kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.968
- Πόντοι
- 6.256
Γιατι μου χει κολλησει οτι θα σου ταιριαζε απόλυτα μια LVΚαυτές καλημέρες..λογω ζέστης !
Γιατι μου χει κολλησει οτι θα σου ταιριαζε απόλυτα μια LVΚαυτές καλημέρες..λογω ζέστης !
Τι της εγραψες φιλε;, σ αυτο το νημα δεν εχουμε μυστικα, ειμαστε σαν οικογένειαΔες πμ όποτε μπορέσεις.
Της έγραψα αν θέλει να πάμε να την κεράσω παϊδάκια στη Χασιά και μου είπε ότι προτιμάει τα Καλύβια...Τι της εγραψες φιλε;, σ αυτο το νημα δεν εχουμε μυστικα, ειμαστε σαν οικογένεια
Εχει και στην αθηνα ταβερνες, γιατι ποιο λογο να πατε στην πελοποννησο για παΐδάκια.Της έγραψα αν θέλει να πάμε να την κεράσω παϊδάκια στη Χασιά και μου είπε ότι προτιμάει τα Καλύβια...
Παρε μου 7 Ιανουαρίου, στη γιορτή μου,αλλα το φόντο στην τσάντα το θελω λευκό,οχι μπαναλ μαύρο-καφέΓιατι μου χει κολλησει οτι θα σου ταιριαζε απόλυτα μια LV
...αχ ναι, στα μαγευτικά Καλύβια,εκει να με πας μωρο!!!Της έγραψα αν θέλει να πάμε να την κεράσω παϊδάκια στη Χασιά και μου είπε ότι προτιμάει τα Καλύβια...
Με την πρώτη ευκαιρία...αχ ναι, στα μαγευτικά Καλύβια,εκει να με πας μωρο!!!
Και για μένα είσαι ιδιαίτερος μωρο,το ξέρεις....Όπως απολαμβάνω κι εγώ το δικό σου κορμί πόντο πόντο..Όπως και αυτοί που σε τιμούν και τους τιμάς επίσης... Γιατί έτσι είναι σωστό..!!! Στα διαμάντια,διαμάντια!!
Μην είσαι κουτσομπόλης βρεΤι της εγραψες φιλε;, σ αυτο το νημα δεν εχουμε μυστικα, ειμαστε σαν οικογένεια
Καλησπέρα γλυκο αγόρι!!Μια καλησπέρα γλυκιά στη τζοανα
Μάλλον σε άκουσε η γριά μου να σκούζεις και με ρώτησε "Τι ήταν αυτό;;;" της είπα πως δεν άκουσα τίποτα επειδή έχω βγάλει το ακουστικό.Το βιντεάκι που σας άρεσε με φωνή επιτέλους κατάφερα να φτιαξω ρυθμίσεις
(Εδω είναι μέχρι τέλους..που δεν το είχα στο Gif)
Ντροπή βρε απαπαπα, ελπίζω να μην είναι ζηλιάρα και με ξεμάλλιασει(κι εχω ωραιο μαλλι χαχαχαχαχα!!)Μάλλον σε άκουσε η γριά μου να σκούζεις και με ρώτησε "Τι ήταν αυτό;;;" της είπα πως δεν άκουσα τίποτα επειδή έχω βγάλει το ακουστικό.
Πιπινοκαυλο μου εσυ... Στάζεις καυλα..Καυτές καλημέρες..λογω ζέστης !
Γειά σου λατρεία...Πιπινοκαυλο μου εσυ... Στάζεις καυλα..
Η γλώσσα μου να τράβαγε τα ζουμακια από το μουνακι σου όπως είσαι..... Τι καυλαααα αφου....Το βιντεάκι που σας άρεσε με φωνή επιτέλους κατάφερα να φτιαξω ρυθμίσεις
(Εδω είναι μέχρι τέλους..που δεν το είχα στο Gif)
Κοίτα χαρές το 20χρονο....Γλωσσοκοπανα....Άραγε...τι γλύφω εδω..
(Βιντεοσκοπει ο 3ος της παρέας.. )
...σε παντρεύομαι, αύριο...μονο και μονο για τπ 20χρονο!!!!Κοίτα χαρές το 20χρονο....Γλωσσοκοπανα....
Δε τις βλέπεις αγάπη εσυ.. Αστειρευτη πηγη καυλας και ηδονής μου....σε παντρεύομαι, αύριο...μονο και μονο για τπ 20χρονο!!!!
Η χαρά σου καυλάκι μου, πινεις και χυνεις το νεκταρ σου.......να βάλω άλλη μια καυλο φωτο..
(Με ξεθεωσατε αυτήν την βδομάδα χεχεχεχε!!)
Λέγε, σου στειλε ντικ πικ;Μην είσαι κουτσομπόλης βρε