nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.094
- Πόντοι
- 456
Πολύχρονη γυναικάρα! Υγεία και ευτυχία!Λογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
![]()
Πολύχρονη γυναικάρα! Υγεία και ευτυχία!Λογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
![]()
Χρόνια πολλά κουκλάρα! Να τα εκατοστήσεις, να έχεις υγεία και να είσαι ευτυχισμένη! Πολλά πολλά φιλιά.Λογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
![]()
Τις πιο θερμές ευχές μου, γλυκιά μας βασίλισσα.Λογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
![]()
Σ ευχαριστώ αγαπημένο αγορι!!Σήμερα γιορτάζει όλο του Bou... Χρόνια πολλά στην ιέρεια του έρωτα.
Χρόνια πολλά μια και μοναδική Jo
Ευχαριστώ πολυ ματάκια μου!!Happy birthbay Koritsara!!!!!
Οπως λενε στο χωριο μου.
![]()
Σ ευχαριστώ πολυ φιλε και πελατη μου καλε!!Χρόνια πολλά στην στην πανέμορφη γυναίκα, στην απόλυτη καύλα και κυρία .!!!
Θα μας χρειαστούν μετα το ματς μεταξύ μας χαχαχαχα!!να ευχηθω κι εγω χαρουμενα γενεθλια,να τα εκατοστησεις,υγεια,χαρα,ευτυχια και ομορφες στιγμες με ανθρωπους ξεχωριστους για σενα.
Υ.Γ. τα γλυκα μας τα χρωστας. θα τα φαμε μαζι στο διαλειμμα.
![]()
Ευχαριστώ πολυ μωρο!!!!Πολύχρονη γυναικάρα! Υγεία και ευτυχία!
Να είσαι καλά ματάκια μου!!!ευχαριστώ!Χρόνια πολλά κουκλάρα! Να τα εκατοστήσεις, να έχει υγεία και να είσαι ευτυχισμένη! Πολλά πολλά φιλιά.![]()
Γλυκο κορίτσι,έχουμε γενέθλια με 1 μερα διαφορά!!ταυρινες δυναμικές!ΤΖΟ γλυκιά μου σου εύχομαι να ζήσεις χρόνια πολλά και όμορφα γεμάτα χαρά διασκέδαση και ευτυχία!
Μην μετράς τα χρόνια που περνάμε μέτρα τα χαμόγελα και τις όμορφες στιγμές που τα συνοδεύουν!
![]()
Ευχαριστώ πολυ μωρο!!!Χρόνια πολλά τρελιαρα Τζο!!
Λεο μου Γλυκέ,ευχαριστώ πολυ!!Χρόνια πολλά σου εύχομαι, εις τα γενέθλιά σου,
κι ας είμαι αλάργο. Μια ρακή, θα πιω εις την υγειά σου.
Χρόνια πολλά σου εύχομαι για τα γενέθλιά σου
κι ούλου του κόσμου τσι χαρές να τσ' έχεις συντροφιά σου!
Τι κι όταν φτάσεις τα εκατό θα σε θωρούν κουκλάρα,
στην στράτα σου κάθε καλό, μακριά από σε η αντάρα
Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σου πούνε
εγώ απλά σου εύχομαι αληθινές να βγούνε!
Σ ευχαριστώ πολυ αγορακι μου!Τις πιο θερμές ευχές μου, γλυκιά μας βασίλισσα.
Να καβαλάς το χρόνο και να τον τιθασσεύεις όπως κάνεις και με εμάς.
Υγεία και χαρά σε όλες τις στιγμές της ζωής σου.
Το γλυκό μόλις βρεθούμε.Λεο μου Γλυκέ,ευχαριστώ πολυ!
Ευχαριστώ πολύ!!Happy Birthday to you.
Να τα εκατοστησεις.πανω απ ολα υγεια σωματικη και πνευματικη ευχομαι.και να περνας καλα.Λογω γενεθλίων μου σήμερα δεν θα γίνουν ραντεβού. Απ αύριο κανονικότατα!
Σας φιλώ!
![]()
Είσαι για μένα αγαπημένος πελάτης αλλα και φίλος.. το ξέρεις χρονια..Σ ευχαριστώ πολυ ,τιμή μου να έχω άτομα σαν εσενα/εσάς στην επαγγελματική ζωή μου κι όχι μόνο!Jo στη ζωή σου εύχομαι μόνο υγεία, χαρές, στιγμές ευτυχίας, και να περιτριγυρίζεσαι πάντοτε από άτομα που σε αγαπούν και σε υποστηρίζουν! Πολύχρονη.
Ευχαριστώ πολυ γλυκό μου αγορι..υγεία και καυλες να έχουμε για να περνάμε όμορφα!Χρόνια πολλά πολλά πολλά μωρό!!! Ευτυχία σε σένα & τους δικούς σου
![]()