Dio Maiden Priest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Έχω πολλές μέρες να μπω, διάβασα πως γύρισες, αλλά πρέπει τυπικά να κάνω την ερώτηση:
Καλο βράδυ αγοράκια!!
Είδες τι τυχερός που είμαι!!!Και ΝΤΥΜΕΝΗ κολλάζεις Πανάθεμά σε!!!
Σικάτη γκόμενα!!!
Η ίδια το ζητάει τύπε @Veduzas69 !!!Ρε μωρό μια ερώτηση μόνο... Ολοι απο το κωλαράκι σου σου σε παίρνουν?? (το λέω αυτό γιατί πολυ σπάνια να δω στις αναρτήσεις σου βίντεο ή φώτο που να σε παίρνουν από το γλυκύτατο μουνακι σου)
Ε όχι βέβαια.... Προς θεού... Μαζί σου και εγώ, δε το συζητάω!!!
Έχω πολλές μέρες να μπω, διάβασα πως γύρισες, αλλά πρέπει τυπικά να κάνω την ερώτηση:
Άλλαξε γιατί θέλει να μπαίνει κατασκοπικα να βλεπει τι κάνω.. βασικά δεν τον νοιάζει που κάνω σεξ μ άλλους,να μην παντρευτω κανέναν άλλον δεν θέλει χαχαχαχαχαχα!!Εσύ γιατί άλλαξες nickname??!! Λες και δεν ξέραμε τι ομάδα είσαι!
Κουκλι μου εσυ..!!Και ΝΤΥΜΕΝΗ κολλάζεις Πανάθεμά σε!!!
Σικάτη γκόμενα!!!
Κι εγώ σύζυγο ένα παλικάρι 2 μετρα εχω.. !!Φτου σου καμάρι μου!!Είδες τι τυχερός που είμαι!!!
Την καλύτερη γυναίκα πήρα!!!
...αν δεν με πάρουν από κωλο κάνω μούτρα..πες τα βρε ,ξερεις εσυ χαχαχααχαχα!
Που να δεις και το επόμενο nickname, Manchester United for ever!!!Εσύ γιατί άλλαξες nickname??!! Λες και δεν ξέραμε τι ομάδα είσαι!
Αυτό... ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ RESPECTΠου να δεις και το επόμενο nickname, Manchester United for ever!!!
Καλό βράδυ και καλή συνέχεια κούκλα!Καλό βράδυ αγοράκια μου!
Να σαι καλα μωράκι!!Καλό βράδυ και καλή συνέχεια κούκλα!
Καλό βράδυ αγοράκια μου!
Καλημέρα όμορφη.Κάτω τα χεράκια.......Καλό βράδυ αγοράκια μου!
καλημερααα γυναικαραααΚαλό βράδυ αγοράκια μου!
Είσαι να σε πίνουν σε ποτήρι σανπανιας κουμπάρα και να στολίζουν την κορμάρα σου με ροδοπέταλα..Καλό βράδυ αγοράκια μου!
Πανέμορφη φώτο.Καλό βράδυ αγοράκια μου!
Καλημέρα αγορακι..εγινε!!Καλημέρα όμορφη.Κάτω τα χεράκια.......
Καλημέρα μωράκι!!καλημερααα γυναικαρααα
Αυτα μου λες κουμπάρε και λιώνω..!Είσαι να σε πίνουν σε ποτήρι σανπανιας κουμπάρα και να στολίζουν την κορμάρα σου με ροδοπέταλα..