Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.706
Αχ..κι εγώ λατρεύω τον λουτσο σου!!Ο αγαπημένος μου πάτος!!!!
Αχ..κι εγώ λατρεύω τον λουτσο σου!!Ο αγαπημένος μου πάτος!!!!
Ρε μωρο..όντος τι ήταν αυτό..αφού σκέφτομαι την φάση, και φτιαχνομαι με την καυλα που έβγαλες...!Είχε ενταση και πάθος το ραντεβού χθες ,αν και κάθε φορά μαζί σου είναι σουπερ(στα έχω πει ηδη..)Κανονικά αποφεύγω να γράφω καθώς θεωρώ ότι οι συναντήσεις με τα κορίτσια είναι εμπειρίες για να τις ζεις και όχι για να τις μοιράζεσαι αλλά θα κάνω άλλη μια εξαίρεση για την Τζο. Εχτές τέταρτη συνάντησή μας με κορυφαία συνεννόηση όπως πάντα. Στο χαμό που έγινε στο δωμάτιο δεν θα σταθώ.
Απλά θέλω να σχολιάσω το τελείωμα... Αυτό το πράγμα πρώτη φορά στη ζωή μου. Ο Peter ο North θα ηταν περήφανος για το χαμό που έκανα. Έβλεπα πόσο πολύ και πόσο μακριά πεταγόταν το σπέρμα και είχα εκστασιαστεί με τον εαυτό μου!!! Βγήκα και σημάδεψα στην κοιλιά της και την πέτυχα στο λαιμό, στο μαξιλάρι πίσω από το κεφάλι της, ίσως στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Ευτυχώς δεν πέτυχα το μάτι της
Και μετά απλά κοίταζα το ταβάνι σαν χαμένος...
Ευτυχώς τα χέρια και τα χείλη της με επανάφεραν για τον δεύτερο γύρο και ξεκινήσαμε πάλι.
Και μετά κουβέντα και αγκαλιές σαν να είμαστε γνωστοί απο παλιά.
Thanx Jo, u are awesome!!!
Καλημέρα κουμπάρε μουΚαλημερούδια κουμπαριτσα μουυυυ....Μια όμορφη μέρα να εχεις και καλή μας εβδομάδα...![]()
Άρε jo με τις τσιμπουκαρες σου..ασταμάτητηΤην καλημέρα στ αγόρια μου, με τις καυλες μου παρέα..
![]()
Θελουμε να σε χύνουν στο στόμα τρέλανε τον λαοο σοουυυΆρε jo με τις τσιμπουκαρες σου..ασταμάτητη
...αδυναμία μου τα τσιμπουκια κι όχι μόνο..Άρε jo με τις τσιμπουκαρες σου..ασταμάτητη
Υπάρχει περίπτωση να ανέβεις στη συμπρωτεύουσα καθόλου?...αδυναμία μου τα τσιμπουκια κι όχι μόνο..
Κάτι θα κάνω.. έχω πολλούς φίλους/πελάτες εκει(τα έχω δει ήδη τα παιδιά Αθήνα)Υπάρχει περίπτωση να ανέβεις στη συμπρωτεύουσα καθόλου?
Αναμένουμε !Κάτι θα κάνω.. έχω πολλούς φίλους/πελάτες εκει(τα έχω δει ήδη τα παιδιά Αθήνα)
Καληνύχτα κόλαση όνειρα γλυκάΑγόρια μου να ενημερώσω ότι ραντεβού ξεκινώ πλέον αργά μεσημέρι και μετά (15:00 και μετά μεχρι 10/11 βραδυ)
Καληνύχτα
Προβολή συνημμένου 1226197
Καλημερα κουμπαρούλα μου .... Μια όμορφη μέρα να εχεις ..![]()
Αγόρι μου όμορφο εσύ..!Κάθε φορά σούπερ μαζί σου ...είσαι αδυναμία χρόνια!Άλλη μια συνάντηση μες την καύλα.. καλό ξημέρωμα σε όλους!
Η πύλη του παραδείσου που περιμένει να την ανοίξουμε
Καλησπέρα στ αγόρια μου!
![]()
...έτσι.. για τ αγορια μου τα εκλεκτά,πάντα διαθέσιμος..Η πύλη του παραδείσου που περιμένει να την ανοίξουμε