Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.584
Ευχαριστώ πολύ μάτια μου!Όπως πάντα εκθαμβωτική
Ευχαριστώ πολύ μάτια μου!Όπως πάντα εκθαμβωτική
Καλημέρα αγάπηΚαλημερα και μια όμορφη και χαρούμενη μέρα να εχεις κουμπαρούλα μου ...
Ωραίο τρίγωνο, με άθροισμα μοιρών 180Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
Ωραίο τρίγωνο, με άθροισμα μοιρών 180
Ποσό θέλω να τραβήξω στην άκρη αυτό το βρακάκι…Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
...και μετα μπρούμυτα μεσα στο κωλαράκι..Ποσό θέλω να τραβήξω στην άκρη αυτό το βρακάκι…
Κάνεις λίγο στην άκρη το κορδόνι φτύσιμο στο κωλαρακι και ξέσκισμα τέτοια θες καύλαΤην καλησπέρα μου στ αγόρια!
Καλησπερα JoΤην καλησπέρα μου στ αγόρια!
Υπέροχη... Έκανε μια μικρή ανάπαυλα και γυρνάει καυλωμένη. Βάζει μια φωτογραφία και μας αναστατώνει. Χωρίς πολλά πολλά. Μια καλησπέρα και μια φωτογραφία και ο καθένας μας αναπολεί τις όμορφες στιγμές που μας έχει χαρίσει η μοναδική Jo. Τα φιλιά μου.....Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
Hot...Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
αχ βρε Thanasi μου..κάθε φορά που σε βλέπω από κοντά,αλλά και που γράφεις εδώ, συγκινούμαι..τόσα χρόνια σε γνωρίζω και τόσα χρόνια παραμένεις ΚΥΡΙΟΣ και απιστευτα ΚΑΥΛΙΑΡΗΣ!Είσαι αδυναμία μου τρελή..Υπέροχη... Έκανε μια μικρή ανάπαυλα και γυρνάει καυλωμένη. Βάζει μια φωτογραφία και μας αναστατώνει. Χωρίς πολλά πολλά. Μια καλησπέρα και μια φωτογραφία και ο καθένας μας αναπολεί τις όμορφες στιγμές που μας έχει χαρίσει η μοναδική Jo. Τα φιλιά μου.....
...νομίζω έτσι με πήρατε κύριε μου τις προάλλες..Κάνεις λίγο στην άκρη το κορδόνι φτύσιμο στο κωλαρακι και ξέσκισμα τέτοια θες καύλα
Hot...
Καλησπέρα γλυκέ μου!Καλησπερα Jo
δεν γουστάρω ερωτικα γυναίκες, το εχω πει πολλάκις ,πέραν οτι σου το έχω ήδη απαντήσει παλαιότερα σε πμ baby..Το μόνο που λείπει για την τελειότητα είναι η Joanna με καμία φίλη της για τρίο νομίζω.. εάν υπήρχε τέτοια επιλογή θα ήταν εξαιρετικό
αρρωστησα !!!Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
..να το και τ αλλο το καυλιαρικο μου...αρρωστησα !!!
Έχουμε ένα μήνα ακόμα για τα Χριστούγεννα και η Jo πέταξε από τώρα το τρίγωνο έξωΤην καλησπέρα μου στ αγόρια!
Έχουμε ένα μήνα ακόμα για τα Χριστούγεννα και η Jo πέταξε από τώρα το τρίγωνο έξω
Οι πατουσες σου δε φαινονται ομωςΤην καλησπέρα μου στ αγόρια!