'Αει γαμίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
Και ξανά αχ και βαχ!Καλησπέρα αγόρια μου,σήμερα ειμαι φουλ κλεισμένη,αύριο ξεκουραση!
Πέμπτη/Παρασκευή/Σαββατο θα κάνω ραντεβού.
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά!
Και ξανά αχ και βαχ!Καλησπέρα αγόρια μου,σήμερα ειμαι φουλ κλεισμένη,αύριο ξεκουραση!
Πέμπτη/Παρασκευή/Σαββατο θα κάνω ραντεβού.
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά!
Συνεχίσαμε στο δωμάτιο το 2ωρο παιχνίδι μας..ερε γλεντια !!!!!! στο τελος θα νοικιαζουν και τα ασανσερ τα ξενοδοχεια. τουλαχιστον προλαβες να τον τε-λειωσεις ?
Επίσης αγαπη..μέχρι στιγμής λιώνω στην ξεκούραση!Καλημερα καρδιά μου μια υπέροχη μέρα να εχεις...
Καλησπέρα στ αγορια μου τα όμορφα!Αχ,απολαμβάνω χαλάρωση σήμερα.. για να επανέλθω δυναμικά απ αύριο!
Λοιπόν σας έχω κάτι από χθες ,ένα δείγμα "πιπα στ ασανσερ" που το είχαμε ως πρόκληση..τελικά δεν κολλαω πουθενά,τι παρτουζες ,τι τσιμπουκια στ ασανσέρ..σκέτη τσόντα η Τζο!
Ευχαριστώ τον πελάτη & φίλο @Petros dixos telos για την συμμετοχή του(καυλιαρη μου εσυ!!)
Το λες και ξερίζωμα..Να σας βάλω για καληνύχτα την πρακτική μου-χωρίς χερια- στο κλαρίνο (καθοτι η μουσική ηρεμεί την ψυχή )
Υπήρξε συνέχεια στο μπαλκόνι. Αλλά η βιντεοσκόπηση δεν ήταν δυνατήΣυνεχίσαμε στο δωμάτιο το 2ωρο παιχνίδι μας..
Ναι ναι ,να το κανετε σωστα το μπαλκονάτο ,και live, για να βλεπουμε και την κινηση στο δρομο .τοποθετησαμε στραβα το κινητό αλλα κάτι σώθηκε θα το φτιάξω κάποια στιγμή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το καταπια!!!!!
Ασανσεράτο;Καλησπέρα στ αγορια μου τα όμορφα!Αχ,απολαμβάνω χαλάρωση σήμερα.. για να επανέλθω δυναμικά απ αύριο!
Λοιπόν σας έχω κάτι από χθες ,ένα δείγμα "πιπα στ ασανσερ" που το είχαμε ως πρόκληση..τελικά δεν κολλαω πουθενά,τι παρτουζες ,τι τσιμπουκια στ ασανσέρ..σκέτη τσόντα η Τζο!
Ευχαριστώ τον πελάτη & φίλο @Petros dixos telos για την συμμετοχή του(καυλιαρη μου εσυ!!)
Την επόμενη φορά θα γίνει η βιντεοσκοπηση όπως πρέπει.Ναι ναι ,να το κανετε σωστα το μπαλκονάτο ,και live, για να βλεπουμε και την κινηση στο δρομο .
Φτου σου αγορι μου..2 ώρες σερι δεν σου πέφτει με τπτ ,είσαι για τσόντα 3ωρη και βάλε!!Η μεγάλη πρόκληση είναι το δυωρο non stop που έχουμε καθιερώσει κάθε φορά που βρισκόμαστε. Πρέπει όμως από εδώ και πέρα να ξεπερνάμε το δυωρο γιατί δε σε χορταίνω. Ούτε και εσύ νομίζω τη πουτσα.
Αμε..τα πάντα όλα η Τζο χαχαχαχα!Ασανσεράτο;
Φτου σου αγορι μου..2 ώρες σερι δεν σου πέφτει με τπτ ,είσαι για τσόντα 3ωρη και βάλε!!
Ε ρε τι μπορείς να πάθεις αν περιμένεις το ασανσέρ στο Madison..Καλησπέρα στ αγορια μου τα όμορφα!Αχ,απολαμβάνω χαλάρωση σήμερα.. για να επανέλθω δυναμικά απ αύριο!
Εμφανίζεται η Τζο και σου ρουφά τη πουτσαΕ ρε τι μπορείς να πάθεις αν περιμένεις το ασανσέρ στο Madison..
ΠΑΝΤΑ απ τις σκάλες, δεν παιζουμε μ αυτάΕ ρε τι μπορείς να πάθεις αν περιμένεις το ασανσέρ στο Madison..
Παλια στο κρεολή ειχα παρει ασανσερ και μεσα ηταν η καθαριστριαΕμφανίζεται η Τζο και σου ρουφά τη πουτσα
Και τοίχο τοίχο...ΠΑΝΤΑ απ τις σκάλες, δεν παιζουμε μ αυτά
Μμμμ...Τι τσιμπουκαρα είναι αυτή! Είσαι "μαστορισσα" στη πίπα! Θέλω και εγώ ένα τέτοιο σκηνικό!Καλησπέρα στ αγορια μου τα όμορφα!Αχ,απολαμβάνω χαλάρωση σήμερα.. για να επανέλθω δυναμικά απ αύριο!
Κατω απο το μπουτον του κουδουνιου υπαρχει ενα αλλο μπουτον το πατας και εμφανιζεται η τζο για τσιμπουκαΕμφανίζεται η Τζο και σου ρουφά τη πουτσα