Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.665
Μωρο μου!!Καλή Κυριακή!καλημεραα γυναικαρα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ομορφιά μου!Μαυρη ορχιδεα είσαι καύλα μου. Σπάνια και μοναδική!!!!!!!
Μωρο μου!!Καλή Κυριακή!καλημεραα γυναικαρα μου
Ομορφιά μου!Μαυρη ορχιδεα είσαι καύλα μου. Σπάνια και μοναδική!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά και εσύ είσαι πολύ ευγενική και για μένα καλός άνθρωποςΚουκλάκι,ειμαι απο τις τυχερές,ΜΟΝΟ άψογους κυρίους συναντώ και περνάμε φινα(φαίνεται στο τι γράφουν για μένα & ραντεβού μας εξάλλου!)
Κομπλεξικοί κλπ περίεργοι,οτι μαγκιά πουλάνε μέχρι το νημα,αρα κομπλε,τους γράφω κανονικά!
Πάντως διαβάζοντας τις απόψεις σου διακρίνω ένα αγορι ευγενικό & με σεβασμό!
Φιλακια !
Ποτέ μη λες ποτέ ...κουμπάρε της Jo ...ποτέ μη λες ποτέ !!!Δεν το νομίζω καλέ μου φίλε να γίνει τώρα μετά από τόσα χρόνια,,,αν ήταν θα είχε γίνει στης αρχές της γνωριμίας μας στο γυμναστήριο η μετά γάμου ...Όπως λέει και το ρητό (Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)..Κατάλαβες καλέ μου φίλε τώρα ειναι μόνο λόγια ,,και μην ξεχνάς ότι έχει μεγάλη αγάπη στη κουμπάρα της και αδυναμία στο βαφτιστήρι της ..
Εκείνο το υπέροχο ροζουλι μακαρον που να είναι άραγε ?????Τα λόγια ειναι περιττά!!!
...ναι κατι εχουμε καταλαβειΕννοείται...έχουμε αδυναμία στους λουτσους στο κωλι!!
Πάντα εδώ μαζί μου καλέ..!!Εκείνο το υπέροχο ροζουλι μακαρον που να είναι άραγε ?????
Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει χαχαχαχα!!...ναι κατι εχουμε καταλαβει
Σ ευχαριστώ αγόρι για τα καλά σου λόγια!Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά και εσύ είσαι πολύ ευγενική και για μένα καλός άνθρωπος
Πάντα εδώ μαζί μου καλέ..!!
Αχχχ η γυναίκα δεν υπάρχει είναι θεα. Έχει μουναρα και κωλαρα. Η αδυναμία μου σ εκείνη είναι άλλη. Ξέρεις εσυ μωρο μουΠάντα εδώ μαζί μου καλέ..!!
Θέλει η πουτ@να να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει χαχαχαχα!!
Ξέρω ξέρω.. το πρόσωπο μου!!Αχχχ η γυναίκα δεν υπάρχει είναι θεα. Έχει μουναρα και κωλαρα. Η αδυναμία μου σ εκείνη είναι άλλη. Ξέρεις εσυ μωρο μου
Γειά σου ρε μούτρο!!
Όμορφη καλός άνθρωπος σωστή επαγγελματίας πρέπει να σε συμπαθούν όλοι οποίος δε σε συμπαθεί δε είναι καλά στα μυαλά του.Αγόρια μου καυτά κι αγαπημένα ,μια όμορφη Κυριακή να εχει ο καθένας , και να περάσει οπως γουστάρει!!
Όμορφη Κυριακή να έχεις καύλα Τζο.Αγόρια μου καυτά κι αγαπημένα ,μια όμορφη Κυριακή να εχει ο καθένας , και να περάσει οπως γουστάρει!!
Πεντανόστιμο μουνάκι για άπειρο γλείψιμο.Πάντα εδώ μαζί μου καλέ..!!
Δεν έχω παράπονο, και μ αγαπουν και τ αγαπώ τ αγόρια μου!!Όμορφη καλός άνθρωπος σωστή επαγγελματίας πρέπει να σε συμπαθούν όλοι οποίος δε σε συμπαθεί δε είναι καλά στα μυαλά του.
...το προσέχω γιατί το αγαπώ!Είναι διαθέσιμο για καυλιαρικα αγόρια!!Όμορφη Κυριακή να έχεις καύλα Τζο.
Πεντανόστιμο μουνάκι για άπειρο γλείψιμο.
Σε ευχαριστώ Τζοάννα μου ειλικρινά τα πιστεύω ότι λέω να ξέρεις σε συμπάθησα από τη πρώτη στιγμή.Δεν έχω παράπονο, και μ αγαπουν και τ αγαπώ τ αγόρια μου!!
Ε, καμια φορά αν δεν θελω να δεχθώ κάποιον ,λογικο ότι υπερ ισχύει ο εγωισμός του και θα πει την μ@λακια του αλλα το προσπερνώ κι εγώ κι όσοι με ξέρουν- εχω δει εκατοντάδες αγόρια !
Εσυ εισαι γλύκας βρε!!
...το προσέχω γιατί το αγαπώ!Είναι διαθέσιμο για καυλιαρικα αγόρια!!
Φιλάκια μωρο!
Με έστειλες τώρα !!!! Τι να πω .....Πάντα εδώ μαζί μου καλέ..!!
Αίδιο 30 χρόνης,ειλικρινά Τζοάννα μου είσαι οτκ αλήθεια στο λέω,πολύ ωραίες σέξυ φωτογραφίες και είσαι ταυτόχρονα και καλός άνθρωπος αλήθεια μπράβο σου σε όλα.Πάντα εδώ μαζί μου καλέ..!!
Καλημερα και καλή εβδομάδα να χουμε καλή και γλυκιά μου κουμπάρα ..Ναι το ξέρουμε και γιαυτό είμαστε τόσο αγαπημένοι όλοι μας......Πάρα πολύ καλά περάσαμε χτες αλλά σήμερα διάβασα αυτό εδώ...Δεν μου το είπες χτες για το τι εχεις γράψει εδώ γιατι αν το ήξερα θα στριμωχνόμασταν κάπου .. Άλλη φορά θα σε στριμώξω κάπου που θα μου πας ..Και ξέρεις τι λένε εεε,,,ειναι να μην γίνει η αρχή χα χα χα χα .Μια όμορφη μέρα να εχεις σήμερα...Όλους σας αγαπώ και σας σέβομαι.. αλλα μια πιπα ρε κουμπάρε στην οφείλω χαχαχαχα!
Χαχαχαχαχα δεν υπάρχεις ρε συ μωρο γι αυτο σ αγαπώ!!Καλημερα και καλή εβδομάδα να χουμε καλή και γλυκιά μου κουμπάρα ..Ναι το ξέρουμε και γιαυτό είμαστε τόσο αγαπημένοι όλοι μας......Πάρα πολύ καλά περάσαμε χτες αλλά σήμερα διάβασα αυτό εδώ...Δεν μου το είπες χτες για το τι εχεις γράψει εδώ γιατι αν το ήξερα θα στριμωχνόμασταν κάπου .. Άλλη φορά θα σε στριμώξω κάπου που θα μου πας ..Και ξέρεις τι λένε εεε,,,ειναι να μην γίνει η αρχή χα χα χα χα .Μια όμορφη μέρα να εχεις σήμερα...