Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.291
Ευχαριστώ πολυ!!!τι σουπερ και ερωτικη κωλαρα ειναι αυτη.
Ευχαριστώ πολυ!!!τι σουπερ και ερωτικη κωλαρα ειναι αυτη.
τιποτα σεξυ τζο,αληθεια λεω.Ευχαριστώ πολυ!!!
τιποτα σεξυ τζο,αληθεια λεω.
Κάνεις προπόνηση έτσι ???Σιχαίνομαι τα σουτιεν..
Έχει τύχει να μην βάλω σουτιέν χαχαχαχα!!!Κάνεις προπόνηση έτσι ???
Γιατί αν κάνεις, δεν θα κάνει κανένας άλλος :-P
Προπονεις ανδρες;; κακγκελο θα τους γινεται η πουτσα, που μυαλο για προπονησηΈχει τύχει να μην βάλω σουτιέν χαχαχαχα!!!
Μονο ανδρες προπονω χαχαχα!!!Προπονεις ανδρες;; κακγκελο θα τους γινεται η πουτσα, που μυαλο για προπονηση
Σεμνά σήμερα ...χαχαχα, θα πάρω άλλο ρε μωράκι!!!Σιγά!Πλάνα αρχείου να υποθέσω?
Ακόμα κλαίω για το σκισμένο καυλωδικτυωτό !! Που παρεμπιπτόντως φορούσες και στη συνάντησή μας !!
Χαχαχαχαχα ψυχή μου εσυ!!Καλή Ανάσταση με υγεία πάνω απ όλα!!καλά κάνεις! Καλή Ανάσταση σου εύχομαι και να περάσεις καλά εκεί που θα πας.
Και με το καλό από βδομάδα όλοι και όλες στα πόστα μας!! Φιλιά πολλά κορμάρα μου !!
(Δε σε λέω γυναικάρα μου γιατί φοβάμαι τις παρεξηγήσεις με τη Ζωή και τον Κώστα! Καλύτερα να προσέχουμε )
καλημέρα...σήμερα δουλεύεις ή νηστεύεις?? :-)Χαχαχαχαχα ψυχή μου εσυ!!Καλή Ανάσταση με υγεία πάνω απ όλα!!
Φιλάκια πολλά!!
Δουλεύω και πάρα πολύ αυτές τις μέρες, οτι θέλετε να ρωτησετε/μάθετε, παρτε με τηλ.καλημέρα...σήμερα δουλεύεις ή νηστεύεις?? :-)
γειαΔουλεύω και πάρα πολύ αυτές τις μέρες, οτι θέλετε να ρωτησετε/μάθετε, παρτε με τηλ.
Don't worry, write to me in English!γεια
Το μετέφρασα στα ελληνικά, μιας και δεν ξέρω αν γράφεις στα αγγλικά. Θα είμαι στην Αθήνα το επόμενο Σάββατο και θα ήθελα να συναντηθούμε. θα δουλεύεις;
ευχαριστώ
Γιάννης
Κι εσύ μάτια μου να περάσεις όμορφα.Καλα να περάσεις jo.
Και γω παω να κανω σπανακορυζο
thank you for your replyDon't worry, write to me in English!
Call me whenever you want!