Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.751
....πάντα...υγρές...
....πάντα...υγρές...
Σωματάρα και φουλ σεξυ η γυναικάρα μου!!!Βροχερες και κρύες καλημέρες!
![]()
Καυλιαρη συζυγε εσυ!!!Σωματάρα και φουλ σεξυ η γυναικάρα μου!!!
Ο αγαπημένος μου χώρος πλέον. Μπαίνω σε ασανσέρ και η πουτσα κάγκελοΒροχερες και κρύες καλημέρες!
![]()
μετα απο καιρο παρακολουθησης του νηματος αποφασισα να κανω και εγω μια συναντηση με Jo, δεν εχω να πω κατι που δεν εχουν πει οι προηγουμενη, το μονο που θα πω ειναι οτι η γυναικα γουσταρει πολυ την πουτσα, σε σχεση με αλλες που απλα ειναι διεκπεραιωτικες εκεινη δινει πονο και πραγμτικα αδειαζεις. Οποιος θελει βρεθει μαζι της να γαμησει πραγματικα και να περασει καλα πρεπει οπωσδηποτε να κανει εστω και μια συναντηση με την Jo.
Βρε καλώς το κουκλάκι!!Ο αγαπημένος μου χώρος πλέον. Μπαίνω σε ασανσέρ και η πουτσα κάγκελο
Καλώς σε βρήκα μαέστροΒρε καλώς το κουκλάκι!!
Θα προσθέσω ότι η συνάντηση ήταν σαν personal training γιατί είμαι τόσο αγύμναστος που πραγματικά έχω πιαστεί, τώρα να πάω σε thread για μασάζΕυχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια!!Δεν ρωτώ νικ ποτε, αρα δεν ξέρω ποιος μπορεί να ειναι , εκτός αν πει η αφήσει μήνυμα μόνος του.
Αγαπώ πολυ τους άνδρες και δινω απλόχερα τα πάντα στο σεξ,αρκεί ο άλλος να είναι σωστός απέναντι μου,αρα για να πέρασες όμορφα ,θα μου το έβγαλες με την άψογη συμπεριφορά σου!!
Φιλιά πολλά!
Οκ κατάλαβα ποιος...Χαχαχαχα!!Μου το είπες εξάλλουΘα προσθέσω ότι η συνάντηση ήταν σαν personal training γιατί είμαι τόσο αγύμναστος που πραγματικά έχω πιαστεί, τώρα να πάω σε thread για μασάζ
Από δω και μπρος, όλοι σ' αυτό το νήμα, θαυμαστές της Jo, με το που μπαίνουμε σε ασανσέρ παίρνουμε ένα "σαχλό χαμόγελο"!!!!Ο αγαπημένος μου χώρος πλέον. Μπαίνω σε ασανσέρ και η πουτσα κάγκελο
Γεια σου καυλιαρικο!Από δω και μπρος, όλοι σ' αυτό το νήμα, θαυμαστές της Jo, με το που μπαίνουμε σε ασανσέρ παίρνουμε ένα "σαχλό χαμόγελο"!!!!
Α ρε πούστη συνειρμέ!!!!
κωλαρακι ομορφο !!!! μου ελειψε..μην σας αφήσω χωρίς το κατιτίς..δεν μπορώ να πολυμπαινω,αλλα δεν σας ξεχνώ!
Βομβαρδισμός απο τηλ για ραντεβού, αλλα κάνω μέχρι εκεί που θεωρώ ότι δινω το 1000% της καυλας μου ,μετα σταματώ.
Επίσης προτεραιότητα για μένα έχει οποιος κλείσει πρώτος ειτε σταθερος ειτε νέος (αν επιλέξω).
![]()
Κι εσύ έλειψες, στο κωλαράκι μου και σε μένα!!κωλαρακι ομορφο !!!! μου ελειψε
Τζο πιάσε 2 από μουνί 2 από κώλο και μια πίπα και όταν τελειώσεις πες μου να ξαναπαραγγείλωΓια να ξηγιομαστε...βάζω το υλικό που γουστάρω ,όποτε γουστάρω, δεν είμαι υποχρεωμένη να εκτελώ παραγγελίες κανενός..το να κάθομαι να βγάζω φωτο που ζητά ο καθένας εδω και μάλιστα που δεν έχει κάνει ραντεβου μαζι μου ,ε οκ πάει πολύ.. δεν μιλω τόσο καιρό,σας κάνω τα χατίρια ολα, αλλα υπάρχουν και όρια.. επίσης εδώ μπαίνω για την καυλαντα μου και να μιλώ με τους πελάτες μου περισσότερο,δεν έχω ανάγκη διαφήμισης ουτε επιπλέον πελατείας γιατί κυριολεκτικά πνίγομαι...!!!!
Με αγάπη οτι έγραψα..αλλα αυστηρά(χρειάζεται που και που.. )
Καυλιαρη συζυγε εσυ!!!
Όπου ναναι έρχεται ακτινογραφία θωρακος χαχαχαχαχα!!Τζο πιάσε 2 από μουνί 2 από κώλο και μια πίπα και όταν τελειώσεις πες μου να ξαναπαραγγείλω
![]()
...αδυναμία μου εσυ....ετσι οπως την τελευταία φορά!!Τώρα τελευταία, μετά τον ΠΑΟΚ και το χθεσινό Χ με την ΑΕΚ, του έχει ανέβει η λίμπιντο! Να προσέχεις, @Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ θα έχει άσχημες προθέσεις!!!
Αν θες κατέβα στα πάτρια εδάφη σου για κανά τσάι, καμιά αγκαλιά και κανά ήρεμο σεξάκι γιατί εμείς οι γαύροι δεν είμαστε για πολλά αυτήν την εποχή!!