Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.251
..αντε καλό μας βράδυ με όνειρα πονηρά...
Μια χαράΤην καλημέρα μου!!
ΔομήΕσυ μ έχεις γευτεί..αχόρταγε!
Θα είναι δώρο που αφορά ΑΓΌΡΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΔΕΙ , αυτό είναι το δίκαιο
*έχω κι άλλες κριτικές σκόρπιες,που δεν χωρούν στο προφιλ
Καλημέρα καυτο αγορι!!kalhmera Ομορφη παντα με υγεια και ευεξια
Σ αρέσε ε;;καλημέρα...Μια χαρά
...κι εχω ξέχασει κάποιους..χαχαχα!!!Δομή
Παπυρος λαρους μπριτάνικα
Τη δικια μου την ανήρτησες;...κι εχω ξέχασει κάποιους..χαχαχα!!!
Γύρω στα 600 /700 άτομα έχουν γράψει
Οσο πρεπει αδυνατη.Σ αρέσε ε;;καλημέρα...
....μ έχεις πάρει κι εσύ ;;!!Τη δικια μου την ανήρτησες;
Λεγε , που θα πας τριημερο....μ έχεις πάρει κι εσύ ;;!!
Μα είμαι ψηλή για τα γούστα σου βρε....!
Στο Μονακό να δω την πριγκίπισσα Σάρλοτ.. βασίλισσα εγω πριγκίπισσα αυτή,να τα πούμε χεχεχεχε!!Λεγε , που θα πας τριημερο
Οι πέτρες δεν ξέρω αν σε γνωρίζουν, σε εμάς πάντως τον έχεις κάνει πέτρα...Για να μην με ρωτάτε τα ιδια κ τα ιδια, ας βάλω τι προσφέρω ακόμη μια φορά..αν και με γνωρίζουν κι οι πέτρες..
========
699 794 4937 ΜΟΝΟ τηλεφωνικά ,οχι μηνύματα.
ΜΟΝΟ χοτελ Madison πηγαίνω, επικοινωνία 12 μεσημέρι μέχρι 10 το βράδυ.
80€ η 1 ωρα (δεν υπάρχουν εξτρα χρεώσεις σε τίποτα),μέχρι 2 εκτονωσεις.
Υπηρεσίες:anal/anal rimming/φιλιά μόνο σε μη καπνιστές /PSE /CIM, ολα αυτα με προϋπόθεση ΑΨΟΓΗΣ ΥΓΙΕΙΝΉΣ απο εσάς
(ειμαι αυστηρή σε θέματα υγείας και καθαριότητας) και φυσικά να γουστάρουμε μεταξύ μας.
Δεν δέχομαι να γίνω υποτακτικη , δάχτυλα &τελειωμα πρόσωπο.
Ενημέρωση για ραντεβού η απο την προηγούμενη η νωρίς το πρωί,γιατί διαθεσιμότητα τελευταία στιγμή δεν υπάρχει.
Σε περίπτωση που καθυστερεί κάποιος πάνω από 10- 15λ το ραντεβού θ ακυρωθεί(,εγω ΔΕΝ καθυστερω και ΔΕΝ ακυρώνω ποτε)
========
Εσείς βάλτε την καλη σας διάθεσή και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου,ετσι κι αλλιώς ειμαι αχόρταγη μιλφαρα..
σεξυυυ full blackΜια φρέσκια από το ασανσέρ της αμαρτίας...
Χαίρομαι αγόρι..αυτός είναι ο σκοπός του νήματος ..καυλα κι ενημέρωση!!Οι πέτρες δεν ξέρω αν σε γνωρίζουν, σε εμάς πάντως τον έχεις κάνει πέτρα...
.... πάντα ροκ στυλ!!σεξυυυ full black
Καύλα είναι το δεύτερο σου όνομα αρχόντισσα. Να είσαι πάντα χαμογελαστήΧαίρομαι αγόρι..αυτός είναι ο σκοπός του νήματος ..καυλα κι ενημέρωση!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
.... πάντα ροκ στυλ!!
Ωωωω σ ευχαριστώ πολυ για την όμορφη ευχή σου...!!Καύλα είναι το δεύτερο σου όνομα αρχόντισσα. Να είσαι πάντα χαμογελαστή
Γυναίκα με Γ κεφαλαίο είσαι, εμείς ευχαριστούμε που μας ομορφαίνεις την ημέρα και μας ανεβάζεις την διάθεση και κάτι ακόμα...Ωωωω σ ευχαριστώ πολυ για την όμορφη ευχή σου...!!