NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 216
Ιδανικά το πρώτο....Σεξ με γόβες, η απλά να τις φοράω?Γιατί τέτοιες φώτο έχω παρααα πολλές στο νήμα!
Σε φωτό α έχουμε δει
Ιδανικά το πρώτο....Σεξ με γόβες, η απλά να τις φοράω?Γιατί τέτοιες φώτο έχω παρααα πολλές στο νήμα!
σε τέτοια στάση από καθρέφτη πρώτη φόρα βλέπω για αυτό ένιωσα κάτι να ανεβαίνει ξαφνικά...Εχω ανεβάσει πολλές τσόντες & χαίρομαι που σας αρέσουν !Η αλήθεια είναι ότι ανεβάζω υλικό γιατί γουστάρω πολύ να με παίρνουν μάτι..
Τι σεξυ γυναικάρα έχω παντρευτεί!!!Να πω καληνύχτα με μια φωτο από το τελευταίο ραντεβού μου..
![]()
Έρωτα μου..Τι σεξυ γυναικάρα έχω παντρευτεί!!!
Είτε τις φοράς τις γόβες, είτε όχι με εσένα παρτενέρ, της τρελής θα γίνει...Σεξ με γόβες, η απλά να τις φοράω?Γιατί τέτοιες φώτο έχω παρααα πολλές στο νήμα(μια πρόχειρη που βρήκα)
![]()
...όπως πάντα μεταξύ μας ..σπάμε κρεββάτιαΕίτε τις φοράς τις γόβες, είτε όχι με εσένα παρτενέρ, της τρελής θα γίνει...
Τον μαγγωνει το μιδι σουΌπου δω λουτσο τον αρπάζω χαχαχαχα!!
Επίσης μάτια μου![]()
...ω ναι...σαν δαγκάνα !Γεια σου Trifon μου!!Τον μαγγωνει το μιδι σου
Βρε γυναίκα,πότε θα 《ζωγραφίσουμε》στο μπαλκόνι που λέγαμε......όπως πάντα μεταξύ μας ..σπάμε κρεββάτια![]()
Ετσι,στα όρθια, να γλιτώσει το κρεβάτι ,αλλά να πάθουν έμφραγμα οι γείτονες χαχαχαχα!!!Βρε γυναίκα,πότε θα 《ζωγραφίσουμε》στο μπαλκόνι που λέγαμε...
Και τις μαγγωνεις και τις αδειαζεις...ω ναι...σαν δαγκάνα !Γεια σου Trifon μου!!
Θα φωνάξουμε φωνάξουμε το ΕΚΑΒ, να μας πάρει μάτι!!!Ετσι,στα όρθια, να γλιτώσει το κρεβάτι ,αλλά να πάθουν έμφραγμα οι γείτονες χαχαχαχα!!!
Θα σας καμαρωνουν στα μπαλκονια.αξιοι αξιοι θα κραυγαζουν.θα αναψουν τσιγαρο και αυτοι που παιρνουν ματιΕτσι,στα όρθια, να γλιτώσει το κρεβάτι ,αλλά να πάθουν έμφραγμα οι γείτονες χαχαχαχα!!!
Καλησπέρα, θεά του έρωτα!Καλησπέρα
![]()
Καλησπέρα καυλιαρικο μου αγόρι..Καλησπέρα, θεά του έρωτα!
Καύλα! Θεϊκό κορμί! Γυναικάρα!Σεξ με γόβες, η απλά να τις φοράω?Γιατί τέτοιες φώτο έχω παρααα πολλές στο νήμα(μια πρόχειρη που βρήκα)
![]()
Καλησπέρα, αγάπη!Καλησπέρα καυλιαρικο μου αγόρι..![]()
Ρητορικό το ερώτημα.....Σεξ με γόβες, η απλά να τις φοράω?Γιατί τέτοιες φώτο έχω παρααα πολλές στο νήμα(μια πρόχειρη που βρήκα)
![]()
Κάποια στιγμή θα βάλω υλικό με γόβες εν ώρα αχαλίνωτου σεξ..Ρητορικό το ερώτημα.....