Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 551
- Πόντοι
- 21
Καληνύχτα με καυλες...
Αχ και να ήμουν απο πίσω σου τώρα καυλα μου!
Καληνύχτα με καυλες...
...έχεις υπάρξει πίσω μου αρκετές φορές..Αχ και να ήμουν απο πίσω σου τώρα καυλα μου!
...έχεις υπάρξει πίσω μου αρκετές φορές..
Μην analωνομαστεΚαλό απογευμα με φωτο μετά απ απολαυστικό αναλ..λίγο το φλας ήταν έντονο
Άμα κεντραρε το φλας θα βλέπαμε την ψυχή σου ρε jo… προβολέα έριξε ο μαν;Καλό απογευμα με φωτο μετά απ απολαυστικό αναλ..λίγο το φλας ήταν έντονο
Δυνατο πλάνο ε?!!Άμα κεντραρε το φλας θα βλέπαμε την ψυχή σου ρε jo… προβολέα έριξε ο μαν;
Μέσα στην καυλα οπως πάνταΆμα κεντραρε το φλας θα βλέπαμε την ψυχή σου ρε jo… προβολέα έριξε ο μαν;
Ελα ρε μωρό.. δεν δίνω σημασία καν σ αυτά,χρόνια θεσμός μεν, αλλά θεωρώ ουδεμία χρησιμότητας..για το τζερτζελο καλος ειναι!Ετοιμάσου να σε πουν και σενα αγαπουλη τα καλό -παιδαΚάνουν ψηφοφορία για την κορυφαία ανεξάρτητη του 2024
και κοτσάρουν ανέμελα το στέμμα...
και δεν σκέφτονται ότι σε ΜΙΑ ανήκει δικαιωματικά το στέμμα:
στη Τζοάννα, τη βασίλισσα
Το να είμαι αγαπημένο αγόρι της Τζοάννας είναι για μένα τίτλος τιμής .Μωρό.. δεν δίνω σημασία καν σ αυτά.. χρόνια θεσμός μεν αλλά θεωρώ ουδεμία χρησιμότητας,για το τζερτζελο καλος ειναι...ετοιμάσου να σε πουν αγαπουλη τα καλό -παιδα χαχαχαχαχα!
Πιες άλλον έναν καφέ δεν έχουμε βιασύνη εμείςΑχ αφού είμαι χαλαρή τωρα και πίνω καφεδάκι..να βάλω και κατι αλλο να σας κακομάθω λίγο..
Μμμ ωραία θέα!γεια σου θεία τζο!Καλό απογευμα με φωτο μετά απ απολαυστικό αναλ..λίγο το φλας ήταν έντονο
Αστραψαν τα φλας για τη πατουρα σου!!!!!!Καλό απογευμα με φωτο μετά απ απολαυστικό αναλ..λίγο το φλας ήταν έντονο
Αυτο ηταν οχι φως στο τουνελ.Δυνατο πλάνο ε?!!
Απαλα φυσικα βυζακια να τα μοσχομυριζεις να τα γλειφεις να τα ρουφας να τα χυνεις και και και....Αχ αφού είμαι χαλαρή τωρα και πίνω καφεδάκι..να βάλω και κατι αλλο να σας κακομάθω λίγο..
Α ρε Trifon μου..γουστάρω πολύ τον πικάντικο γραπτο λογο σου!Απαλα φυσικα βυζακια να τα μοσχομυριζεις να τα γλειφεις να τα ρουφας να τα χυνεις και και και....