xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.842
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα γλυκιά μου κουμπαρούλα ,,,ένα όμορφο απόγευμα να εχεις..
βλέπω τις γόβες δίπλα κοριτσάρα μας άρα υποθέτω είσαι ξυπόλητη...!! δείξε και δαχτυλάκια για εμάς τους ποδολάγνους σου που δεν χορταίνουμε να τα λατρεύουμε...!!Καλησπέρα
Επίσης αγαπηΚαλησπερα γλυκιά μου κουμπαρούλα ,,,ένα όμορφο απόγευμα να εχεις..
Δεν χαλω χατίρια στα δικά μου αγόρια...βλέπω τις γόβες δίπλα κοριτσάρα μας άρα υποθέτω είσαι ξυπόλητη...!! δείξε και δαχτυλάκια για εμάς τους ποδολάγνους σου που δεν χορταίνουμε να τα λατρεύουμε...!!
ΚαλησπέραΕπίσης αγαπη
Δεν χαλω χατίρια στα δικά μου αγόρια...
ΚαλησπέραΚαλησπέρα
Ειμαι ποδολαγνος αλλα απο τα γόνατα και πάνω.Επίσης αγαπη
Το ίδιο έχω και στα χέρια,είναι φοβερό χρώμα!Ειμαι ποδολαγνος αλλα απο τα γόνατα και πάνω.
Ωραίο χρωμα πάντως, 10'
Σε όλες είναι καύλαΔεν μπορούμε να διαλέξουμε σε ποια φωτογραφία εισαι πιο καύλα!!!!!
Σχεδον ολες είναι της στιγμής , κι όπως τις βγάζω τις ποσταρω,πότε δεν κάνω παρεμβάσεις (δεν ξέρω κιόλας να κάνω!)Χαιρομαι που σας καυλώνουν!Δεν μπορούμε να διαλέξουμε σε ποια φωτογραφία εισαι πιο καύλα!!!!!
Σ ευχαριστώ πολύΣε όλες είναι καύλα
Επίσης αγαπη
Ποδάρες από άλλο πλανήτη!Επίσης αγαπη
Και το χρώμα και το σχήμα τους και το αλυσιδάκι για πολλά "δάκρυα" χαράς, έχουν φύγει ήδη!!Επίσης αγαπη
Κώλο γαμάει ο κύριος ?Καλησπέρα στ αγόρια μου!Καλε τι όμορφα μου γράφετε?!Σας ευχαριστώ πολύ και σας φιλώ έναν έναν ξεχωριστά,θα μπω μετα όταν χαλαρωσω, να τα πούμε!
Να βάλω και κατιτίς " φρέσκο "
Μη βρίζεις παπατζη ηρεμαΚώλο γαμάει ο κύριος ?
Εχετε δικιο, συγγνωμηΜη βρίζεις παπατζη ηρεμα