Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.930
Όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο καυλιάρα λένε baby χαχαχαχα!!
Αντε παω για δουλειά αγοράκια μου!
Όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο καυλιάρα λένε baby χαχαχαχα!!
Χρόνια σου πολλά ΓΥΝΑΙΚΑ!Λογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
Ευχαριστώ πολύ ματάκια μου!!!Χρόνια σου πολλά ΓΥΝΑΙΚΑ!
Χρονια πολλα γυναικαρα, σου ευχομαι τα καλυτερα...ανυπομονω...Λογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
μας τον ξαναεφτιαξες !!!!χαχαΚαλημέρα με καυλες!!
...εσενα μονίμως καυλωμενος είναι ρε μωρο...αχ αχ!!!μας τον ξαναεφτιαξες !!!!χαχα
Ψυχη μου εσυ...σ ευχαριστώ πολύ!!!Χρονια πολλα γυναικαρα, σου ευχομαι τα καλυτερα...ανυπομονω...
μην και μας πεσει καθολου !!!! θα μας τον κρατας ορθιο ολο το 24ωρο χαχαχαΚαληνύχτα boys...
Με 2 δωράκια επειδή σήμερα λογω δουλειάς δεν πολυ μπήκα.
Εννοείται ρε καυλιαρη χαχαχαχα!!!μην και μας πεσει καθολου !!!! θα μας τον κρατας ορθιο ολο το 24ωρο χαχαχα
Καλημέρα κουμπάρα ...Ρε τι τραβάω ο άνθρωπος πρωί πρωί με αυτά που βλέπω....Αμ το θέλει ο κωλοτραβας σου κουμπάρα το στρίμωγμα...Καληνύχτα boys...
Πολύχρονη Τζο μου! να έχεις υγεία και αντοχές να μας μοιράζεις καύλες!!Λογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
Ετσι ετσι.Καληνύχτα boys...
Κουκλαρα μου υπεροχη..!!Λογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
Χρόνια πολλά με υγείαΛογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
Καλημέρα άτακτε κουμπάρε!!Καλημέρα κουμπάρα ...Ρε τι τραβάω ο άνθρωπος πρωί πρωί με αυτά που βλέπω....Αμ το θέλει ο κωλοτραβας σου κουμπάρα το στρίμωγμα...
...πάντα στεγνή η Τζο...!Ετσι ετσι.
0% fat
Αγαπημένο μου αγορι..σ ευχαριστώ πολυ!!Πολύχρονη Τζο μου! να έχεις υγεία και αντοχές να μας μοιράζεις καύλες!!
Αγαπη μου εσυ...!!Σ ευχαριστώ πολυ να εισαι παντα καλα!!!Κουκλαρα μου υπεροχη..!!
Χρονια Πολλα και καλα να εχεις καρδια μου ομορφη..
Σε φιλω..
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!!Χρόνια πολλά με υγεία
A beautiful woman never ages.
She matures!
Scattered pictures
Of the smiles we left behind
Smiles we gave to one another
For the way we were
One of a kind!Την καλημέρα και τα φιλιά μου στ αγόρια μου..!