NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Η σωστή η στάση...για αποθέωσηΚαλό μήνα είπα το πρωί, φώτο όμως δεν έβαλα..
![]()
Η σωστή η στάση...για αποθέωσηΚαλό μήνα είπα το πρωί, φώτο όμως δεν έβαλα..
![]()
Εμείς πότε θα σε αγαπήσουμε και θα μας αγαπήσεις τζο μου;;...η Τζο πάντα έχει καυλες για τ αγορια της τ αγαπημένα..(όπως είσαι εσύ!)
Καλό μήνα μωρο..!
..αν θυμάμαι παίξαμε ετσι στο ραντεβού μας...στην άκρη στο κρεβάτι!Η σωστή η στάση...για αποθέωση
Όλα τ αγορια αγαπώ εγώ ματακια μου (τα σωστά αγορια, όχι τα σκάρτα..)Εμείς πότε θα σε αγαπήσουμε και θα μας αγαπήσεις τζο μου;;
Ξεχνιέται κάτι τέτοιο??..αν θυμάμαι παίξαμε ετσι στο ραντεβού μας...στην άκρη στο κρεβάτι..στα 4..
Πες τα joΌλα τ αγορια αγαπώ εγώ ματακια μου (τα σωστά αγορια, όχι τα σκάρτα..)
Καληνυχτα καυλομιλφαρε...Να πω την καληνύχτα μου
![]()
Πάντα..Πες τα jo
Καληνύχτα Trifon μου!Καληνυχτα καυλομιλφαρε
..αχ ρε καυλιαρη μου....Λατρεμένος για μένα,αυτό και μονο φτάνει, τι παραπανω να πω για σένα?!Επισκεψη στην πρωτευσουσα και καθιερωμενη συναντηση με τη Θεα τησ καυλας. Με το που ανοιγει την πορτα σκαει ενα χαμογελο ολο υπονοουμενα και αρχιζει το καυλαντισμα. ξενικαει μετα με τσιμπουκι απο αλλο πλανητη και τελειωνω. με καυλωνει ξανα και δινουμε και οι δυο αρκετο πονο. καθε φορα και πιο ανανεωμενη παντα δε βλεπω τν ωρα για την επομενη. σε ευχαριστω πολυ. Τζο μ πρεπει να παραδιδεις σεμιναρια καυλασ
εγω να δεις.......αχ ρε καυλιαρη μου....Λατρεμένος για μένα,αυτό και μονο φτάνει, τι παραπανω να πω για σένα?!
..κάθε φορά που τα λέμε και μετά χαιρετιομαστε, ανυπομονώ ποτε θα σε δω πάλι!
Ποδάρες από άλλο πλανήτη!Καλησπέρα
![]()
Είδες, δεν ξεχνώ τ αγορια μου που γουστάρουν πατουσακια..Ποδάρες από άλλο πλανήτη!
Ζορίζεσαι για κάτι?μπορώ να βοηθήσω?Ουφ...
Πρέπει να τα παθε όλα ο manΖορίζεσαι για κάτι?μπορώ να βοηθήσω?