Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 35.533
- Πόντοι
- 11.146
....ποσα ξερεις, ποσα ξερεις!!!!...σας έβαλα την φωτο το πρωι,για να "σερβίρω " το GIF αργότερα.. οριστε
![]()

....ποσα ξερεις, ποσα ξερεις!!!!...σας έβαλα την φωτο το πρωι,για να "σερβίρω " το GIF αργότερα.. οριστε
![]()
Και βλέπω χαχαχαχαχαχαχαχα!!!....ποσα ξερεις, ποσα ξερεις!!!!
![]()
φανταζομαι τι θα ανεβασεις αν βραδιασει......σας έβαλα την φωτο το πρωι,για να "σερβίρω " το GIF αργότερα.. οριστε
![]()
Θα χει και κυρίως πιατο;...σας έβαλα την φωτο το πρωι,για να "σερβίρω " το GIF αργότερα.. οριστε
![]()
Μόνιμα όμως !!!Μας το σηκώνεις
Έλα τώρααααα,, ασε τη φώτο που είναι ακούνητη! Εδώ σπαρταράει η ... καυλα και ο μικρός τρελαίνεται!!!...σας έβαλα την φωτο το πρωι,για να "σερβίρω " το GIF αργότερα.. οριστε
![]()
Καλώς το μωρο μου!!!Long time no see... Καλησπέρα στην sexy Jo!!
...κάτι πονηρό θα σκεφτώ...!φανταζομαι τι θα ανεβασεις αν βραδιασει...
....κανα κοτοπουλακι με πατάτες σκέφτομαι να βγάλω, τι λες;!Θα χει και κυρίως πιατο;
....είδες, όλο εκπλήξεις είμαι χεχεχε!Έλα τώρααααα,, ασε τη φώτο που είναι ακούνητη! Εδώ σπαρταράει η ... καυλα και ο μικρός τρελαίνεται!!!
κ εγω πονηρα σε σκεφτομαι!!!...κάτι πονηρό θα σκεφτώ...!
Αχ εσυ...αχ...κ εγω πονηρα σε σκεφτομαι!!!
Δικαιοσυνη πανω απ ολαΔεν ξέχασα κι ένα δώρο που θέλω να δώσω για τις πολλές κριτικές&σελίδες, απλα έχω αρκετή δουλίτσα και δεν το έχω οργανώσει ακόμη ,όταν χαλαρώσω λιγο θα βρω τον τρόπο αγόρια μου,θέλω να γίνει σωστά και δίκαια
Ολα κι όλα η Τζο είναι σπαθι σ αυτά!!Δικαιοσυνη πανω απ ολα
Ξέρω γιατί το καθυστερείς. Επειδή είπες ότι είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχεις ήδη συναντήσει, περιμένεις να συναντηθούμε πρώτα ώστε να μπω κι εγώ στην κλήρωση.Δεν ξέχασα κι ένα δώρο που θέλω να δώσω για τις πολλές κριτικές&σελίδες, απλα έχω αρκετή δουλίτσα και δεν το έχω οργανώσει ακόμη ,όταν χαλαρώσω λιγο θα βρω τον τρόπο αγόρια μου,θέλω να γίνει σωστά και δίκαια
Ευχαριστώ πολύ ματια μου, με τιμά οτι έγραψεςΣημερινή συνάντηση στο Madison με την Τζοάννα. Η κοπέλα ζει και αναπνέει για να μας ξεζουμίζει και να μας κάνει να την ποθούμε όλο και περισσότερο. Πολύ όμορφη με κορμί που ζηλεύουν αρκετά μικρότερες, πεντακάθαρη με περιποιημένα άκρα. Να είσαι καλά κοριτσάρα μου και να σε χαιρόμαστε με σεβασμό, καθαριότητα και εχεμύθεια.
Εσυ μ έχεις χαρει ουκ ολίγες φορές..και με ντοκουμέντα γραπτώς!H γυναίκα είναι...χαμαιλέοντας.. Μπορεί να μας ικανοποιήσει όλους στο full,να μας αδειάσει,να μας τρελάνει στην...καβάλα και στο ρούφηγμα με όρεξη,διάθεση,πάντα καυτή,πάντα υγρή!!!Απίστευτη!!