Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.294
Οχι φυσικά, εινσι σοβαρό παιδι!Λέγε, σου στειλε ντικ πικ;
Ενα καταγμα που ειχε στο δεξί καρπό μου στείλε
Οχι φυσικά, εινσι σοβαρό παιδι!Λέγε, σου στειλε ντικ πικ;
...ετσι ακριβώς μωρο μου...Η χαρά σου καυλάκι μου, πινεις και χυνεις το νεκταρ σου...
ωωωωω επιθεση στον πουτσο...Καλημέρα με καυλες και τρελή δουλειά αρα δεν είμαι να κάθομαι!!!
![]()
Πουτσολαγονικό το καυλάκι μου..ωωωωω επιθεση στον πουτσο...
τρένο το πας το τσιμπούκι.Καλημέρα με καυλες και τρελή δουλειά αρα δεν είμαι να κάθομαι!!!
![]()
Τσιμπουκι από άλλο πλανήτηΚαλημέρα με καυλες και τρελή δουλειά αρα δεν είμαι να κάθομαι!!!
![]()
Καλημέρα με καυλες και τρελή δουλειά αρα δεν είμαι να κάθομαι!!!
![]()
Wooooo!!!!!Η χαρά σου καυλάκι μου, πινεις και χυνεις το νεκταρ σου...
Ελα και ζουλευω... το χεις ΤζοΚαλημέρα με καυλες και τρελή δουλειά αρα δεν είμαι να κάθομαι!!!
![]()
Το κλαρίνο;!Απο 17 χρονών παίζω χεχεχεχεχε!!Ελα και ζουλευω... το χεις Τζο
Δεν παίζεις απλά... Ολόκληρη φιλαρμονική είσαιΤο κλαρίνο;!Απο 17 χρονών παίζω χεχεχεχεχε!!
Το κλαρίνο;!Απο 17 χρονών παίζω χεχεχεχεχε!!
Βλέπω το πάθος την ορμή και την προσήλωση και σκέφτομαι..... αυτό είναι όπως πρέπειΤο κλαρίνο;!Απο 17 χρονών παίζω χεχεχεχεχε!!
Ελπίζω να ήταν καλοκαίρι και όχι χειμώνας....άνδρα μου γλυκε ,έχω ανηφορίσει κατεχακη και ξεβρακωτη (δώρισα στρινγκ μου στον κύριο τοτε)και φορούσα μινι φουστίτσα![]()
Θα κάνω αίτηση στον Δήμο Νέου Ψυχικου να με πάρουν στην φιλαρμονική χεχεχεχε!!Δεν παίζεις απλά... Ολόκληρη φιλαρμονική είσαι
Χειμώνα καλοκαίρι ξεβρακωτη γυρνώ χαχαχαχα!!Ελπίζω να ήταν καλοκαίρι και όχι χειμώνας.
Να μην μου κρυώσεις!!!
Να σε πάρει όλη η φιλαρμονική εννοείς!!!Θα κάνω αίτηση στον Δήμο Νέου Ψυχικου να με πάρουν στην φιλαρμονική χεχεχεχε!!
Τι θα πάμε για διαζύγιο;;;...σε παντρεύομαι, αύριο...μονο και μονο για τπ 20χρονο!!!!
Μουναρος η γυναίκα μου!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου τα όμορφα,σημερα η μέρα μου είναι φουλ,αλλα δεν σας ξεχνώ, να στείλω απο ένα φιλάκι ξεχωριστά στον καθένα!
![]()
Αχ εσυ ..Μουναρος η γυναίκα μου!!!
Επιβάλλεται χαχαχαχα!!Να σε πάρει όλη η φιλαρμονική εννοείς!!!