daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
εχω μπλεξει με ανομαλους .....στο νου σας εχετε πως θα γαμησεται το βατραχο??????
εσυ απλα προσεχε........
εχω μπλεξει με ανομαλους .....στο νου σας εχετε πως θα γαμησεται το βατραχο??????
Καλησπερα στη παρεα ! Βλεπω πεφτει κτηνοβασια τελευταια
Προφανως δεν θα ειναι στα προστατευομενα ειδη...καλησπερα και σε σενα. για καποιους χτυπαει η καμπανα.......
Προφανως δεν θα ειναι στα προστατευομενα ειδη...
μην ανησυχεις θα πρεπει να περασουν απ το πτωμα μου πρωτα :-*εχω μπλεξει με ανομαλους .....στο νου σας εχετε πως θα γαμησεται το βατραχο??????
ναι καλα....β απο εκει που δεν το περιμενεις σου'ρχεταιμην ανησυχεις θα πρεπει να περασουν απ το πτωμα μου πρωτα :-*
μη μου τρομαζεις το παιδι.....ναι καλα....β απο εκει που δεν το περιμενεις σου'ρχεται
τζουλ λαου λαου το πας βλεπωμη μου τρομαζεις το παιδι.....
τζουλ λαου λαου το πας βλεπω
Ρουλη καλως ορισες
τι λεει; ανεβασμενος; ;)Καλως σε βρηκα Τζουλη
Το κατα δυναμη ! Εσω ετοιμος που λενε !Αντε να βαλω κι εγω ενα απο αυτα που σου αρεσουν!τι λεει; ανεβασμενος; ;)
μμμμμμμ...και πληρως ενημερωμενος ;)Το κατα δυναμη ! Εσω ετοιμος που λενε !Αντε να βαλω κι εγω ενα απο αυτα που σου αρεσουν!
η αληθεια ειναι οτι ειμαι διαβασμενος ;) εχω κανει προετοιμασια απο το σπιτι !μμμμμμμ...και πληρως ενημερωμενος ;)
μια χαρα εινα το μωρο ψαχνει τα φωτα μας,....τι λεει; ανεβασμενος; ;)
λατρευω τους επιμελεις μαθητες!!η αληθεια ειναι οτι ειμαι διαβασμενος ;) εχω κανει προετοιμασια απο το σπιτι !
ναι,κατι πηρε το ματι μου.....μια χαρα εινα το μωρο ψαχνει τα φωτα μας,....