Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.231
Α δεν είναι πλέον για το κοινό γμτ, αλλα παω αλλου st George Lycabettus!!,Βαζεις δυσκολα
Δε θα πας καμμια President στην πισινα ??
Α δεν είναι πλέον για το κοινό γμτ, αλλα παω αλλου st George Lycabettus!!,Βαζεις δυσκολα
Δε θα πας καμμια President στην πισινα ??
Ε τοτε θα μας κλεισω δωματιοΑ δεν είναι πλέον για το κοινό γμτ, αλλα παω αλλου st George Lycabettus!!,
Δεν μένω ρε αγαπη, ένα 50αρικο δινω ν αράξω πισίνα η δολια χαχαχαχα!Τι να κλάσουμε εμείς οι λαϊκοί τύποι...
Εδώ το μωρό κυκλοφορεί στα 5άστερα ξενοδοχεία ας πούμε...
210€ η βραδιά αμε,εύκολα!!!Ε τοτε θα μας κλεισω δωματιο
τελεια ποδια. ευελπιστω να μπορεσω να σε τιμησω οπως σου αξιζει..είχε φετίχ τ αγόρι με τα παπούτσια,κ το συγκεκριμένο είναι ωραίο,κάτσε να στο δείξω ολόκληρο
Ένα ραντεβού εχω ακόμη μ έναν φίλο και πελάτη, κ μετα αραχτη η Τζο!
Να σας βάλω φωτο βρε λιγο ματάκι τσαχπινικο;!!
Θα χαρώ πολύ....μ αρέσει η περιποίηση στα ποδαρακια μου!!τελεια ποδια. ευελπιστω να μπορεσω να σε τιμησω οπως σου αξιζει
Παρτε με ένα τηλέφωνο αύριο βραδάκι αν θέλετε η Δευτέρα πρωί να το δούμε!Κανένα κενό την Δευτέρα έχουμε?
καυλααααααααααααααααααΚαλημερουδια!
Καλό και καυτό μήνα!
Να σας βάλω τώρα που χαλάρωσα λιγο την πιπα part 2 απο προηγούμενο βιντεάκι!
Ένα ραντεβού εχω ακόμη μ έναν φίλο και πελάτη, κ μετα αραχτη η Τζο!
Να σας βάλω φωτο βρε λιγο ματάκι τσαχπινικο;!!
Ε να βάλω τοτε!!Μου είστε ιδιαίτερα συμπαθής ...!Και λίγο κωλαράκι, δεν θα έβλαπτε να μας βάζατε.
Που εισαι καυλιαρη άνδρα;!!καυλαααααααααααααααααα
Ρε σεις, οτι θέλετε με κάνετε..αχ,σας έχω αδυναμία..άραγε όταν αποσυρθώ απο εδω, θα σας λείψω;!
Πάμε νάνι τώρα..μακια!
Το ΤΕΛΕΙΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και χωρις σχολια !!...αυτο είναι το σώμα μου ακριβώς, και δεν ξέρω ούτε από φίλτρα ουτε τα κόλπα που κάνουν στις φωτο.
Όλοι το λενε οτι εχω σώμα νεανικό ,η άθληση χρονια και χρόνια βλέπεις συν ότι δεν καπνίζω δεν πινω αλκοόλ κλπ..
Επιλογη κλασεως και φινετσας !!!Α δεν είναι πλέον για το κοινό γμτ, αλλα παω αλλου st George Lycabettus!!,
Δε μ αρέσουν..είχε φετίχ τ αγόρι με τα παπούτσια,κ το συγκεκριμένο είναι ωραίο,κάτσε να στο δείξω ολόκληρο
Μην τα φορέσεις εσυ τότεΔε μ αρέσουν
Είμαι ήδη πισίνα και πινω τσάι παγωμένο..εσυ Λούτσα?!
Ευχαριστώ μωρό μου!!Επιλογη κλασεως και φινετσας !!!