Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
ΕξαιρετικηΚαλημέρα στ αγόρια..για πάμε με anal-τσόντα αφού ήρθε weekend κι οι καυλες βαράνε κόκκινο!
ΕξαιρετικηΚαλημέρα στ αγόρια..για πάμε με anal-τσόντα αφού ήρθε weekend κι οι καυλες βαράνε κόκκινο!
Α ωραια φωτο μου αυτη!!
Σήμερα που ξεκουράζομαι,θα φορτώσω μπαταρίες κι απ αύριο ξανά φουλ σεξ κι ερωτισμό..χαχαχα!!Καλημεεεραααααααααα γλυκια μου Joooo ..Μια όμορφη μέρα να εχεις με πολύ ερωτισμό,,ξέρεις εσύ.....
Ανασύνταξη και ανάκτηση δυνάμεων! Επιβάλλεται, γυναικάρα μου!Σήμερα που ξεκουράζομαι,θα φορτώσω μπαταρίες κι απ αύριο ξανά φουλ σεξ κι ερωτισμό..χαχαχα!!
Τα φιλιά μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου,αύριο διαθέσιμη ξανά.
Εννοείται αγάπη!!!Ανασύνταξη και ανάκτηση δυνάμεων! Επιβάλλεται, γυναικάρα μου!
Έρωτας....Σήμερα που ξεκουράζομαι,θα φορτώσω μπαταρίες κι απ αύριο ξανά φουλ σεξ κι ερωτισμό..χαχαχα!!
Τα φιλιά μου!
Πέραν από καυλιαρης,είσαι και ευγενέστατο αγόρι..(στο είπα κι από κοντά εξάλλου)Έρωτας....
Η ευγένεια κερδίζεται με το χαρακτήρα. κι εσύ σαφώς την αξίζεις.Πέραν από καυλιαρης,είσαι και ευγενέστατο αγόρι..(στο είπα κι από κοντά εξάλλου)
...ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ!!Δεν μπορούσα να το κρύψω άλλωστε..Η ευγένεια κερδίζεται με το χαρακτήρα. κι εσύ σαφώς την αξίζεις.
Τώρα στα του σεξ τα είπαμε η μάλλον τα κάναμε....
Εγώ πέρασα υπέροχα νομίζω κι εσύ είχες πολλές πλημμύρες
Το καταπιες αμασητο με μια χαψιαΜια που είμαι χαλαρη τωρα,να σας βάλω μια ωραία πίπα μου που βρήκα (είχε περιποίηση και μπαλακια)
Και να παραθέσω μαζί τα 3 αγορια που εγραψαν προχθές & χθες
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Όχι θα τ αφηνα η λυσσάρα...Το καταπιες αμασητο με μια χαψια
Σήμερα απέχω από πιπες Χαχαχαχα!!Εξάλλου εσυ έχεις πάρει μεζέ baby...αυτά κάνεις και θα με κάνεις να έρθω τώρα από εκεί να το κάνεις ξανά
Όπως τότε,ε?!!Αυτή την φορά φέρε και καφέΜεζέ όπως το είπες. Να πάμε και στο κυρίως πιάτο. Μάλλον τι λες για ένα breakfast. Να σε ξυπνήσω για τα καλά
Όπως πάντα εκθαμβωτικήΣήμερα που ξεκουράζομαι,θα φορτώσω μπαταρίες κι απ αύριο ξανά φουλ σεξ κι ερωτισμό..χαχαχα!!
Τα φιλιά μου!