blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.424
- Πόντοι
- 26.096
Όμορφες εικόνες...!
Θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη κι αφου σε δελεαζει η προταση αγαπη να μας ερθειςΜμμμ δελεαστική πρόταση..
Με τόσα καυλιαρικα αγόρια πως να μην δελεάζομαι?!Θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη κι αφου σε δελεαζει η προταση αγαπη να μας ερθεις
Με τετοια καυριαρα γυναικα πως να μη καυλωνουμεΜε τόσα καυλιαρικα αγόρια πως να μην δελεάζομαι?!
Έτοιμοι να κάνουμε σωματείο! Τουλάχιστον σαν τρεις που είμαστε, θα είμαστε τα ιδρυτικά μέληΑχά!... είμαστε τουλάχιστον τρεις!
Λαμπρά!
...έλειψες ρε φάτσα μου...άλλαξαν πολλά άλλα σίγουρα προς το πολύ καλυτερο(έχουμε ζήσει μεγαλεία στο νήμα.. θυμάσαι )μετα απο 2 χρ απουσιας... και σαν να μην περασε μια μερα
κοριτσαρα μου ανωτερα βια.. περιπετεια σοβαρη. δεν ειναι για εδω.. ολα καλα ομως.. δυναμη...έλειψες ρε φάτσα μου...άλλαξαν πολλά άλλα σίγουρα προς το πολύ καλυτερο
Σημασία έχει οτι είσαι πάλι εδώ μαζί μας..κοριτσαρα μου ανωτερα βια.. περιπετεια σοβαρη. δεν ειναι για εδω.. ολα καλα ομως.. δυναμη
χαζευα στο κομπιουτερ κ ειπα να πω ενα γεια στο φιλαρακι μουΣημασία έχει οτι είσαι πάλι εδώ μαζί μας..
Έτοιμοι να κάνουμε σωματείο! Τουλάχιστον σαν τρεις που είμαστε, θα είμαστε τα ιδρυτικά μέλη
Άμα υπάρχει θέση αναπληρωματικου είμαι μέσα...Εγώ θα πρότεινα μια που σας έχω απολαυσει /λατρέψει κ τους 3 ξεχωριστά,να βρεθούμε όλοι μαζί (να τρελαθώ στους λουτσους!!!)
@AmbadeenOff @'Αει γαμίδης @dorcel σας πέταξα το γάντι..άρα μένει να το αποδεχτείτε!
Ετσι,επανένωση στην ομάδα μας..ήμασταν δυνατοί παίχτες!χαζευα στο κομπιουτερ κ ειπα να πω ενα γεια στο φιλαρακι μου
Εσύ κουκλι ,έχεις θέση έτσι κι αλλιώς γιατί είσαι απο τις αδυναμίες της Τζο!!Άμα υπάρχει θέση αναπληρωματικου είμαι μέσα...
..θα τα πούμε κ πρβ baby εμείς.. την κάνω τώρα (ρεπό σήμερα)καλα θα περναω να λεμε καμμια παπαριτσα
Εσύ κουκλι ,έχεις θέση έτσι κι αλλιώς γιατί είσαι απο τις αδυναμίες της Τζο!!
Συγχωρητέος, αφού σου πήρε το μυαλό η Τζο!Δέχομαι την παρατήρησή σου και παράλειψή μου, ομολογουμένως είναι σημαντική καθότι είμαι και εγώ οπαδός της κάλτσας και της γόβας, γενικά του ημίγυμνου! Ένα μυαλό είναι αυτό, χειμώνα-καλοκαίρι.
Γεια σου, φίλε μου! Τιμή και δόξα στο μέγιστο Γάλλο παραγωγό ερωτικών ταινιών Marc Dorcel με τις καυλιάρες πανέμορφες γυναίκες, τα ωραία ρούχα (και εσώρουχα κάλτσες-ζαρτιέρες φυσικά) που δηλώνω οπαδός του, φέροντας αυτό το όνομα βαρύ σαν ιστορία!