Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.539
Ένα όμορφο βράδυ να έχετε.. !
Πολύ ωραίο το στήσιμο της φωτογραφίας: το κρεβάτι υπό γωνία στον αέρα σαν να πετάει, το φωτιστικό, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και, φυσικά, το μοντέλο!Ένα όμορφο βράδυ να έχετε.. !
...τι όμορφη" παρουσίαση" της φωτο μου ήταν αυτή !!!Πολύ ωραίο το στήσιμο της φωτογραφίας: το κρεβάτι υπό γωνία στον αέρα σαν να πετάει, το φωτιστικό, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και, φυσικά, το μοντέλο!
Υπέροχα πόδια @Sexyjoanna και για πολύ γλείψιμο τα δαχτυλάκια σουΈνα όμορφο βράδυ να έχετε.. !
οτι καλυτερο να παιρνεις στα 4 απο κωλο γυμνασμενες γυναικεςΑν και ξεκουράζομαι σήμερα να πω μια καλησπέρα στ αγόρια μου..
Αύριο διαθέσιμη και με φουλ καύλες όπως πάντα εξάλλου!
Καλό μήνα Τζο!Καλό μήνα στ αγορια μου, και να είστε οπως πάντα καυλωμενα!
Σήμερα ξεκούραση,απ αύριο δυναμικά στον αγωνα !
Καλό μήνα κουκλάρα Τζο.Καλό μήνα στ αγορια μου, και να είστε οπως πάντα καυλωμενα!
Σήμερα ξεκούραση,απ αύριο δυναμικά στον αγωνα !
Αν και ξεκουράζομαι σήμερα να πω μια καλησπέρα στ αγόρια μου..
Αύριο διαθέσιμη και με φουλ καύλες όπως πάντα εξάλλου!
Να σας μπεί καλά ο μήνας κυρία μου, με ότι ποθείτε, είτε αγκαλιά είτε διάφορα πουλάκια. Ε να πούμε και τίποτα πικάντικο για την λεβεντιά σαςΚαλό μήνα είπα το πρωί, φώτο όμως δεν έβαλα..
Έχω λίγη αδυναμία παραπάνω στα πουλάκια ...Να σας μπεί καλά ο μήνας κυρία μου, με ότι ποθείτε, είτε αγκαλιά είτε διάφορα πουλάκια. Ε να πούμε και τίποτα πικάντικο για την λεβεντιά σας
Καλό μήνα ομορφιά μου!Καλό μήνα είπα το πρωί, φώτο όμως δεν έβαλα..
Έτσι να σε έχω και στον βάζω μέσα βαθιά θέλωΚαλό μήνα είπα το πρωί, φώτο όμως δεν έβαλα..
Στις πουτσαρες θες να πειςΈχω λίγη αδυναμία παραπάνω στα πουλάκια ...
Επίσης αγαπημένε μου..Καλό μήνα ομορφιά μου!
Στάση για να χυσεις βαθιά στη κωλαρα της Τζο...Καλό μήνα είπα το πρωί, φώτο όμως δεν έβαλα..
....Μ εξέπληξε ευχάριστα που έγραψες την εμπειρία σου(η λέξη "κριτική", γνωστο σε όλους οτι δεν μ αρεσει),είσαι ένας άνδρας σοβαρός & διακριτικός καθ όλη την παρουσία σου εδώ μέσα(κι εκτος σαιτ..)Καλησπέρα σε όλους
Σεβομενος την οπτική της κοπέλας για την μέθοδο των βαθμολογιών δεν θα μπω καθόλου σε αυτή την διαδικασία...όπως και επίσης σε λεπτομέρη περιγραφή της συνάντησης που δεν κάνω έτσι και αλλιώς
Συνολικά λοιπόν ....η υπηρεσίες που παρέχει η Τζο χαρακτηρίζονται από μια και μοναδικη λέξη....ειλικρίνεια
Εφόσον αποφασίσει κανείς με όρους ευγένειας να επικοινωνήσει μαζί της θα του δωθεί πλήρης εικόνα και για το τι θα συναντήσει αλλά και το το θα περιμένει από την συνάντηση χωρίς εκπτώσεις στο τι προσφέρεται η οποιαδήποτε άλλη παραπλανηση
....άρα ..μιλάμε για μια γυναίκα μέτα τα 45 χωρίς οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση σε πρόσωπο και με φυσικοτατο με σώμα άψογο για αυτά τα δεδομένα
Προσεγμένο ντύσιμο καθαρότατη και ευγενέστερη....
Στα του αγωνα δεν έχω να προσθέσω τίποτε παραπάνω από όλα όσα έχουν αναφερθεί.... μόνο ως γενικό συμπέρασμα το ότι είναι από αυτές τις γυναίκες που πραγματικά δείχνουν να τους αρέσει αυτό που μοιράζονται με τον εκάστοτε πελάτη δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό είτε σε διαπροσωπικό επίπεδο είται σε ερωτικο
Αυτά τα ολίγα....πιθανόν να μην βοήθησα με κάποια επιπλέον πληροφορία αλλά θεωρώ οτι όφειλα να καταθέσω την εμπειρία μου