kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.057
- Πόντοι
- 6.256
Αδεια θα σου δώσεις;Εδω δεν μαγειρεύω τις καλες μέρες, στο ρεπο μου θα το κάνω;!,
Αδεια θα σου δώσεις;Εδω δεν μαγειρεύω τις καλες μέρες, στο ρεπο μου θα το κάνω;!,
Εννοείται...θα μαζέψω βαλίτσες και δρόμο κάποια στιγμή!Αδεια θα σου δώσεις;
Θα παρεις αδεια και απ το μπου;Εννοείται...θα μαζέψω βαλίτσες και δρόμο κάποια στιγμή!
Πάντως κι αυτά τα ρεπο Κυριακή
,χρήσιμα, ξεκουράζομαι αρκετά!
...ε ναι,να πεθυμησει ο ενας τον αλλον..απο το 2021 δεν σας έχω αφήσει στιγμή...Θα παρεις αδεια και απ το μπου;
Θα σου δώσουμε;, Τι λες
Ευχαριστώ baby μου!ΠΟΙΗΣΗ
Ε τότε πρέπει να συμβεί, μην μείνει απωθημένο!!!!Παιδιά εγώ σήμερα είχα ονείρωξη.
Την ώρα που έχυσα, ονειρευόμουν ότι η Τζο μου έγλειφε τον κώλο.
Εννοείται...θα μαζέψω βαλίτσες και δρόμο κάποια στιγμή!
Πάντως κι αυτά τα ρεπο Κυριακή
,χρήσιμα, ξεκουράζομαι αρκετά!
Απ το καθρεφτη βγαλε τη φωτο.να βλεπουμε 2 μουνια
Αγαπη είναι χθεσινή, σήμερα ρεπαρο!Απ το καθρεφτη βγαλε τη φωτο.να βλεπουμε 2 μουνια
Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται φίλι και γλείψιμο της ζωής..
Γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτη η φωτο ειναι στο σπιτι σου ??? ο πρασινος καναπες - πολυθρονα κατι μου κανει κλικ !!!!!!!!!
Μωρουδιστικο !!! θα το ελεγες εαν δεν ηταν στο πλανο τα περιποιημενα δαχτυλα σου !!!
Αχ μωράκι μου είσαι για πολύ γλυψυμω και περιποίηση αυτό το υπέροχο μου...
Μουναρα για απίστευτα καρφώματα!!
....επειγόντως μωρο!!!Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται φίλι και γλείψιμο της ζωής..
...του αρέσει η περιποίηση ...!Αχ μωράκι μου είσαι για πολύ γλυψυμω και περιποίηση αυτό το υπέροχο μου...
Καλα το θυμάσαι χαχαχαχα!Γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτη η φωτο ειναι στο σπιτι σου ??? ο πρασινος καναπες - πολυθρονα κατι μου κανει κλικ !!!!!!!!!