Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.177
- Πόντοι
- 456
Και μαζί με εσένα τα καμαρώνουμε και τα χαιρόμαστε και εμείς.Ε ,να καμαρώσουμε κι εμείς που τα έχουμε φυσικά.. άλλη χάρη!
Σε ευχαριστούμε
Και μαζί με εσένα τα καμαρώνουμε και τα χαιρόμαστε και εμείς.Ε ,να καμαρώσουμε κι εμείς που τα έχουμε φυσικά.. άλλη χάρη!
Οι Κυριλε Γκομενες, Στυλιαρα με Μικρο Στηθος ειναι ο Ωραιοτερος τυπος Γυναικας.....Εξανεκαθεν....Και μαζί με εσένα τα καμαρώνουμε και τα χαιρόμαστε και εμείς.
Σε ευχαριστούμε
Εγώ τα θέλω χωρίς σουτιέν. Καί δεν αλλάζω γνώμη.Ε ,να καμαρώσουμε κι εμείς που τα έχουμε φυσικά.. άλλη χάρη!
..Α εγώ δεν είμαι γκρινιάρα γιατί τον "τρωω" συχνά κι ηρεμώ![]()
....δεν φοράω έτσι κι αλλιώς..καυλιαρικο μου!Εγώ τα θέλω χωρίς σουτιέν. Καί δεν αλλάζω γνώμη.
Οι Κυριλε Γκομενες, Στυλιαρα με Μικρο Στηθος ειναι ο Ωραιοτερος τυπος Γυναικας.....Εξανεκαθεν....
==οχι κοκαλιαρες--κρεατωμενες τοσο-οσο, οπως η Φιλη μας......
Ωχ αμάν αμάν......δεν φοράω έτσι κι αλλιώς..καυλιαρικο μου!
![]()
Θεϊκό το σταυροπόδι! Θα προτιμούσα, αντί μπότας, μαύρη γόβα με μαύρο καλσόν! Είσαι "τρέλα", αγάπη!Φρέσκο πλάνο από την αγαπημένη μου σουίτα
![]()
Ταιριάζει και "κουμπώνει" απόλυτα! Η απάντησή μου...Καλό βράδυ με την φώτο που
ζητήσατε χθες μ ανοιχτα ποδαράκια..
![]()
Ω ναι...είσαι λάτρης της γοβας με καλσόν..!!Θεϊκό το σταυροπόδι! Θα προτιμούσα, αντί μπότας, μαύρη γόβα με μαύρο καλσόν! Είσαι "τρέλα", αγάπη!
Τι να κάνω; Έχω και εγώ τα "κολλήματα" και τις αδυναμίες μου...Ω ναι...είσαι λάτρης της γοβας με καλσόν..!!
Σ ευχαριστώ πολύ![]()
...κάτι ξέρεις εσύ..οτι και να λετε αυτο το κορμι φτιαχτηκε για σεξ......
χυσαμε και σημεραΚαλό μεσημέρι!
![]()
Καλησπεριζω την κυρια Ιωανναρα!Η Joannaρα χαχαΚαλημέρα..διαθέσιμη ξανά και ορεξάτη, αλλά με ρέγουλα τα ραντεβού σήμερα..
![]()
δεν ταιριαζουν οι ωρες μας γαμωτο.........κάτι ξέρεις εσύ..
Σε φιλώ φάτσα μου![]()
Μα που τό ξέρω που τό ξέρω αυτό τό υπέροχο..........Καλό μεσημέρι!
![]()
...συστηθήκατε ,ε?Μα που τό ξέρω που τό ξέρω αυτό τό υπέροχο..........
Νάι καί ήταν ωραία θέαμα....συστηθήκατε ,ε?![]()
Καλησπέρα σέ όλους!! Συνάντηση σήμερα με την jo, καταπληκτική γυναίκα, γλυκιά, συμπαθητική, συννενοησημος άνθρωπος, όσο για τά περαιτέρω κατά του αγώνα έληξε 0-2 υπέρ της θέλεις πολλές βιταμίνες για να την αντιμετωπίσεις, πέρασα τέλεια σέ ευχαριστώ πολύ είς τό επανιδείν για το επόμενο ραντεβού ελπίζω να τά καταφέρω....συστηθήκατε ,ε?![]()