xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.762
- Πόντοι
- 1.056
Καλημερα κουμπαρούλα μου ...Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να εχεις...
Σεις, κύριε, είστε καλοδεχούμενος στους παππούληδες!Τζο καλημέρα, εγώ δεν έχω κότερο αλλά άμα θες πάμε στο φέρρυ Πέραμα - Παλούκια!
Καλημέρα Τζο!Αχ τ αγορια μου τα όμορφα...μα τι προτάσεις εχω, πλαστική βάρκα, γκαζάδικο,βόλτα στα παλούκια αλλά και σουίτες
Είστε απίστευτοι γελούσα πρωί πρωί που τα είδα!
Την καλημέρα και την αγάπη μου σε όλους !!!
Παρακολουθώ και συμμετέχω ενίοτε σεβαστέ blizzardΣεις, κύριε, είστε καλοδεχούμενος στους παππούληδες!
Άψογο κωλαρακι!!
Να βάλω μια το κωλαράκι μου να έρθει το νήμα στα ίσια του..
Ήλιος φωτεινόςΝα βάλω μια το κωλαράκι μου να έρθει το νήμα στα ίσια του..
Αυτη η κωλαρα είναι σαν καρδιά.Να βάλω μια το κωλαράκι μου να έρθει το νήμα στα ίσια του..
Δεν ξέρω πόσο τυχερός η άτυχος αισθάνεσαι που την έχεις κουμπάρα σου σε τόσο "στενή", ιδιαίτερη και κοντινή σχέση...Μα ειναι Beautiful η κουμπάρα μου καλέ μου φίλε....
Φαντάσου ότι αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις μου έχουν περάσει βαθιά στο υποσυνείδητό μου, ενώ δεν έχουμε καν γνωριστεί! Αν ειδωθουμε, βλέπω να περνάμε σ' άλλο επίπεδο...είναι πανέμορφη, σεξοβόμβα , αρχοντική και πολύ ελεγκαντ γυναίκα
Μες σ'αυτη τη βαρκα δεν εμαι μοναχη.Αχ τ αγορια μου τα όμορφα...μα τι προτάσεις εχω, πλαστική βάρκα, γκαζάδικο,βόλτα στα παλούκια αλλά και σουίτες
Είστε απίστευτοι γελούσα πρωί πρωί που τα είδα!
Την καλημέρα και την αγάπη μου σε όλους !!!
ταλεντοΚαλημέρα στ αγόρια μου,εύχομαι ένα καυλιαρικο weekend!
Μανάρι μου όμορφο!Αγόρια μου θα μπαίνω λίγο "σκαστα" γιατί εχω υποχρεώσεις και στην εργασία μου την κανονική,αλλα και με τα ραντεβού μου , ο χρόνος με πιέζει πλέον..
Αρα πολλά ποστ/μηνύματα μπορεί να τα δω αργά η και να ξεχάσω ν απαντήσω ..!
Να έχετε ένα όμορφο βράδυ!
Επικοινωνία για ραντεβού μόνο τηλεφωνικά!!
μωρό..Μανάρι μου όμορφο!
Φίλε μου, εδώ και λίγο καιρό που παρακολουθώ και συμμετέχω στη σελίδα της Jo, το έχω ήδη διαπιστώσει. Αυτό που έχει μείνει είναι να επικοινωνήσω μαζί της και να κανονίσω μέρα και ώρα για να τη συναντήσω και να τη γνωρίσω!H Τζο εινιαι ο λογος για καποιον απο επαρχια να επισκεφτει την Αθηνα, οποιος παει και δεν ευχαριστηθει, του καλυπτω εγω τα εξοδα
αδερφε η σειρα ειναι στο τελος του τετραγωνου !!Φίλε μου, εδώ και λίγο καιρό που παρακολουθώ και συμμετέχω στη σελίδα της Jo, το έχω ήδη διαπιστώσει. Αυτό που έχει μείνει είναι να επικοινωνήσω μαζί της και να κανονίσω μέρα και ώρα για να τη συναντήσω και να τη γνωρίσω!
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!Καλό!!!αδερφε η σειρα ειναι στο τελος του τετραγωνου !!
Είσαι επικίνδυνα ερωτευσιμη! "Κλείνεις" σπίτια (μεταφορικά το γράφω)...Καλή Κυριακή από τ αμαρτωλό ασανσέρ..
Με αφορμή το σχόλιο σου σχετικά με την υπενθύμιση της πρώτης "επαφής" και γνωριμίας της Jo στο κόσμο του bou, κάποιες επισημάνσεις: Αν έχεις παρατηρήσει γενικότερα, υπάρχει μια γενική αρνητικοτητα αλλά και αποστροφή και πολλές φορές χλευασμός και ειρωνεία σε οποιοδήποτε νέο πρόσωπο επιχειρεί να γνωρίσει αλλά και να γνωριστεί με κόσμο, κάνοντας εγγραφή σε ένα site. Είναι λες και φοβούνται κάποιοι μην τυχόν χάσουν τα "κεκτημένα"... Προσωπικά., απέχω συνειδητά απ' αυτή τη λογική! Πάντα ήμουν οπαδός της αληθινής και σωστής κριτικής από ένα ραντεβού με σκοπό να καταλάβουν και οι υπόλοιποι αν πραγματικά, αξίζει το κόπο να συναντήσει τη κοπέλα του ραντεβού του. Προσωπικές αντιπαραθέσεις αλλά και "επιθέσεις" δεν έχουν καμία, μα καμία θέση που μόνο σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν προσωπικούς εγωισμός και γενικά ξεκαθάρισμα τα! Ευτυχώς, εδώ στο νήμα της Jo, το κλίμα είναι γενικά καλό, είχαμε ελάχιστα τέτοια κρούσματα και υπερτερούσε τα σχόλια των μυστηδων στις συναντήσεις τους με τη Jo και τις αποθεωτικες κριτικές που έγραφαν. Η πλειοψηφία, αν όχι όλοι, ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι (ο ορισμός του τέλειου ραντεβού-για μένα)! Άρα, κάτι καλό κάνει η Jo και τη προτιμούν...Μία συμβουλή-προτροπη προς όλους: ας κρατήσουμε τη σελίδα αυτή σ' ένα επίπεδο και να σεβόμαστε εκείνη που μας "φιλοξενεί", για να συνεχίσουμε να "απολαμβάνουμε" τη Jo σ' όλες τις στιγμές της που τις μοιραζόμαστε μαζί της...Η σημερινή μέρα έχει μια σημασία συμβολική και δεν θα ’τανε σωστό να περάσει απαρατήρητη. Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που η Τζο μπήκε στο φόρουμ —για δεύτερη φορά, κι αυτή τη φορά με εντελώς άλλους όρους απ’ ό,τι όταν μπήκε αρχικά. Αλλά, όπως ξέρει όποιος έχει ρίξει έστω και μια βιαστική ματιά στις (πολλές) αρχικές σελίδες του νήματος, και τις δύο φορές η Τζοάννα δέχτηκε συντονισμένη και χυδαία επίθεση. Ήταν μια επίθεση ανελέητη, καθαρά ανθρωποφαγική, που έφτασε στα όρια της ταπείνωσης. Κι όμως η Τζοάννα στάθηκε όρθια. Mε δύναμη ψυχής και με όπλο της την αλήθεια —αυτήν που εφαρμόζει σαν αξία ζωής στο επάγγελμα που διάλεξε—, έχοντας αντοχή και ψυχολογία πρωταθλήτριας, βγήκε από το καμίνι θριαμβεύτρια.
Και μόνο γι’ αυτό θα άξιζε το χρυσό μετάλλιο. Αλλά, θα συμφωνήσουμε πιστεύω, πως το προσόν της δεν είναι μόνο αυτό· είναι και το σώμα της είναι και ο χαρακτήρας της είναι και οι εμπειρίες της.
Όλα αυτά που της δίνουν δικαιωματικά τον τίτλο της Βασίλισσας.
Είναι ένας τίτλος που γράφεται στην ψυχή, όχι μόνο στο δέρμα.