτα.... :-*
ΟΝΤΟΣ ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom