Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.896
Αυτο ηταν οχι φως στο τουνελ.Δυνατο πλάνο ε?!!
Φλας στη κωλαρα σου!
Αυτο ηταν οχι φως στο τουνελ.Δυνατο πλάνο ε?!!
Απαλα φυσικα βυζακια να τα μοσχομυριζεις να τα γλειφεις να τα ρουφας να τα χυνεις και και και....Αχ αφού είμαι χαλαρή τωρα και πίνω καφεδάκι..να βάλω και κατι αλλο να σας κακομάθω λίγο..
![]()
Α ρε Trifon μουΑπαλα φυσικα βυζακια να τα μοσχομυριζεις να τα γλειφεις να τα ρουφας να τα χυνεις και και και....
Με ξεστράβωσες καυλιάρικα!!Καλό απογευμα με φωτο μετά απ απολαυστικό αναλ..λίγο το φλας ήταν έντονο
![]()
Να σαι καλά μάτια μου..πάντα ευγενής όσα χρόνια σε γνωρίζω και προσωπικά..σε φιλώ!!Κουμπαρούλα μου δεν εχω άλλα λόγια δεν εχω τι άλλο να πω για την προσωπικότητά σου ,,για την καρδιά σου ...για την καλοσύνη σου,,για την σεξουαλικότητα σου ,,,για την κορμάρα σου ...Γιαυτό θα σου πω την γλυκιά μου καλήμερα και να εχεις μια όμορφη Τετάρτη...![]()
Για τη 3000 μόνο άρχισε να γραφείς.Δωράκι για τη 2800η σελίδα του νήματος θα παιχτεί ;;;;
Πεστα κουμπάρε της jo αμαρτία εξομολογουμενη δεν είναι αμαρτία !!!!! Σου πετάει το γάντι ευθέως .....Τι να πω βρε κουμπάρα ,,,σε βλέπω όποτε βρισκόμαστε με ρούχα και με τρελαίνεις ,,εδώ σε βλέπω χωρίς ρούχα και με αρρωσταίνεις μετά δεν θα φταίω εγώ αν σε στριμώξω πουθενά....![]()
Τα είπες ολλα κουμπάρε της jo ....δεν άφησες και τίποτα ......Κουμπαρούλα μου δεν εχω άλλα λόγια δεν εχω τι άλλο να πω για την προσωπικότητά σου ,,για την καρδιά σου ...για την καλοσύνη σου,,για την σεξουαλικότητα σου ,,,για την κορμάρα σου ...Γιαυτό θα σου πω την γλυκιά μου καλήμερα και να εχεις μια όμορφη Τετάρτη...![]()
Ποίημα !!!!!Καλό απογευμα με φωτο μετά απ απολαυστικό αναλ..λίγο το φλας ήταν έντονο
![]()
Αγόρι μου εσύ όμορφο!Ποίημα !!!!!
Εισαι φοβερή,ωραία φωτό με μεγάλη ΑΝΑΛυσηΚαλό απογευμα με φωτο μετά απ απολαυστικό αναλ..λίγο το φλας ήταν έντονο
![]()
Έχει νόημα και..βάθος η φώτο χαχαχαχα!!Εισαι φοβερή,ωραία φωτό με μεγάλη ΑΝΑΛυση
Νομίζω ότι βαζει τις καλύτερες φωτογραφίες η ΤζοΕισαι φοβερή,ωραία φωτό με μεγάλη ΑΝΑΛυση
Ευχαριστώ αγορι, να σαι καλά..το νήμα το θέλω τσόντα,το έχω δηλωσει εξ αρχής!Νομίζω ότι βαζει τις καλύτερες φωτογραφίες η Τζο
Και καλά έχεις ξηγηθειΕυχαριστώ αγορι, να σαι καλά..το νήμα τι θέλω τσόντα,το έχω δηλωσει εξ αρχής!
Ποσα δώρα σας εχω δώσει αυτα τα χρόνια τα εχετε μετρήσει κουκλάκια μου?!Δεν βλέπω κι άλλη large σαν εμένα.. τεσπα θα δούμε στις 3000 σελίδες που ανέφερε ο @kpapad αρκεί να εχω διάθεση & χρόνοΔωράκι για τη 2800η σελίδα του νήματος θα παιχτεί ;;;;