james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.311
- Πόντοι
- 2.356
Καθόλου χεράκιΛιγο χεράκι χρειαζεται, για σιτεμένους βεβαιως βεβαιως
Καθόλου χεράκιΛιγο χεράκι χρειαζεται, για σιτεμένους βεβαιως βεβαιως
Σταμάτα να χαϊδεύεις τα βυζάκια σου και άσε εμάς να κάνουμε τη δουλειά...hot!!!
Και τα λεω και τα δείχνωΠΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥ
Ελα τότε...Σταμάτα να χαϊδεύεις τα βυζάκια σου και άσε εμάς να κάνουμε τη δουλειά
....κατάλαβα ,ποιος είναι ο σιτεμενοςΛιγο χεράκι χρειαζεται, για σιτεμένους βεβαιως βεβαιως
....κατάλαβα ,ποιος είναι ο σιτεμενος
Καλημερα κουκλαρα μου υπεροχη..Καλημέρα και υπομονή με την ζέστη...
Καλημέρα αγάπη μου ,προσέχω και δεν φορτώνω πολλά ραντεβού οπως τις προηγούμενες ημέρες, η σχολή είναι κλειστή, αρα χαλαρά οτι κάνω σήμερα!Καλημερα κουκλαρα μου υπεροχη..
Και εσυ να προσεχεις λιγο σημερα..
Όταν έρθεις Ελλάδα και μπορέσουμε,θα βρεθουμε αγόρικ γω επισης που θελω να ξεκινησω μαζι σου αλλα ζω εκτος??
Χελόου σέξυ λεϊντυ!!!!Καλημέρα και υπομονή με την ζέστη...
Γειά σου ομορφιά μου!Χελόου σέξυ λεϊντυ!!!!
Βάλ' του κι ένα δάχτυλάκι εκεί του ανθρώπου, να γουστάρει!Και τα λεω και τα δείχνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα τότε...
Είσαι αυτοκινούμενη, φαντάζομαιΚαλημέρα και υπομονή με την ζέστη...
Πάω στοίχημα ότι δεν προλαβαίνουν οι περισσότεροι να σε χαρούν με τα ρουχαλάκια σου, όσο ωραία ντυμένη και να είσαι... Θα ανυπομονούν να γνωρίσουν τον... εσωτερικό σου κόσμο!!!Σήμερα θα σας δείξω τα ρουχαλάκια μου, να μην είμαι μόνο γδυτη χαχαχα!
Θα είσαι σίγουρα η πρώτη επιλογή όταν κανονίσω ταξιδάκι Αθήνα!!!(παίζω εξωτερικό- επαρχία γι να είμαι ειλικρινής)Όταν έρθεις Ελλάδα και μπορέσουμε,θα βρεθουμε αγόρι
Αχ αχ αχ αυτά τα βυζάκια!!!!...hot!!!
Η βασίλισσα της πιπας!!!Και τα λεω και τα δείχνω
Ελα τότε...
Πηρες χρωματακι !!!!Σήμερα θα σας δείξω τα ρουχαλάκια μου, να μην είμαι μόνο γδυτη χαχαχα!
Είδες;;Εχω παει 3 φορές στην πισίνα!!Πηρες χρωματακι !!!!
Γειά σου σύζυγε μου!!,Αχ αχ αχ αυτά τα βυζάκια!!!!
Η βασίλισσα της πιπας!!!
Μα το καλο να σε δω αγορι!!Θα είσαι σίγουρα η πρώτη επιλογή όταν κανονίσω ταξιδάκι Αθήνα!!!(παίζω εξωτερικό- επαρχία γι να είμαι ειλικρινής)
Γειά σου γλυκιά μου συζυγε, πως τα πας με την ζέστη;;;Είδες;;Εχω παει 3 φορές στην πισίνα!!
Γειά σου σύζυγε μου!!,