Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.243
Εδω δεν μαγειρεύω τις καλες μέρες χαχαχαχα!Θα στην ελεγα που δε μαγειρεψες αλλα ησουν μπιζυ και οκ
Εδω δεν μαγειρεύω τις καλες μέρες χαχαχαχα!Θα στην ελεγα που δε μαγειρεψες αλλα ησουν μπιζυ και οκ
Εισαι γυναικα για ...σπιτιΕδω δεν μαγειρεύω τις καλες μέρες χαχαχαχα!
Όχι κι έτσι αδερφέ!!! Εμένα μου αρέσει η κίνηση, ο αθλητισμός, προσπαθώ σε αυτόν τον τομέα, να κρατήσω μια καλή διατροφή κλπ αλλά αν κόψω τα τσίπουρα με τους μεζέδες και τις παγωμένες μπύρες με τα φιλαράκια μου, θα πάθω κατάθλιψη!!! Καλύτερα μπυροκοιλιά λοιπόνΔεν κατάλαβες το σχόλιο μου ....ο καθένας όπως τη βρίσκει ...αντικειμενικά το fitness εχει ευεργετικές συνέπειες για τον άνθρωπο όμως όταν καταντάει " δικτατορία " εκεί υπάρχει το πρόβλημα ....άμα κάποιος γουστάρει να φουμαρει να πίνει αλκοόλ και να τρώει junk καλώς το κάνει εξίσου όποιος γουστάρει τις άρσεις θανάτου και την ωμοφαγια πάλι καλώς το κάνει ... ....γενικά ζούμε στην εποχή της δικτατορίας της τελειότητας ...όπως έγραψα και στη Τζο συναντώ πολλά ψυχακια σαν τον Christian bale του American psycho( φοβερή και παραγνωρισμένη ερμηνεία ) φρικια με το fitness την εικόνα και γενικά την τελειότητα όπως αυτή ορίζεται στον μετακαπιταλιστικο ιντερνετικό μας κόσμο .....
Φαι - ύπνος - σεξ αυτή είναι η αξιολογική σειρά ....φάτε γιατί αργά ή γρήγορα όλοι θα δούμε τα ραδίκια από την ανάποδη .....μια fitness freak φοιτήτρια τεφαα σε επαρχιακό τμήμα μου χε πει κάποτε " αν κάποιος μου αποδειξει πως τα σκατα είναι superfood μέχρι και αυτά θα κάτσω να τα φάω " ......πλέον αυτή η fitness mania από ορισμένους ψυχιάτρους θεωρείται ψυχική διαταραχή....τέλος πάντων ο καθένας όπως τη βρίσκει είτε πατσοκοιλι είτε χτιστοςΌχι κι έτσι αδερφέ!!! Εμένα μου αρέσει η κίνηση, ο αθλητισμός, προσπαθώ σε αυτόν τον τομέα, να κρατήσω μια καλή διατροφή κλπ αλλά αν κόψω τα τσίπουρα με τους μεζέδες και τις παγωμένες μπύρες με τα φιλαράκια μου, θα πάθω κατάθλιψη!!! Καλύτερα μπυροκοιλιά λοιπόν
Άγαρμπα με ξυπνάςΞύπνα ξύπνα
Καλημέρα ομορφιά μαςΚαλημερούδια!
Καλημέρα όμορφο αγορι μου!!Καλημέρα ομορφιά μας
Καλημέρα στην απόλυτη γυναίκα-καύλαΚαλημέρα όμορφο αγορι μου!!
Τι μαι γω καλέ, κανας φλώρος; εχω τραβηξει και ποδι για να ξυπνησω γυναικα.Άγαρμπα με ξυπνάς
Ωωωω ευχαριστώ αγόρι,καλημέρα!!Καλημέρα στην απόλυτη γυναίκα-καύλα
Καλημέρα και πάλι στην ΓΥΝΑΙΚΑ, ….μια φορά έχουμε καταφέρει να τα πούμε αλλά……Ωωωω ευχαριστώ αγόρι,καλημέρα!!
Ελπίζω να τα πούμε πάλι έστω και με καύσωναΚαλημέρα και πάλι στην ΓΥΝΑΙΚΑ, ….μια φορά έχουμε καταφέρει να τα πούμε αλλά……
Οπότε θες μωρο παρε με και θα ξανα βρεθούμε...δεν μας εμποδίζει τπτ..!Καλημέρα και πάλι στην ΓΥΝΑΙΚΑ, ….μια φορά έχουμε καταφέρει να τα πούμε αλλά……
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελπίζω να τα πούμε πάλι έστω και με καύσωνα
αλλοι ποναμε και η τζο μας ανεβαζει την πιεση με αυτα που ανεβαζει και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτοΚαλημερούδια!
Αυτά κάνω και ντροπή μου..!αλλοι ποναμε και η τζο μας ανεβαζει την πιεση με αυτα που ανεβαζει και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο
Αυτή τη ρωγα θέλω να την κάνω πιπίλαΚαλημέρα!!
Τώρα πάω για μπανάκι διαθέσιμη αργά μεσημέρι προς απόγευμα!
Πρέπει να κάνεις σχολή στησίματος....... είτε έχει ζέστη είτε όχι,εγώ γυρνώ ξεβρακωτη..!
....μου φαίνεται όταν αποσυρθώ θα κάνω σχολή για τα 'μυστικά" του κάπου σεξ !Πρέπει να κάνεις σχολή στησίματος...