alexrover415@
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Πάλι καλά μόλις είχα σχολάσει... Θα είχαμε πρόβλημα φίλε μου χαχαΑντε να πας δουλειά μετά ήρεμος
Πάλι καλά μόλις είχα σχολάσει... Θα είχαμε πρόβλημα φίλε μου χαχαΑντε να πας δουλειά μετά ήρεμος
ο άνθρωπος έζησε μετά από αυτήν την πίπα;Καληνύχτα σ ολα τ αγόρια μου,σας ευχαριστώ πολύ για την σταθερη προτίμηση σας εδω και χρόνια, αλλα και για την όμορφη συμμετοχή σας στο νημα!!
Ένα φιλί ξεχωριστά στον καθένα..
![]()
Τι πατουσακι για γλυψιμο είναι αυτόΚαλημέρες!!
![]()
Δαχτυλάρες για τρελό γλείψιμοΚαλημέρες!!
![]()
Να ξεκαθαρίσω κάτι ,για τελευταία όμως φορά, γιατί γίνεται χαμός στα μηνύματα που ζητάτε ραντεβού και μια ευκαιρία να σας δω..δέχομαι πολυ επιλεκτικά καινούρια άτομα,ως επι το πλείστον έχω ηδη μιλήσει μαζί τους κι έχω καταλάβει ότι δεν είναι αργοσχολοι -καυλαντες,αλλα σοβαροί άνδρες.
Επίσης υπάρχουν μέλη(τα οποία γνωρίζω)και δεν δέχομαι να τους δω (ανάξιοι λογου κατ εμέ και δεν θα επεκταθώ..)
Αυτά αγορια μου και δεν εξηγω ξανα τα ιδια κ τα ιδια .Γουστάρω να δω κάποιον θα τον δω,δεν γουστάρω δεν θα τον δω ,εξάλλου η τελική επιλογή είναι δική μου,σημασία έχει ότι αν γίνει το ραντεβού μας θα περάσουμε φινα αυτο δεδομένο απο πλευράς μου!
Ευχαριστώ και σας φιλώ καυλιαρικα μου..να έχετε μια μερα γεμάτη σ
ποσο εχει βελτιωθει η κοπελα απο τοτε απο το κουκακι ! ειναι αξεπεραστη και καταπληκτικηΣυνάντηση πριν λίγες μέρες με την γυναικάρα εδώ
Βρισκόμαστε από παλιά από το κουκακι και με την επιστροφή μου ξανά στην Αθήνα κανονίσαμε.
Τι να πω πρώτα από όλα ; Σώμα και πρόσωπο απίστευτο.
Πιπαρα να τον εξαφανίζει. Στο σεξ απίστευτη τα δίνει όλα . Απίστευτο αναλ. Για πολύ ξεσκισμα. Η καλύτερη με διαφορά.
Αξεπέραστη!Καλησπέρα...με φρέσκο υλικο!
![]()
![]()
...ήσουν υπέροχος φωτογραφος!!Αξεπέραστη!
ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ, βασίλισσά μου.
Ποιος θα συγκρατηθεί και δεν θα χύσει με τις άσπρες σου κάλτσες;
Σε απήλαυσα, μιλφάρα μου!...ήσουν υπέροχος φωτογράφος!!
Κατάρτι μας έγινεΚαλησπέρα...με φρέσκο υλικο!
![]()
![]()
Συνάντηση με την Σέξι Τζο πριν καιρό για πρώτη φορά καθώς μένω επαρχία και δυστυχώς δεν μπορώ να απολαμβάνω συχνά αυτό το θεϊκό πλάσμα! Κλείσιμο ραντεβού νωρίς πρωί για την επόμενη ώρα, συνεπώς το πρώτο χρονικά ραντεβού. Αντικρίζω μια μιλφάρα από αυτές που με τρελαίνουν και με ερεθίζουν απίστευτα. Ντυμένη ανάλαφρα με ένα φορεματάκι διάφανο λίγη συζήτηση για γνωριμία και αφού με ξεντύνει κατευθείαν βυθίζεται και αρχίζει να κάνει την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει στην ζωή μου με παράλληλο eye contact, το οποίο σε ερεθίζει ακόμα παραπάνω. Με ξαπλώνει και της ζητώ να γυρίσει και αυτή ωστε να μπορέσω να απολάυσω και εγώ παράλληλα αυτή την μυρωδάτη μουνάρα. Γαμήσι σε πολλές στάσεις να την κοιτώ, να κοιτώ την πλάτη της σε όλες μοναδική εμπειρία αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν επιτέλους πέρασα στην κωλάρα της. Ένιωσα πως πετούσα στα σύννεφα και αφού γαμηθήκαμε για λίγη ώρα ακόμα με σταματάει βγάζοντας την καπότα πιπώνοντας με και πέρασμα νέας καπότας γύρισμα στα τέσσερα και ξανά μέσα στην κωλάρα της όπου μετά απο μερικά λεπτά δυνατού γαμησιού μου φώναζε η καβλα να μην σταματήσω για να χύσει. Ίσα που μπόρεσα να κρατηθώ μα τα κατάφερα και αφού άκουσα τις όμορφες κραυγές της αφέθηκα στο καλύτερο χύσιμο της ζωής μου!
Εξαιρετικά καθαρή ίσως καλύτερα και από την γκόμενα σου!
Ιωάννα μου σε ευχαριστώ και θα ήθελα σε μια επόμενη επισκεψη στην Αθήνα να σε επισκεφτώ αν χωράω στο βεβαρημένο πρόγραμμά σου!
Ακριβώς Χρήστο μου όλα όσα λες τα αξίζει η Τζοαννα και με το παραπάνω,τη συμπάθησα από τη πρώτη στιγμή να ξέρεις παρά πολύ.Την πιο γλυκιά μου καλημέρα στον πιο γλυκό άνθρωπο με την πιο καλή καρδιά που ξέρω και τον εχω στη ζωή μου...![]()
Αυτό το κορμί το βλέπεις και τρελαίνεσαι ρε παιδί μου! Κι αυτά τα πόδια δεν υπάρχουν. Ειδικά με τις κάλτσες χλιμιντρίζω!Καλησπέρα...με φρέσκο υλικο!
![]()
![]()
Απαράμιλλης αισθητικής και αξεπέραστης καυλας φωτό!!!Καλησπέρα...με φρέσκο υλικο!
![]()
![]()
Ταιριαζει με το ασπρομαυροΚαλησπέρα...με φρέσκο υλικο!
![]()
![]()