Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.060
Ευχαριστώ μωρό μου!!Φωτια είσαι κοπέλα μου!!
Ευχαριστώ μωρό μου!!Φωτια είσαι κοπέλα μου!!
Μπραβο βρε κοπελα μου και γαμω τα γουστα ΦΙΝΕΤΣΑ την εχεις στι αιμα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλια.Εύχομαι μια όμορφη μέρα σε όλους!
![]()
Γλυκό μου αγορι.. σε φιλω..εικονικά, αν κ πρόσφατα σε φίλησα κι απο κοντά!!Μπραβο βρε κοπελα μου και γαμω τα γουστα ΦΙΝΕΤΣΑ την εχεις στι αιμα σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλια.
Δεν θα αργυσει να ερθει , κρατω την συμβουλη σου !!!!!! θα φανει εαν πετυχε η συνταγη χαχαχα !!Γλυκό μου αγορι.. σε φιλω..εικονικά, αν κ πρόσφατα σε φίλησα κι απο κοντά!!
So if she's somewhere near me
I hope to God she hears me
There's no one else
Could ever make me feel I'm so alive
...................................................
Please God you must believe me
I've searched the universe
And found myself Within' her eyes
Τι θα γινει μ εσεναΚαλημέρα γλυκιά μου κουμπάρα ...Μια όμορφη μέρα να εχεις..![]()
Καλημέρα φίλε kontolagnos ...Τι θες να γίνει???Τι θα γινει μ εσενα
Καλημερα χριστο,Καλημέρα φίλε kontolagnos ...Τι θες να γίνει???
Έχει ξυπνήσει και πίνει καφέ αλλά δεν έχει μπει ακόμη εδώ...Τα έχουμε πει προσωπικά ...Καλημερα χριστο,
Δεν ξυπνησε ακομα η κουμπάρα;
καλημέρα καβλα μας.Οτι μπορώ κανω κουκλάκια μου,όση δουλειά κ να χω,το κατιτίς θα το βάλω στο νήμα μου..
Μου ζητήσατε( παλι )κωλαρακι, έβγαλα μια αυθόρμητη τώρα, πριν παω για ντουζ παλι,για 10η φορά σήμερα χαχαχαχα!
![]()
Με το νησιώτης αμεσως κατάλαβα!!Τι να πω εγώ για σενα...στα πάντα σου κύριος,συμπεριφορά άψογη & παθιασμένος άνδρας..!!Σήμερα συνάντησα την jo και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη από πολλές απόψεις. Κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τον πελάτη, αρκεί να της συμπεριφερθεί και εκείνος κατάλληλα ,είναι πάρα πολύ καθαρή και γενικά είναι παρά πολύ ωραία τύπισσα. Ευχαριστώ πολύ jo ήσουν υπέροχη. Από έναν νησιώτη.....![]()
Α να και τ αγορι μου το καυλιαρικο..που επιτέλους καταφέραμε να βρεθούμε και δικαιωθηκαμε!!καλημέρα καβλα μας.
Πέρασα μια ώρα μαζί σου, γεμάτη και έντονη όπως εσύ.
Ωραίο γαμήσι , ωραια γευση και δυνατή προσωπικότητα .
Βαλε και μια φωτο με κορδονι στην απιστευτη κωλαρα σου
Καλημέρα γλυκέ μου κουμπάρε!!Καλημέρα γλυκιά μου κουμπάρα ...Μια όμορφη μέρα να εχεις..![]()
Την καλημέρα μου σε όλα τ αγόρια,να δωσω,και να πω ένα ευχαριστώ στους καινούργιους πελάτες που επέλεξα να δω αυτές τις μέρες,κι έγραψαν για μένα τα καλύτερα,@panosmegalos @gk7 @bandito ,πέρασα πολύ όμορφα μαζί σας κι εγώ να ξέρετε!
![]()
ειναι η καλυτερη η ιωαννα μας!Σήμερα συνάντησα την jo και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη από πολλές απόψεις. Κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τον πελάτη, αρκεί να της συμπεριφερθεί και εκείνος κατάλληλα ,είναι πάρα πολύ καθαρή και γενικά είναι παρά πολύ ωραία τύπισσα. Ευχαριστώ πολύ jo ήσουν υπέροχη. Από έναν νησιώτη.....![]()
ΤΡΕΛΑ μου εσυΑ να και τ αγορι μου το καυλιαρικο..που επιτέλους καταφέραμε να βρεθούμε και δικαιωθηκαμε!!
Έντονη η ώρα μαζί σου, σ ολα τα επίπεδα!
Ευχαριστώ πολύ κουκλι !!
Αφιερωμένη!
![]()
Όπως πάντα κουμπάρα ερωτευσημη και σεξουαλικήΤην καλημέρα μου σε όλα τ αγόρια,να δωσω,και να πω ένα ευχαριστώ στους καινούργιους πελάτες που επέλεξα να δω αυτές τις μέρες,κι έγραψαν για μένα τα καλύτερα,@panosmegalos @gk7 @bandito ,πέρασα πολύ όμορφα μαζί σας κι εγώ να ξέρετε!
![]()