Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τζουλη δεν εχω ποσταρει ποτε σε θρεντ για τρανς αλλα μιας και βλεπω ενα μελος εδω μεσα ονοματι λακης 33

τρελενεται για παθητικο ρολο, αλλα ο καημενουλης δεν εχει πολλα λεφτα διοτη του τα τρωει ο νταβας του απο της μαπες που τρωει..

θα τον παρεις εναν παθητικο για 5λεπτακια ε ενα 20αρακι θα στο δωσει

να το το αγορι μου το καυλιαρικο... Ειναι λιγο σχιστοματης αλλα με τοσους αφγανοασιατες που εχει παρει λογικο να αλλαξει το γενετικο υλικο του  :2funny:

Συνημμένα

• λακης μουνακις.jpg
    λακης μουνακις.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 22

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
τζουλη δεν εχω ποσταρει ποτε σε θρεντ για τρανς αλλα μιας και βλεπω ενα μελος εδω μεσα ονοματι λακης 33

τρελενεται για παθητικο ρολο, αλλα ο καημενουλης δεν εχει πολλα λεφτα διοτη του τα τρωει ο νταβας του απο της μαπες που τρωει..

να το το αγορι μου το καυλιαρικο... Ειναι λιγο σχιστοματης αλλα με τοσους αφγανοασιατες που εχει παρει λογικο να αλλαξει το γενετικο υλικο του  :2funny:

κυριε κυριε για ΤΟΝ λακη33  :think: :think: :think: :think: λετε?

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249

εσυ δεν μπορεις να εξυπηρετησεις το παιδι; εγω με τη νεα χρονια θα μαι παθητικη κ δεν θα μπορεσω

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom