You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζώρτζια Παναγιωτάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 165
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
η πανω φωτο με τη κωλαρα φιλε δεν ειναι δικια της
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
η πανω φωτο με τη κωλαρα φιλε δεν ειναι δικια της
Ποια ειναι? Info?..
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Ποια ειναι? Info?..
ξενο ξεκωλοσελεμπριτι,ονοματι rosa acosta..ψαχτη στο google εχει μπολικο υλικο ..
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Επειδή ΚΑΙ αυτήν την "διάσημη Ελληνίδα" τυχαίνει να την ξέρω, από την εποχή που δεν ήταν διάσημη, ορίστε η αληθινή της ιστορία.
Ρουμάνα. Δέκα χρόνια στην Ελλάδα. Η συνήθης πορεία. Κωλόμπαρα και καμιά φτηνοβιζιτούλα μέχρι που βρίσκει σπόνσορα κάποιον Ελληναρά που την σπιτώνει. Τότε φέρνει από τη Ρουμανία και το μικρό της παιδί, αλλά και τον "αδελφό" της!
Το Τζώρτζια δεν ξέρω αν είναι το αληθινό, αλλά πάντα έτσι την ήξερα. Το Παναγιωτάκη ασφαλώς και δεν είναι.
Απίστευτα ωραιοπαθής, αλλά το ίδιο απίστευτα ψυχρομούνα. Σίγουρα για να την βγάλεις έξω (σε μπουζούκια εννοώ, όχι στο Μέγαρο) για φιγούρα καλή είναι. Για κρεβάτι όχι!
Κάποτε ο σπόνσορας της τελειώνει, αλλά η Τζώρτζια έχει χωθεί στον κύκλο του "μόντελινγκ". Σε δευταράντζικα γραφεία φυσικά.
Όλο "Σούτινγκ" είχε! Συνήθως σε παραθαλάσσιες βίλλες στον Νότιο Ευβοϊκό, στον Σαρωνικό κλπ.
Τί διάολο φωτογραφίες ήταν αυτές και που στο καλό δημοσιεύτηκαν δεν το έμαθα ποτέ.
Κάπου εκεί την χάνω και μαθαίνω πλέον την πορεία της προς την "διασημότητα" από τα μήντια.
Αν αναρρωτιέστε γιατί φτάσαμε σαν χώρα σ' αυτό το χάλι, σκεφτείτε πως (μεταξύ και πολλών άλλων) όλες οι σχετικά εμφανίσημες "Τζώρτζιες" της ανατολικής Ευρώπης είχαν όνειρο ζωής να έρθουν στην Ελλάδα να τα αρπάξουν χοντρά από τους μαλάκες τους Ελληναράδες...
Ρουμάνα. Δέκα χρόνια στην Ελλάδα. Η συνήθης πορεία. Κωλόμπαρα και καμιά φτηνοβιζιτούλα μέχρι που βρίσκει σπόνσορα κάποιον Ελληναρά που την σπιτώνει. Τότε φέρνει από τη Ρουμανία και το μικρό της παιδί, αλλά και τον "αδελφό" της!
Το Τζώρτζια δεν ξέρω αν είναι το αληθινό, αλλά πάντα έτσι την ήξερα. Το Παναγιωτάκη ασφαλώς και δεν είναι.
Απίστευτα ωραιοπαθής, αλλά το ίδιο απίστευτα ψυχρομούνα. Σίγουρα για να την βγάλεις έξω (σε μπουζούκια εννοώ, όχι στο Μέγαρο) για φιγούρα καλή είναι. Για κρεβάτι όχι!
Κάποτε ο σπόνσορας της τελειώνει, αλλά η Τζώρτζια έχει χωθεί στον κύκλο του "μόντελινγκ". Σε δευταράντζικα γραφεία φυσικά.
Όλο "Σούτινγκ" είχε! Συνήθως σε παραθαλάσσιες βίλλες στον Νότιο Ευβοϊκό, στον Σαρωνικό κλπ.
Τί διάολο φωτογραφίες ήταν αυτές και που στο καλό δημοσιεύτηκαν δεν το έμαθα ποτέ.
Κάπου εκεί την χάνω και μαθαίνω πλέον την πορεία της προς την "διασημότητα" από τα μήντια.
Αν αναρρωτιέστε γιατί φτάσαμε σαν χώρα σ' αυτό το χάλι, σκεφτείτε πως (μεταξύ και πολλών άλλων) όλες οι σχετικά εμφανίσημες "Τζώρτζιες" της ανατολικής Ευρώπης είχαν όνειρο ζωής να έρθουν στην Ελλάδα να τα αρπάξουν χοντρά από τους μαλάκες τους Ελληναράδες...
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
ωραιος φιλε...αυτο με τους σπονσορες αγαπουληδες που σπιτωνουν βιζιτογκομενες ποτε δε το καταλαβα ..αφου ρε τυπε εχεις φραγκα κ μπορεις να χεις καθε βραδυ κ αλλη γιατι κολλας στη μια κ της δινεις κ αξια?αφου ειναι σχεδον σιγουρο οτι μολις τελειωσει η συνδρομη θα σε πουλησει κ θα ψαξει για αλλο κοροιδο ..Επειδή ΚΑΙ αυτήν την "διάσημη Ελληνίδα" τυχαίνει να την ξέρω, από την εποχή που δεν ήταν διάσημη, ορίστε η αληθινή της ιστορία.
Κάποτε ο σπόνσορας της τελειώνει, αλλά η Τζώρζτια έχει χωθεί στον κύκλο του "μόντελινγκ". Σε δευταράντζικα γραφεία φυσικά.
Αν αναρρωτιέστε γιατί φτάσαμε σαν χώρα σ' αυτό το χάλι, σκεφτείτε πως (μεταξύ και πολλών άλλων) όλες οι σχετικά εμφανίσημες "Τζώρζτιες" της ανατολικής Ευρώπης είχαν όνειρο ζωής να έρθουν στην Ελλάδα να τα αρπάξουν χοντρά από τους μαλάκες τους Ελληναράδες...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
To μουνί είναι γλυκό και η ψευδαίσθηση ακομα πιο γλυκιά ;)ωραιος φιλε...αυτο με τους σπονσορες αγαπουληδες που σπιτωνουν βιζιτογκομενες ποτε δε το καταλαβα ..αφου ρε τυπε εχεις φραγκα κ μπορεις να χεις καθε βραδυ κ αλλη γιατι κολλας στη μια κ της δινεις κ αξια?αφου ειναι σχεδον σιγουρο οτι μολις τελειωσει η συνδρομη θα σε πουλησει κ θα ψαξει για αλλο κοροιδο ..
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
To μουνί είναι γλυκό και η ψευδαίσθηση ακομα πιο γλυκιά ;)
Δεν είναι μόνο αυτό!
Είναι και η διάθεση "φιγούρας". "Προσέξτε τί έχω με τα λεφτά μου και ζηλέψτε με!"
Ο ίδιος θα έκανε "κηδείες" στα μπουζούκια, θα είχε πανάκριβα αυτοκίνητα, εξοχικά κλπ.
Τώρα έχω μάθει πως έχει πτωχεύσει! ;) ;)
Επισκέπτης
ξενο ξεκωλοσελεμπριτι,ονοματι rosa acosta..ψαχτη στο google εχει μπολικο υλικο ..
πάντως αυτή δεν πρέπει να είναι η rosa acosta
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Είναι και αυτό που λες με ένα αλλά όμως,αυτός που την έχει μόνο για μόστρα μετα απο κάποια γαμήσια θα την σουτάρει και θα αλλάξει το πουκάμισο του ενω ο αυτός που εχει δαγκώσει την λαμαρίνα θα την κρατήσει μεχρι να του ρουφήξει όλο του το αίμα με καλμάκι.Δεν είναι μόνο αυτό!
Είναι και η διάθεση "φιγούρας". "Προσέξτε τί έχω με τα λεφτά μου και ζηλέψτε με!"
Ο ίδιος θα έκανε "κηδείες" στα μπουζούκια, θα είχε πανάκριβα αυτοκίνητα, εξοχικά κλπ.
Τώρα έχω μάθει πως έχει πτωχεύσει! ;) ;)
Επισκέπτης
Είναι και αυτό που λες με ένα αλλά όμως,αυτός που την έχει μόνο για μόστρα μετα απο κάποια γαμήσια θα την σουτάρει και θα αλλάξει το πουκάμισο του ενω ο αυτός που εχει δαγκώσει την λαμαρίνα θα την κρατήσει μεχρι να του ρουφήξει όλο του το αίμα με καλαμάκι.
κάτι σαν αυτή τη τσουλάρα της φωτογραφίας δηλαδή!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δεν υπάρχουν κανόνες οταν θες να επιβιώσειςκάτι σαν αυτή τη τσουλάρα της φωτογραφίας δηλαδή!
Επισκέπτης
Δεν υπάρχουν κανόνες οταν θες να επιβιώσεις
θιασώτες του νόμου της ζούγκλας οι πουτάνες δηλαδή!
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
To μουνί είναι γλυκό και η ψευδαίσθηση ακομα πιο γλυκιά ;)
σωστος..ψηλε ωρες ωρες τα λες ωραια
πάντως αυτή δεν πρέπει να είναι η rosa acosta
υπεβαλε ενσταση στους τυπους εδω
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και οι απελπισμένοιθιασώτες του νόμου της ζούγκλας οι πουτάνες δηλαδή!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
[size=20pt]Κοντός!!![/size]σωστος..ψηλε ωρες ωρες τα λες ωραια
υπεβαλε ενσταση στους τυπους εδω
Επισκέπτης
Επειδή ΚΑΙ αυτήν την "διάσημη Ελληνίδα" τυχαίνει να την ξέρω, από την εποχή που δεν ήταν διάσημη, ορίστε η αληθινή της ιστορία.
εσύ ήσουν αυτός?
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
[size=20pt]Κοντός!!![/size]
καλα μη μας δειρεις κιολας ..κοντος θες..οκ κοντε
Παρόμοια θέματα