n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
πες το δοκτορα τζουλ να χαλαρωσει να μην σκασω μυτη κατω και του συνδεσω το στηθοσκοπειο με τον πισινο του και περνει ακοη απο κειβαθεια καμαρα....
πες το δοκτορα τζουλ να χαλαρωσει να μην σκασω μυτη κατω και του συνδεσω το στηθοσκοπειο με τον πισινο του και περνει ακοη απο κειβαθεια καμαρα....
δεν χρειαζεται να του το πω..το διαβασε το μνμ σου ;)πες το δοκτορα τζουλ να χαλαρωσει να μην σκασω μυτη κατω και του συνδεσω το στηθοσκοπειο με τον πισινο του και περνει ακοη απο κει
καλα ρε γιατρε στη τζουλ να πουμε πηγες να βγαλεις τα αποθημενα σου τι σου εκανε το κοριτσι μια καμαραδεν χρειαζεται να του το πω..το διαβασε το μνμ σου ;)
παιδοψυχιατρος...δεν φταιει,το ειχαμε συμφωνησει αλλα του ξεφυγε λιγο παραπανω...καλα ρε γιατρε στη τζουλ να πουμε πηγες να βγαλεις τα αποθημενα σου τι σου εκανε το κοριτσι μια καμαρα
εμεις εδω καθομαστε να τις "φαμε" για μια καμαρα της προκοπης και εσυ που την ειχες ξεσπασες ρε δικε μου
με ειδικοτητα τζουλ ο δοκτορας??
καλα μορη και συ τοσο πολυ αναμαλιασες καθεσε και τις τρωςπαιδοψυχιατρος...δεν φταιει,το ειχαμε συμφωνησει αλλα του ξεφυγε λιγο παραπανω...
ημουν καλε ανεκαθεν...καλα μορη και συ τοσο πολυ αναμαλιασες καθεσε και τις τρως
αντε τωρα ο δοκτορας να εξετασει ασθενη το δοκτορα ποιος θα τον εξετασει??ημουν καλε ανεκαθεν...
αντε τωρα ο δοκτορας να εξετασει ασθενη το δοκτορα ποιος θα τον εξετασει??
ημουν καλε ανεκαθεν...
ψιλες?γιατρινα? Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....ψησε το δοκτωρα να του ερθω εγω που εχω και βαρυ χερι.
ψιλες?γιατρινα? Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....
ξερεις τι λεει η τζουλ οτι ο δοκτωρ μας διαβαζει μην εισαι εσυ μαλακα μου??
η τζουλ για να απεχει καποιον τυχερο περιποιειται
και εγω πηδουσα μια νοσοκομα καποτεμπα εγω βοσκος ειμαι.εχω γιατρο στο σοι ομως ;)
ψιλες?γιατρινα? Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....
ξερεις τι λεει η τζουλ οτι ο δοκτωρ μας διαβαζει μην εισαι εσυ μαλακα μου??
η τζουλ για να απεχει καποιον τυχερο περιποιειται
μακαρι να ημουν εγω τζουλ
σε ευχαριστω τζουλ καλη συνεχεια μωροκαλη δουλεια :-*
και εγω πηδουσα μια νοσοκομα καποτε
μαικ την κανω παω για δουλεια θα μπω αυριο μετα το μεσημερι περιμενο επιθεση απο ενα εκτρωμα που εκραξα στο θρεντ της θςσ/νικης σε παρακαλω κανονισε το θεμα οσο θα λοιπο
και να προσεχεις τη τζουλ απο τους γιατρους
καλη συνεχεια
μαλιστα,θα το φροντισω :-* κατι αλλο;χρειαζεσαι ανανεωση φωτογραφιων