Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.634
Αγορίνα μου εσυ ,έλειψες!!!...ACS, Speedex, Γενικη, Πορτα-Πορτα, DHL and 78 others like this!![]()
Αγορίνα μου εσυ ,έλειψες!!!...ACS, Speedex, Γενικη, Πορτα-Πορτα, DHL and 78 others like this!![]()
Ποδάρες......
Το ξέρω ότι έχεις αδυναμία μωρο..Ποδάρες......
Να είχα τη Μουσουδα μου χωμένη στις τράπουλας σου όπως είσαι και να μας τράβαγες καυλοπιπιναρα μου ζουμερη... ❤❤❤
3ωραρα??? Πούτσα Μπάλα & Τραμπάλα... Σιροπι από καυλα θα γίνεις παλι μωραρα μου..Χαχαχαχαχα εχω ακόμα μέλλον..ραντεβού 3ωρο 12 και μετα![]()
KolaraΠοδάρες......
4 ωρο μας βγήκε,ασε ..λιώσιμο στο σεξ και στο γλύψιμο,ξημερώματα γύρισα..χεχεχε!3ωραρα??? Πούτσα Μπάλα & Τραμπάλα... Σιροπι από καυλα θα γίνεις παλι μωραρα μου..
Εμενα αν με παντρευτεις θα σου προβλεπω τον καιρόΕΝΤΆΞΕΙ, εσενα σε παντρεύομαι αύριο κιόλας!!!!
Για να μου λες τέτοια!!!
Πριν λιγο εφτασα !Αγορακι μου ομορφο εσυ...πως ν αρνηθώ να σε δω όταν το ευγενικό φλερτ σου εδω με ειχε καυλωσει ηδη..όταν σε είδα απλα επιβεβαίωσα ότι είσαι ένας πανέμορφος άνδρας, άτακτος αλλα και με σεβασμό στην γυναίκα...αν και λίγο κουρασμένοι κι οι δυο,δώσαμε φουλ ένταση (νιάτα βλέπεις χαχαχα!!)
Πραγματικά είσαι από τ άτομα που ανυπομονώ να ξαναδώ!
------------------------
Βσζω την φωτο μας που βγάλαμε!!
![]()
Η ταυτοτητα θα ηταν ψηφιακή απ το gov.gr?Λοιπον.. ο τύπος που μπήκε στο άκυρο κ έκραζε την τρίτη κι εχθές pap868686 θυμήθηκα ότι" ένας "(αυτός 1000%), είχε κλείσει ραντεβού Τρίτη απόγευμα,και όταν ήρθε μου λεει ξέχασα τα λεφτά να κάνουμε ραντεβού να στα φέρω αυριο,φυσικα έφυγε με τις" κλοτσιές"ο απατεώνας...αν είναι δυνατόν ο καθε άσχετος να ζητα βερεσέ ραντεβού..!
Τρίτη απόγευμα εγινε αυτό ,Τρίτη βράδυ εγραψε το ποστ ο "κύριος"..τα συμπεράσματα δικά σας,τον μπλοκαρα φυσικα κι αφηνε μηνύματα τα οποία παραθέτω, με προστασία αριθμου τηλ του, αν και τέτοιους πρεπει να τους δίνουμε φορα παρτίδα για προστασία κι άλλων κοριτσιών..μιλάμε Η ΞΕΦΤΊΛΑ ποτε δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο!!
Πήρα μια απόφαση.. όσοι καινούργιοι με είδατε μέχρι εδώ καλώς,απο δω και πέρα δεν θα δέχομαι νέους πελάτες( πλην ισως ελαχίστων εξαιρέσεων),εχω υπερ πληθώρα σταθερών αρα δεν χρειάζεται ν ανέχομαι την τρέλα/παραξενιά του καθε άσχετου/προβληματικου,και τελευταία έχει ξεφύγει η κατάσταση..γι αυτό θα προτιμώ την ασφάλεια των σταθερών μου!
![]()
![]()
....έχεις ραντάρ, το γόνατο ε;!χαχαχαχα!!Εμενα αν με παντρευτεις θα σου προβλεπω τον καιρό
Πολλές ώρες στον δρόμο.. α ρε μωρο υπέρβαση ολο αυτο που έκανες αυθημερόν & για μένα..Πριν λιγο εφτασα !
Τα λογια σου βάλσαμο.Ηταν πολυ ωραια,θα το θελα και γω να ξανασυναντιομασταν!Εσυ παντως με «Τελειωσες»
Ποσο Χαιρομαι που και για σενα ηταν ωραια η καυλοσυναντηση μας![]()
Σιγα καλε. Μονο το γόνυ;....έχεις ραντάρ, το γόνατο ε;!χαχαχαχα!!
Ρώγα όπου χαράζει διαμάντι..Αγόρια μου,σταματώ ραντεβού τώρα, γιατί κλείνω κάτι παραπάνω από 24ωρο αϋπνίας..σερι πολλά ραντεβού μέρες τωρα, κάποια πολύωρα συν προπονήσεις, ,παω να πιω έναν καφέ και μετά να ξεκουραστώ, αύριο όμως διαθέσιμη πάλι με φουλ καυλες!!
(Και την Κυριακή αυτή διαθέσιμη γιατι συνήθως ρεπαρο)
![]()
Αγοράκι μου....Ρώγα όπου χαράζει διαμάντι..
Υπέροχη όπως πάντα!Αγόρια μου,σταματώ ραντεβού τώρα, γιατί κλείνω κάτι παραπάνω από 24ωρο αϋπνίας..σερι πολλά ραντεβού μέρες τωρα, κάποια πολύωρα συν προπονήσεις, ,παω να πιω έναν καφέ και μετά να ξεκουραστώ, αύριο όμως διαθέσιμη πάλι με φουλ καυλες!!
![]()
Γλυκέ μου...Υπέροχη όπως πάντα!
απλα ,λιτα και απεριττα !!!!!!Αγόρια μου,σταματώ ραντεβού τώρα, γιατί κλείνω κάτι παραπάνω από 24ωρο αϋπνίας..σερι πολλά ραντεβού μέρες τωρα, κάποια πολύωρα συν προπονήσεις, ,παω να πιω έναν καφέ και μετά να ξεκουραστώ, αύριο όμως διαθέσιμη πάλι με φουλ καυλες!!
![]()