Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.704
Σ ευχαριστώ πολύ αγόριΚαι σε εσενα όμορφο βράδυ στην πιο σέξι μιλφ .είσαι Θεααααα.....
Σ ευχαριστώ πολύ αγόριΚαι σε εσενα όμορφο βράδυ στην πιο σέξι μιλφ .είσαι Θεααααα.....
Φώρας εσώρουχα?Καλημερα & καλή Κυριακή !
![]()
Να παραθέσω μαζι τα 2 αγαπημένα μου αγόρια που εγραψαν τις προάλλες,και που αγαπώ(η αξια του σταθερου πελάτη,ανεκτίμητη!)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
...και να ευχηθώ μια καυλιαρικη μέρα με πολύ σεξ!
γιατι ρε θεε δεν μας εδωσες διχαλωτη πουτσα να γευομαστε τις τρυπουλες σου jo double-face?![]()
![]()
Στάση για να μην σταματάς να καρφώνεις βαθιά αυτή την κωλαρα! Τι μας κάνεις ρε συ Τζο....Να παραθέσω μαζι τα 2 αγαπημένα μου αγόρια που εγραψαν τις προάλλες,και που αγαπώ(η αξια του σταθερου πελάτη,ανεκτίμητη!)
![]()
Βάλε τα δαχτυλακια σου μέσα στις τρυπούλες σου και μη μας παιδεύειςΝα παραθέσω μαζι τα 2 αγαπημένα μου αγόρια που εγραψαν τις προάλλες,και που αγαπώ(η αξια του σταθερου πελάτη,ανεκτίμητη!)
![]()
Μακάρι,και το εννοώ,πολλοί άνδρες να διέθεταν την ευγένεια τον σεβασμό αλλά και το πάθος που έχεις..Σήμερα κάποιοι γιορτάζουν την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Κι εμείς αξίζει να γιορτάσουμε και να ευχαριστήσουμε
τον Θεό ή τη Φύση που σε έπλασε,
ή καλύτερα τη μαμά σου και τον μπαμπά σου.
Σ' ευχαριστούμε θεϊκό πλάσμα που υπάρχεις, που μας δίνεις απλόχερα τα δώρα σου.
....απ ότι θυμάμαι έτσι σου αρέσει με μενα..Στάση για να μην σταματάς να καρφώνεις βαθιά αυτή την κωλαρα! Τι μας κάνεις ρε συ Τζο....
Προτιμώ να βαζω λουτσους...Βάλε τα δαχτυλακια σου μέσα στις τρυπούλες σου και μη μας παιδεύεις
Για να μην ξεχνιόμαστε ποια είναι η JoΠροτιμώ να βαζω λουτσους...
Πάρε με τηλ ,και θα το δούμε, ευχαριστώ!Καλησπέρα τζουπάρχει καθόλου διαθεσιμότητα για σήμερα;;
....καλημέρα καλημέρα!!Ξυπνα καλέ, ποσο θα περιμενουμε
Αν φας κλοτσιά στα @@ από αυτό το πόδι θα ανέβουν τα παπαρια στο στόμα....καλημέρα καλημέρα!!
Ready!!
![]()
Μοιράζεις καρδιακά κούκλα....καλημέρα καλημέρα!!
Ready!!
![]()
Με τέτοια κορμαρα λογικό.....Μοιράζεις καρδιακά κούκλα
...ω ναι..θέλω πολύ να σ απολαύσω ξανά όμορφε μου!!Είσαι μεγάλο αστέρι μωρό μου!!!!!
Πρέπει να έρθω Αθήνα να σε ξανά συναντήσω.......
Είσαι έρωτας!!!!
Το ασανσέρ το κλείνουν για να κάνουμε εκεί ένα ραντεβού; έχει γίνει φαντασίωση πλέον....καλημέρα καλημέρα!!
Ready!!
![]()
Ξέσκισμα έτσι στα 4 με τις μπότες χωρίς να τις βγάλεις καύλα βροχερή καλημέρα....καλημέρα καλημέρα!!
Ready!!
![]()