gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.949
- Πόντοι
- 4.696
ισοθερμικοι λουτσοι χαχαχααχαχΡίχνω λουτσους και με κρατούν ζεστη
ισοθερμικοι λουτσοι χαχαχααχαχΡίχνω λουτσους και με κρατούν ζεστη
μόνο εσύ μπορείς να μας κάνεις να υδρωσουμε με τόσο κρύοΒροχή & κρύο αλλά οι καύλες μας κρατούν καυτούς..!
Την καλησπερα στ αγόρια μου..
... σ ευχαριστώ μούτρο μουΠοια ηλικία!!!!!!
Η γυναίκα είναι η ΖΩΗ μεταμορφωμένη
...θυμήθηκα ένα ραντεβού μας έτσι με βροχή, γίναμε λούτσα αλλά μετά.. καήκαμε!!μόνο εσύ μπορείς να μας κάνεις να υδρωσουμε με τόσο κρύο
σαν να είχαμε βουτήξει στην θάλασσα ήμασταν ..... όχι ένα δύο ήταν έτσι... σ ευχαριστώ μούτρο μου
...θυμήθηκα ένα ραντεβού μας έτσι με βροχή, γίναμε λούτσα αλλά μετά.. καήκαμε!!
Ειιι τι πας να κάνεις εκεί Jo?Πίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
...το έκανα ήδη.. τον κατάπιαΕιιι τι πας να κάνεις εκεί Jo?
Είσαι top τι να λέμε......το έκανα ήδη.. τον κατάπια
..ευχαριστώ πολύ!Η αλήθεια είναι ότι έχω πάθος με τους ανδρες άρα ξέρω καλά πως να τους απολαμβάνω..Είσαι top τι να λέμε...
@xanthiforever Ξάδερφε, αν και είναι αργά, δεν βάζεις έναν καφέ;@Vagos1977 μιας που το θυμήθηκα τώρα, γιατί χθες δεν είχα όρεξη ν ασχοληθώ(βασικά είχαμε κλ@σει όλοι στα γέλια με τη φάση σου),αρχικά δεν σε αφορά που γράφουμε & τι κάνουμε οι φίλοι μεταξύ μας,γουστο μας,τις υποδείξεις τις κρατάς για τον εαυτό σου ή τους δικούς σου φίλους ..
Και δεύτερον, ΟΧΙ δεν μ ενδιαφέρει ραντεβού μαζί σου(απάντηση στο μήνυμα που μου αφησες,γιατί βαριέμαι ν απαντώ πριβε σε ασχετους)
Καλή παραμονή μια που είδα ότι είσαι νεουδι..
Μπα δεν νομίζω η Κυρία Jo, διότι περί Κυρίας με Κ κεφάλαιο πρόκειται, θαρρώ ότι έβαλε τα πράματα στη θέση τους.@xanthiforever Ξάδερφε, αν και είναι αργά, δεν βάζεις έναν καφέ;
Ετσι....απλά έδωσα την απσντηση,στο δικό μου νήμα..Μπα δεν νομίζω η Κυρία Jo, διότι περί Κυρίας με Κ κεφάλαιο πρόκειται, θαρρώ ότι έβαλε τα πράματα στη θέση τους.
Αλλά στο μπου ποτέ δεν πλήγουμε .
Πίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
Φήμες λένε ότι τον έβγαλες νοκαουτ
ποτε θα μας ερθεις Θεσσαλονικη ρε μαναρι? σε περιμενουμε πως και πως <3
Αχ,δύσκολο μάτια μου..η πλάκα όμως είναι ότι έχω τεράστιο ποσοστό αγοριών από Βόρεια Ελλάδα που έρχονται Αθηνα συχνα(κάποιοι ειναι σταθεροί πελάτες μου πλέον!)ποτε θα μας ερθεις Θεσσαλονικη ρε μαναρι? σε περιμενουμε πως και πως <3
και αμα έρθεις θα εχεις ακομη περισσότερους να ξέρεις.Αχ,δύσκολο μάτια μου..η πλάκα όμως είναι ότι έχω τεράστιο ποσοστό αγοριών από Βόρεια Ελλάδα που έρχονται Αθηνα συχνα(κάποιοι ειναι σταθεροί πελάτες μου πλέον!)
Επιστροφή στη κανονικότητα! Πάμε, σαν άλλοτε...Πίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
Τι στήσιμο είναι αυτό που κάνεις ρε γυναικάρα όμορφη; Ακόμη και νεκρούς ανασταίνεις!Πίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο