Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.600
...στόμα!!!Ερωτηση !! "πολλα υγρα κατεβαζω "απο που πιο πολλα ??? χαχαχ.
Και μουνάκι..
...στόμα!!!Ερωτηση !! "πολλα υγρα κατεβαζω "απο που πιο πολλα ??? χαχαχ.
Αυτό είναι οι άγιοι τόποι και πρέπει να το προσκυνούμε ειδικά το δικό σου είναι για μετάνοιααυτο δεν ειναι πικαντικο......ειναι γλυκο του κουταλιου
Παρε με τηλ και θα τα πουμε αγορι!Εντάξει τότε τζοανα ,θα κάτσω να οργανώσω την σκέψη μου και θα σε πάρω τηλέφωνο το συντομοτερο. Μια γυναίκα σαν και εσένα καυλωτικη μου προκαλεί αναστάτωση για αυτό πρέπει να είμαι προσεκτικός στο τι θα πω. Επίσης όσον αφορά το νεαρά και το κυρία όλα αυτά ειναι θέμα τυπικότητας και ευγένειας καθώς και ξέρω πως βάζεις κάτω πολλές νεαρές με την ενέργεια σου
Γειά σου έρωτα!Αυτό είναι οι άγιοι τόποι και πρέπει να το προσκυνούμε ειδικά το δικό σου είναι για μετάνοια
Πολλη ωραιοαυτο δεν ειναι καλημερουδια αλλα κωλομερουδια
Και ρώγα παιχνιδιάρα τύπεΑν και το έχω αναφέρει ξανά, έχεις από το πιο ωραίο στήθος που έχω δει.
Κατάρτι μας τον έκαμεΚαλημέρα, διαθέσιμη μεσημέρι αργα και μετά !
αχ αυτα τα ποδια σου....ζέστη!
Αγάπη μου εσυ, με τα όμορφα ποιηματάκια σουΚατάρτι μας τον έκαμε
η Τζο απ' το πρωί
και μας κρατά σε εγρήγορση
η καύλα η πολλή.
Τζο μου, με την κορμάρα σου,
τις έγνοιες κάνεις πέρα,
και από καρδιάς σου εύχομαι
να έχεις μια ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!
Μωρακι μου...!αχ αυτα τα ποδια σου
Έγινε γλυκε μου!!Κάτσε να το δροσισω!!
Καλημέρα τα σας κυρία μου..
Κάντε λίγο αέρα στο τοπικ σάς να δροσιστούν τα παιδιά..
Ναι φιλε συμφωνω , αλλα το βασικο ειναι οτι εινα ΦΥΣΙΚΟ !!!!!Αν και το έχω αναφέρει ξανά, έχεις από το πιο ωραίο στήθος που έχω δει.
...και στην θέση του !!Ναι φιλε συμφωνω , αλλα το βασικο ειναι οτι εινα ΦΥΣΙΚΟ !!!!!
Οι πύλες του Παραδείσου... Ή της Κολάσεως, όπως το βλέπει ο καθείς...Έγινε γλυκε μου!!
Είμαι άτακτη άρα προτιμώ της κολάσεως!Οι πύλες του Παραδείσου... Ή της Κολάσεως, όπως το βλέπει ο καθείς...
Είσθαι.....Έγινε γλυκε μου!!Κάτσε να το δροσισω!!