TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
καλησπέρα και σε σένα καβλοράπανο
καλησπέρα και σε σένα καβλοράπανο
θα σου φανει τρελλο αλλα μ αρεσει που σας αρεσει αυτο που μ αρεσει κι ετσι αφου τ απολαμβανουμε κι οι δυο ειναι φυσικο..η χαρα γενναει χαρα κι η καυλα φερνει καυλα κ δωστου..για εναν μονο εχω ψιλοστενοχωρεθει..για τον Γλυκομουτσουνο...μου φαινεται πως δεν τον ικανοποιησα οπως θα πρεπε...τζουλη έχω ακούσει τα καλύτερα από πολλούς συναγωνιστές....
θα σου φανει τρελλο αλλα μ αρεσει που σας αρεσει αυτο που μ αρεσει κι ετσι αφου τ απολαμβανουμε κι οι δυο ειναι φυσικο..η χαρα γενναει χαρα κι η καυλα φερνει καυλα κ δωστου..για εναν μονο εχω ψιλοστενοχωρεθει..για τον Γλυκομουτσουνο...μου φαινεται πως δεν τον ικανοποιησα οπως θα πρεπε...
εκφρασου ελευθερα πασα μουTΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ Η ΤΖΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΛΑ
ΚΑΙ ΣΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΕΟΕ ΟΕΕΕ ΤΖΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΕΕΡΧΟΜΑΙΙΙ
(Πλακα κανω , απλα εδωσα μια γηπεδικη ...νοτα στο ποστ , μην αρχιζετε να κραζετε )
γαριδες με λινγκουινι,γλωσσα και αγρια χορτα απ τη βαρβακειο... :-*Eσεις θα μας πειτε το σημερινο μενου!!!!!!
γαριδες με λινγκουινι απο τα αγαπημενα μου!γαριδες με λινγκουινι,γλωσσα και αγρια χορτα απ τη βαρβακειο... :-*
κ τα κανω σουπερ..σβησμενα, οχι σε κρασι-δεν ξερουν αγαπη μου-αλλα με ουζακι!!!γαριδες με λινγκουινι απο τα αγαπημενα μου!
γαριδες με λινγκουινι,γλωσσα και αγρια χορτα απ τη βαρβακειο... :-*
αμα δεν πεις τη μαλακια θα σκασεις..οχι οτι δεν λες και μερικα πολυ πετυχημενα αλλα το μετρο χρυσο μου..το μετρο..λειπει το μετρο κι ετσι και τα καλα χανονται στη σαβουρα..τελος παντων καλο σαββατοκυριακο να χεις :-*λουτσοκώλο με σώς να γλυστράει δεν θα δόσεις?
αμα δεν πεις τη μαλακια θα σκασεις..οχι οτι δεν λες και μερικα πολυ πετυχημενα αλλα το μετρο χρυσο μου..το μετρο..λειπει το μετρο κι ετσι και τα καλα χανονται στη σαβουρα..τελος παντων καλο σαββατοκυριακο να χεις :-*
Bonjour :-*