professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Ένα σχόλιο συναγωνιστές για αυτές τής εικόνες, εγώ δεν μπορώ ακόμα θαυμάζω.Καλημερούδια!
Ένα σχόλιο συναγωνιστές για αυτές τής εικόνες, εγώ δεν μπορώ ακόμα θαυμάζω.Καλημερούδια!
Αχ εσυ αδυναμία μου...!!!!Ένα σχόλιο συναγωνιστές για αυτές τής εικόνες, εγώ δεν μπορώ ακόμα θαυμάζω.
Ουτε usb να ηταν!...τοσο μικρός αλλα χωράει τα πάντα χαχαχαχα!!
Το κοντέρ της καυλας τερμάτισε. Έχει ξεπεράσει τις ενδείξεις πλέονΚαλημερούδια!
θα σχολιασω εγω αν επιτρεπεται.Ένα σχόλιο συναγωνιστές για αυτές τής εικόνες, εγώ δεν μπορώ ακόμα θαυμάζω.
Κάπως θά τό καταφέρουμε λες νά μας ξεφύγει;θα σχολιασω εγω αν επιτρεπεται.
πως θα γινει να χωθουμε καπως εκει μεσα?
...παιρνει κι άλλο,ξέρεις εσυ ..!Το κοντέρ της καυλας τερμάτισε. Έχει ξεπεράσει τις ενδείξεις πλέον
Δεν θ αντιμετωπίσεις πρόβλημα.. είναι υπακουος,χωσου baby χαχαχαχαχα!!!θα σχολιασω εγω αν επιτρεπεται.
πως θα γινει να χωθουμε καπως εκει μεσα?
.... δεν θα σου ξεφύγει αγαπη..τρέχοντας θα ερθει αυτος σε σένα χεχεχεχε!!!Κάπως θά τό καταφέρουμε λες νά μας ξεφύγει;
Είδες τι έχανες?????Παλιά δεν μ αρεσε.. τα τελευταία χρονια ..τ απολαμβάνω φουλ!!
Τη κυρική κατα τις 12 το μεσημέρι ήμουν στη γειτονιά σου. πήρα το γνωστό γλυκό και σε σκεπτόμουν άλλα σκέφτηκα οτι τη Κυριακή an English lady is religious και έτσι πηρα το ... γλυκό και αναχώρησα χωρις να ενοχλήσω μια και ηταν της τελευταίας στιγμής. Τωρα εκανα καλά ? ΔΕν ξερωΠαλιά δεν μ αρεσε.. τα τελευταία χρονια ..τ απολαμβάνω φουλ!!
..να μου τηλεφωνείς οπότε γουστάρεις μωρο...και μονο που σ ακούω χαίρομαι!!Όταν σε βλέπω..καίγομαι απο καύλα !!Τη κυρική κατα τις 12 το μεσημέρι ήμουν στη γειτονιά σου. πήρα το γνωστό γλυκό και σε σκεπτόμουν άλλα σκέφτηκα οτι τη Κυριακή an English lady is religious και έτσι πηρα το ... γλυκό και αναχώρησα χωρις να ενοχλήσω μια και ηταν της τελευταίας στιγμής. Τωρα εκανα καλά ? ΔΕν ξερω
Απο τους πρώτους ήσουν που με μυήσες κι άρχισα να τ απολαμβάνω!!Είδες τι έχανες?????
..να μου τηλεφωνείς οπότε γουστάρεις μωρο...και μονο που σ ακούω χαίρομαι!!Όταν σε βλέπω..καίγομαι απο καύλα !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο τους πρώτους ήσουν που με μυήσες κι άρχισα να τ απολαμβάνω!!
απόλυτη καύλαΚαλημέρα...ωρα να πιω καφέ και να ετοιμαστώ!
Εδώ είμαι μόλις ξύπνησα μωρο...!!!απόλυτη καύλα
και μες στον βαθυτερο υπνο η απόλυτη καυλα εισαι, εγω θα θελα να σε εχω τη στιγμη ου ξυπναςΕδώ είμαι μόλις ξύπνησα μωρο...!!!
Καυλόμουνο ...Καλημέρα...ωρα να πιω καφέ και να ετοιμαστώ!
Καλημέρα καυλιαρικο μου!!Καυλόμουνο ...
Καλημέρα