Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.517
Αχ..στα νιάτα μου είχα φάει και 5 λουτσους ταυτόχρονα..έχω ζήσει μεγάλες στιγμές!
Αχ..στα νιάτα μου είχα φάει και 5 λουτσους ταυτόχρονα..έχω ζήσει μεγάλες στιγμές!
Φρόνιμα...Αχ..στα νιάτα μου είχα φάει και 5 λουτσους ταυτόχρονα..έχω ζήσει μεγάλες στιγμές!
Εδώ θα θυμώσω, αλλά το "ψάλσιμο" θα είναι κατ' ιδίαν (έχω όμως λίγο δουλειά).Αχ..στα νιάτα μου
Γουστάρω τρελά μιλαφαρες, που βγάζουν βίτσια όμορφα, θα την παλέψω με σένα και ας είσαι πολλά κυβικά περισσότερα απο μενα. Αν τα καταφερω θα αξιζει ακομη παραπανω. Πες μου κάτι..., πώς γίνεται και από ό,τι διαβάζω είναι πάντα καθαρό το κωλι σου ενώ το δίνεις συνεχόμενα εντός των πολλών ωρών που δουλεύεις? Δεν τρως γεύματα ενδιάμεσα? Κανείς τακτικά κλισματα? Δεν ξέρω μου ήρθε σαν απορία γιατί σε όλη μου την σεξοζωη έχω και άλλες παραστάσεις.
........δεν μπορώ ν αντισταθώ όταν βλέπω πολλούς λουτσους μαζι
Καλημέρα. Τι απορίες έχεις...Γουστάρω τρελά μιλαφαρες, που βγάζουν βίτσια όμορφα, θα την παλέψω με σένα και ας είσαι πολλά κυβικά περισσότερα απο μενα. Αν τα καταφερω θα αξιζει ακομη παραπανω. Πες μου κάτι..., πώς γίνεται και από ό,τι διαβάζω είναι πάντα καθαρό το κωλι σου ενώ το δίνεις συνεχόμενα εντός των πολλών ωρών που δουλεύεις? Δεν τρως γεύματα ενδιάμεσα? Κανείς τακτικά κλισματα? Δεν ξέρω μου ήρθε σαν απορία γιατί σε όλη μου την σεξοζωη έχω και άλλες παραστάσεις.
....τα θεωρώ δεδομένα κι απαραίτητα Thanasi μου αυτά,δεν τα διαπραγματεύομαι!Καλημέρα. Τι απορίες έχεις...
Θα αρκούσε μια ερώτησή για την υγιεινή της Jo. Σαν τακτικός "πελάτης" (αν και δεν μου αρέσει ο όρος) επιβεβαιώνω την άψογη υγιεινή της κοπέλας, την οποία απαιτεί και από όλους μας. Τόσα χρόνια που βρισκόμαστε δεν υπήρξε το παραμικρό "ατύχημα". Είναι παράδειγμα προς μίμηση για την υγιεινή και τον σεβασμό που δείχνει στον εκάστοτε παρτενέρ της.
.....μα είναι δυνατόν ν αντισταθώ οταν πετάγονται μπροστά μου?!Αφού με ξέρεις χεχεχε!
.... από την χροιά της φωνής του άλλου στο τηλ, πάντα σχεδόν καταλαβαίνω αν αξίζει η όχι ν ασχοληθώ(καθοτι έμπειρη γυναίκα ..),το ένστικτο μου δεν με προδίδει ευκολα, εξου κι οι επιλογές μου σε νέους παρτενερ άριστες!Είμαι καιρό στο χώρο αλλά το συγκεκριμένο νήμα το επισκέφθηκα πρόσφατα . Περνώντας τις σελίδες η λέξη που μου έμεινε στο τέλος της ημέρας για την Ιωάννα είναι ΦΙΝΕΤΣΑ!!! σε όλα ...
Δεν είμαι και πολύ τυχερός από ότι κατάλαβα γιατί βλέπει περιορισμένα νέους επισκέπτες . Θα κάνω την προσπάθεια μου και μετά από μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χτες βράδυ μπορεί και να τα καταφέρουμε .
Θα πρέπει από ότι είδα στο νήμα και στις κριτικές να αισθάνονται πολύ τυχεροί όσοι μπορούν να συναντούν αυτό το ξεχωριστό πλάσμα !!!
... έρωτα μου( εδώ και χρόνια!)