fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.836
- Πόντοι
- 456
Classy as always!Καλημέρα στ αγόρια μου..!
Classy as always!Καλημέρα στ αγόρια μου..!
Ευχαριστώ μωρόClassy as always!
Λατρεία μου......Καλημέρα στ αγόρια μου..!
Αργθρο τέτοιε μου.."I bruise easily"-Natasha Bedingfield...ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!!
Είμαι καλλιτέχνικη φύση...μεγάλωσα με το παλιό καλό MTV ...είναι να μην με εμπνέει αυτό το πλάσμα;Αργθρο τέτοιε μου..
Τρέλανε το κορίτσαρο
Μουναροβα..Είμαι καλλιτέχνικη φύση...μεγάλωσα με το παλιό καλό MTV ...είναι να μην με εμπνέει αυτό το πλάσμα;
...και να φανταστείς ΔΕΝ έχει καταγωγή από τα λατρεμένα μας αιδοιολιβαδα του Αν.Μπλοκ.Μουναροβα..
ριξε κανα ευχελαιο αυριο καλου κακου ,καναν αγιασμο.....δεν παιζουν με αυτα!
Πόσο Καυλα με τις κάλτσες σουΚαλημέρα στ αγόρια μου..!
Καλημέρα στ αγόρια μου..!
Η εικόνα μιλάει από μόνη της! Υπέροχη!Καλημέρα στ αγόρια μου..!
Συνάντησα πρόσφατα ξανά την εκπληκτική @Sexyjoanna. Εμφανίστηκε με στυλάτο μαύρο φόρεμα με μια σχισμή που αποκάλυπτε το καλοσχηματισμένο πόδι της. Ήταν όπως τη θυμόμουν, αλλά πιο γυμνασμένη και με ένα ελαφρό καλοκαιρινό μαύρισμα (ως φυσική ξανθιά δεν μαυρίζει ιδιαίτερα). Μετά από ωραίο παιγνίδι με τα ρούχα, το οποίο διέγειρε τη φαντασία σε σχέση με το τι θα ακολουθήσει, συμφωνήσαμε να γδυθεί για να μην κάνουμε και καμιά ζημιά. Η Τζοάννα έχει ένα ταλέντο στο να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που σε στέλνουν αλλού, αλλά παράλληλα να είναι δεκτική σε κάθε επιθυμία σου. Να ακολουθεί το ρυθμό σου, αλλά και να δίνει ρυθμό όταν παρατηρεί ότι χρειάζεται. Δείχνει να σκέφτεται συνέχεια πώς να σε ικανοποιήσει, αλλά να κάνει και η ίδια το κέφι της. Ξεχωρίζω ένα μπανάκι που μοιραστίκαμε κάπου στη μέση, ένα ζευγάρι μαύρες διχτυωτές κάλτσες που εμφάνισε μετά από το μαγικό της τσαντάκι και φόρεσε για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα, καθώς και ένα ατελείωτο γλύψιμο που οδήγησε στο τρίτο τελείωμα της βραδιάς. Χαρακτηριστικό της έντασης που δημιούργησε είναι ότι την επόμενη μέρα ξύπνησα με πόνο στους κοιλιακούς μου μυς, σαν να είχα κάνει ώρες γυμναστική. Έφυγα ξεζουμισμένος, χαρούμενος και ανανεωμένος.
Οτι θελεις να πεις, πες το καθαράριξε κανα ευχελαιο αυριο καλου κακου ,καναν αγιασμο.....δεν παιζουν με αυτα!
Μητσοτακλα ρε τυπε στο νήμα λίγο πριν τις τρεις χιλιάδες σελίδες.... ρίσκο μεγάλο,όχι ευχέλαιο,εξορκισμό θέλει να ρίξει η Τζόαν ...Οτι θελεις να πεις, πες το καθαρά
Φοβερο ποδι.Καλημέρα στ αγόρια μου..!
Νομίζω έχει πελάτη παπά ( σιγά μη δεν είχε )για την υπόθεσηΜητσοτακλα ρε τυπε στο νήμα λίγο πριν τις τρεις χιλιάδες σελίδες.... ρίσκο μεγάλο,όχι ευχέλαιο,εξορκισμό θέλει να ρίξει η Τζόαν ...
Όσο περνάει ο καιρος οι καλημερες σου γίνονται όλο πιο καυλιαρικες.Καλημέρα στ αγόρια μου!
Είμαι μικρή ακόμη..μεγαλώνω και μαθαίνω φάτσα μου!!!Όσο περνάει ο καιρος οι καλημερες σου γίνονται όλο πιο καυλιαρικες.
Η φωτογραφία είναι από τις ωραιότερες σου