The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.473
- Πόντοι
- 25.467
Παρε σειρα συνάδελφε .Αυριο το γλυφω εγω
Τον κώλο της αφήστε σε εμένα, και τα υπόλοιπα μουλιάστε τα από το γλείψιμο... Δεν έχω θέμα...
Παρε σειρα συνάδελφε .Αυριο το γλυφω εγω
Εϊ,μην κανεις πολλα ντουζ και «ξεβαφτιστεις»;Ρε τρελοκομεία, μου φτιάξατε την διάθεση ,γι αυτό σας αγαπάω ολους παναθεμα σας!!
Παω να κανω ενα ντουζακι..να χαλαρώσω λίγο..γιατι εχω ένα αγορι αργότερα να δω που έκανε ταξίδι ολόκληρο..όπως πολλά από σας εξάλλου κανετε για μενα
Μα ολοι αυτον τον κωλο θελουμε!Τον κώλο της αφήστε σε εμένα, και τα υπόλοιπα μουλιάστε τα από το γλείψιμο... Δεν έχω θέμα...
Τα σέβη μου Αγιε..Τον κώλο της αφήστε σε εμένα, και τα υπόλοιπα μουλιάστε τα από το γλείψιμο... Δεν έχω θέμα...
Εϊ,μην κανεις πολλα ντουζ και «ξεβαφτιστεις»;
Αυριο θα σε γλυψω εγω μεχρι αφυδάτωσης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα ολοι αυτον τον κωλο θελουμε!
Δε παιζω.για μας δεν εχει κωλο?Τα σέβη μου Αγιε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για όλους έχει, δεν λέω όχι σε κανέναν!!Δε παιζω.για μας δεν εχει κωλο?
Δωσε κωλοτρυπιδι να χορτασει ο λαος σουΓια όλους έχει, δεν λέω όχι σε κανέναν!!
Κωλο δίνω, απο το μουνι θελω να μείνω παρθένα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Δωσε κωλοτρυπιδι να χορτασει ο λαος σου
Τα σέβη μου Αγιε..
Περιμενεις το πριγκιπα πανω σε ατι για υτο κρατας το μουνι σφραγισμενο.να χεις να δωσεις προικα.απο πισω ομως μπαινουν.....κομβο'ι'.Κωλο δίνω, απο το μουνι θελω να μείνω παρθένα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Μη χάσεις εσύ τραγοπαπαΤον κώλο της αφήστε σε εμένα, και τα υπόλοιπα μουλιάστε τα από το γλείψιμο... Δεν έχω θέμα...
...αφου ειδε κωλαρακι καλε,να μην πει ένα γεια;!Μη χάσεις εσύ τραγοπαπα
...μην ξεχάσεις σε παρακαλώ να γράψεις τα βασικά, ότι είμαι 26 ετών 1,80 ύψος 50 κιλα και γαλάζια ματιαΕννοειται πως μετα την συνεύρεση θα αφησω μια κριτικη διοτι το φορουμ ηταν η αφορμη ωστε να ρθω σε επικοινωνια και ευελπιστώ και αυριο σε επαφη,με την Jo
...αφου ειδε κωλαρακι καλε,να μην πει ένα γεια;!
Μην μου τον μαλώνεις..
Η κριτικη μου ειμαι σιγουρος θα ξεκινα με τον τίτλο:...μην ξεχάσεις σε παρακαλώ να γράψεις τα βασικά, ότι είμαι 26 ετών 1,80 ύψος 50 κιλα και γαλάζια ματια
Μετα γραψε οτι άλλο θές αβίαστα
Χαχαχαχαχα εχω ακόμα μέλλον..ραντεβού 3ωρο 12 και μετα@Sexyjoanna
Joannaki?
Δε νομιζω να σε ξεκωλιασαν σημερα ή να σ δωσαν το μουνι στο χερι και να μου εισαι ντεφορμέ αυριο!
Ω μοντιε!Χαχαχαχαχα εχω ακόμα μέλλον..ραντεβού 3ωρο 12 και μετα
Γαμιεσαι στη δουλιαΧαχαχαχαχα εχω ακόμα μέλλον..ραντεβού 3ωρο 12 και μετα